Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky! Chtěla bych poprosit o radu a pomoc. Jsem už 13 měsíců po porodu a pořád mám 14kg nadváhu
Celkem se hlídám v jídle a 2×týdně 30 minut cvičím. Jenže s váhou to ani nehne. Když jsem přestala kojit, vyzkoušela jsem docela drahý přípravek na hubnutí, ale výsledek nulový. Teď jsem slyšela o Emulips forte a to mě celkem zaujalo. Ve starších diskusích jsem četla o Emulipsu a tohle má být nějaká vylepšená verze. Máte s tím někdo zkušenosti?
V těch starších diskusích, co jsem procházela byly i negativní reakce a názory, že to není přípravek na hubnutí, tak z toho mám trochu obavy… ![]()
Forte je určený k úpravě zažívání (stejně jako obyčejný Emulips), pomáhá upravit metabolismus, proti zácpě, pálení žáhy, nadýmání…tím, že upraví trávení a dochází i k pravidelnýmu vyprazdňování, tak se reguluje i hmotnost. Je to takový „vedlejší efekt“. OKG má přípravek i přímo na hubnutí, na ten se pak může přejít. Ale je dražší (1290 Kč). Někomu stačí jen forte. Ono taky na každýho to působí trochu jinak a jinak rychle. Já jsem třeba se zákazníky v kontaktu, všechno spolu konzultujeme a když se jim něco nezdá, hledáme co a jak. Nejde mi jen o to něco prodat.
Ale však sama uvidíš, jaké zkušenosti se Ti tady sejdou a pak se můžeš rozhodnout.
Ahoj, já jsem brala ten emulips anýz, kvůli mlíku a samozřejmě i proto, že se po něm mělo hubnout. Bohužel na mě nepůsobil, ani kilo dole a malá se mi po tom, co jsem ho začala brát odstavila…
Brala jsem ho dva měsíce
Paní slibovala, že zhubnu už první měsíc a nic, pak mi říkala, že se musí brát delší dobu, aby byly viditelné nějaké výsledky…
evik111 píše:
Banny, a jak dlouho jsi to brala?
skoro dva a půl měsíce, já jsem se i měřila i vážila a nic a to fakt dodržuju přísnou dietu i ten pitný režim. Dokonce jsem brala i psylium - vlákninu a vůbec nic ![]()
Banny.J píše:
Ahoj, já jsem brala ten emulips anýz, kvůli mlíku a samozřejmě i proto, že se po něm mělo hubnout. Bohužel na mě nepůsobil, ani kilo dole a malá se mi po tom, co jsem ho začala brát odstavila…
Tak to mě mrzí. Určitě nemá smysl slibovat zázraky a jak jsem psala, na každého to působí jinak
Jinak to, že by mělo být víc mlíčka vychází právě ze zkušenosti samotných maminek. Ale jak je vidět, tak ty zkušenosti jsou opravdu různé…
Můžu se zeptat,jak často se to bere?popř. o nějaké další informace třeba do zprávy? Docela by se mi to líbilo pro mamku,má problémy s vyprazdňováním atak..
Díky ![]()
Ahoj,
tak já užívala klasický Emulips,protože jsem kojila,tak Forte jsem nemohla.Ale za 3,5měsíce užívání jsem dala dolů 9kg.Takže já doporučuji.Dodržovala jsem vše,co mi paní od které kupuji poradila a opravdu jsem spokojená.
Dobrý večer, chtěla bych poprosit o poslání Vašich fotek hubnutí s emulipsem, abych viděla jak to pomáhá. Jsem sedm týdnů po porodu a plně kojím, málá trpí na koliky, tak jsem si koupila na zkoušku emulips anýz, ale i já potřebuji shodit dest kg které zůstali ještě po prvním dítku. Zkoušela jsem už vše možné a nic,tak jsem taková skeptická. Děkuji moc.
Dobrý den a děkuji za fotečky a info. Vypadáte teď opravdu dobře, snad budu mít taky takové štěstí. Pěkný den Soňa K.
![]()
Jj, tak po cca 1,5 měsíci užívání mohu přidat i svoje poznatky, mám dole konečně 3,5kg a věřím, že se váha konečně rozhýbala!
A děkuji Verunce za ochotu a příjemné vedení!
Takže za sebe dávám Emulipsu palec nahorů
![]()
shubne s ním málo lidí spíše je lepší na trávení
Ahoj, náhodou jsem se dostala na tyhle stránky, přesto že nemám mimčo, ale hledám různé informace ohledně přípravků, které by podporovaly trávení atd. A pokud bych při tom zhubla i nějaké to kilo, budu jen ráda. Takže z tohodle důvodu, tě chci poprosit o nějaké bližší info k produktu emulips forte, popř. cenu. Díky moc za odpověď Jitka.