Zkušenosti s Emulips Forte

4
9.8.11 14:38

Zkušenosti s Emulips forte

Ahoj holky! Chtěla bych poprosit o radu a pomoc. Jsem už 13 měsíců po porodu a pořád mám 14kg nadváhu :-? :twisted: Celkem se hlídám v jídle a 2×týdně 30 minut cvičím. Jenže s váhou to ani nehne. Když jsem přestala kojit, vyzkoušela jsem docela drahý přípravek na hubnutí, ale výsledek nulový. Teď jsem slyšela o Emulips forte a to mě celkem zaujalo. Ve starších diskusích jsem četla o Emulipsu a tohle má být nějaká vylepšená verze. Máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
9.8.11 14:42

V těch starších diskusích, co jsem procházela byly i negativní reakce a názory, že to není přípravek na hubnutí, tak z toho mám trochu obavy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.11 14:44

Forte je určený k úpravě zažívání (stejně jako obyčejný Emulips), pomáhá upravit metabolismus, proti zácpě, pálení žáhy, nadýmání…tím, že upraví trávení a dochází i k pravidelnýmu vyprazdňování, tak se reguluje i hmotnost. Je to takový „vedlejší efekt“. OKG má přípravek i přímo na hubnutí, na ten se pak může přejít. Ale je dražší (1290 Kč). Někomu stačí jen forte. Ono taky na každýho to působí trochu jinak a jinak rychle. Já jsem třeba se zákazníky v kontaktu, všechno spolu konzultujeme a když se jim něco nezdá, hledáme co a jak. Nejde mi jen o to něco prodat.
Ale však sama uvidíš, jaké zkušenosti se Ti tady sejdou a pak se můžeš rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.8.11 14:45

Ahoj, já jsem brala ten emulips anýz, kvůli mlíku a samozřejmě i proto, že se po něm mělo hubnout. Bohužel na mě nepůsobil, ani kilo dole a malá se mi po tom, co jsem ho začala brát odstavila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.8.11 14:47

Brala jsem ho dva měsíce :roll: Paní slibovala, že zhubnu už první měsíc a nic, pak mi říkala, že se musí brát delší dobu, aby byly viditelné nějaké výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.8.11 14:47

Banny, a jak dlouho jsi to brala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.8.11 14:52
evik111 píše:
Banny, a jak dlouho jsi to brala?

skoro dva a půl měsíce, já jsem se i měřila i vážila a nic a to fakt dodržuju přísnou dietu i ten pitný režim. Dokonce jsem brala i psylium - vlákninu a vůbec nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.11 14:59
Banny.J píše:
Ahoj, já jsem brala ten emulips anýz, kvůli mlíku a samozřejmě i proto, že se po něm mělo hubnout. Bohužel na mě nepůsobil, ani kilo dole a malá se mi po tom, co jsem ho začala brát odstavila…

Tak to mě mrzí. Určitě nemá smysl slibovat zázraky a jak jsem psala, na každého to působí jinak :-( Jinak to, že by mělo být víc mlíčka vychází právě ze zkušenosti samotných maminek. Ale jak je vidět, tak ty zkušenosti jsou opravdu různé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
9.8.11 15:43

Můžu se zeptat,jak často se to bere?popř. o nějaké další informace třeba do zprávy? Docela by se mi to líbilo pro mamku,má problémy s vyprazdňováním atak..
Díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.8.11 15:04

Ahoj,
tak já užívala klasický Emulips,protože jsem kojila,tak Forte jsem nemohla.Ale za 3,5měsíce užívání jsem dala dolů 9kg.Takže já doporučuji.Dodržovala jsem vše,co mi paní od které kupuji poradila a opravdu jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.9.11 19:26

Dobrý večer, chtěla bych poprosit o poslání Vašich fotek hubnutí s emulipsem, abych viděla jak to pomáhá. Jsem sedm týdnů po porodu a plně kojím, málá trpí na koliky, tak jsem si koupila na zkoušku emulips anýz, ale i já potřebuji shodit dest kg které zůstali ještě po prvním dítku. Zkoušela jsem už vše možné a nic,tak jsem taková skeptická. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
26.9.11 10:44

Dobrý den a děkuji za fotečky a info. Vypadáte teď opravdu dobře, snad budu mít taky takové štěstí. Pěkný den Soňa K. :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.9.11 19:51

Jj, tak po cca 1,5 měsíci užívání mohu přidat i svoje poznatky, mám dole konečně 3,5kg a věřím, že se váha konečně rozhýbala! :dance: :palec: A děkuji Verunce za ochotu a příjemné vedení! :kytka: Takže za sebe dávám Emulipsu palec nahorů :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Akinanika
11.12.11 23:37

Emulips na hubnutí spíš ne

shubne s ním málo lidí spíše je lepší na trávení

• Citovat
  • Upravit
1
1.1.12 21:04

Ahoj, náhodou jsem se dostala na tyhle stránky, přesto že nemám mimčo, ale hledám různé informace ohledně přípravků, které by podporovaly trávení atd. A pokud bych při tom zhubla i nějaké to kilo, budu jen ráda. Takže z tohodle důvodu, tě chci poprosit o nějaké bližší info k produktu emulips forte, popř. cenu. Díky moc za odpověď Jitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková