Přibrat společně

15
16.7.22 02:57

Přibrat společně

Zdravím, založila jsem novou diskuzi přibrat společně. Je mi 22 let, vážím 35kg, a měřím 151cm. Mám 3děti ve věku 4roky, 2,5roku, 1rok. Jsem sama, žádné hlídání nemám a sama na sebe čas už vůbec ne. A tak jsem si řekla že bych to zkusila sváma třeba jen přes soc. Sitě. A snad to pomůže. U mne stravování nic moc (spíš 3%) popišu vám to.
Snídaně-kafe (když ještě děti spí tak cigáro)

Svačina-třeba kousek chleba z dětmi

Obed- ochutnávání jestli je to dostatečně kořeněné

Svačina-kafe + buchta nebo oplatek

Večeře-chleba z máslem rajče nebo okurek. A nebo jen rychlovka co děti nesnědli. Tak snad by se semnou stimhle popral a pomáhal mi někdo k tomu ve2 nebo více lidmi je to lepší.. jinak děkuji za vaši pozornost a podporu :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2021
16.7.22 05:16

No tak, dle toho co píšeš, hulíš a nejíš. Ptáš se, jak přibrat?
1. přestaň hulit
2. začni jíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2525
16.7.22 05:30

Jestliže máš čas na cigo, tak místo něj můžeš pojist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15156
16.7.22 06:52

Přestaň hulit a začni normální jist. Jo a zarid si nějakou hodně dobrou antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
16.7.22 07:29

Syn váží a měří stejně, je mu tedy 12.
Narodil se těžce nedonošený, 27+4, 750 g a já se děsím každého vážení u doktorky.
To zase bude řečí…

K tématu. Dávám mu silné vývary s těstovinami, někdy přidám vejce. Každý den má smetanový jogurt, většinou ráno. Plnotučné mléko, eidam 40 %, máslo, pečivo, někdy šunku od kosti. Večer opečené brambory, tvaroh aby měl bílkoviny. Zeleninové polévky s jíškou, zeleninu obměňuji, dávám na střídačku s vývarem. K obědu každý den maso, střídám druhy a úpravu.
Velké porce polévky do talíře na guláš ap. :D ) Zelenina a ovoce ze zahrady.
Sušenky, oplatky ad libitum.
Teď přes prázdniny to jde. Během školního roku to je horší, prý přes den nemá moc času jíst. Tak jsem mu v červnu začala dávat vločky. Trochu to pomohlo. Už tak nemá vidět žebra. Já se k tomu ještě modlím, aby rostl…
Nutridrinky nedávám, vyzkoušela jsem jich hodně a nezabíraly.
Sama jsem v dětství vypadala jako záchodový pavouk, ale u mě se to tak neřešilo. A prsa jsem měla až po porodu.
Po dvacítce jsem měla 58/168, to jsem trochu ztloustla po džusech. Teď mám většinou kolem 62+-, moc se nevážím.
Můj otec měl 75/186. Dlooouhé nohy, vzadu měl vidět šlachy, hlavně když šel do schodů v kraťasech.
Syn má úplně stejnou postavu, je to docela vtipné, tak snad dotáhne dědu s výškou i váhou.
Příbuzní z druhé strany jsou jako Míša Kulička, nechápou. Když tam je na neděli, dostane maximálně oběd, oni moc nejedí..
Moje máma byla jeden čas taky hrozně hubená. V práci si nemohly odskočit na oběd. To zkoušela sušené mléko, vločky, těstoviny. Spravila se až odešla do předčasného důchodu a je často na čerstvém vzduchu na zahrádce, má čas pravidelně jíst, peče si vlastní pečivo.

Kolegyně syn byl to samé. Teď začal cvičit, dává si proteinové koktejly, tak je to lepší.

Drž se, je to boj. :hug:
Většina lidí to nepochopí, mají opačný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
16.7.22 07:43

Máš postavu jako moje hubené dvanáctileté dítě, fakt máš 35 kilo? To už je asi anorexie, bych tak řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15247
16.7.22 08:00

@Maitta A proč nejis víc, nemáš hlad, nebo je k tomu jiný důvod? Oběd jen neochutnavej, ale normálně se najez, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42464
16.7.22 08:03

Přestaň kouřit, každý, kdo přestává, něco přibere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.7.22 08:21

Ke kafi si dávej rozhodně snídani bez cigára oběd si nandej na talíř a s dětmi ho sněz. Nevynechávej večeři. Jez spíš bílkoviny než sladkosti. Je to zdravější. Jezením sladkostí si akorát kazíš chuť.

A když to nepomůže, jdi k lékaři. Není normální vážit jen tolik. A zvaž antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
16.7.22 08:46
@Tarjei píše:
Máš postavu jako moje hubené dvanáctileté dítě, fakt máš 35 kilo? To už je asi anorexie, bych tak řekla.

Moje dítě má 153 cm, 35 kg, 10 let a má pořádný zadek a silné nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
16.7.22 08:50

@Maitta Jak píšou ostatní, přestat kouřit a hlavně JIST. Máš takovou postavu odjakživa nebo po dětech? Nikdy dříve jsi to neřešila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14617
16.7.22 09:12

No musíš začít normálně jíst, bez toho to asi nepůjde :nevim: Já mám stejný problém jako ty, ale teď je 9 hodin ráno a už jsem toho snědla zhruba tolik, co ty za celý den. Jaký je důvod, že nejíš? Nestíháš, nemáš chuť a pocit hladu, finance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
16.7.22 09:27

Mám 161cm a běžná váha 45-46kg a nedaří se mi přibrat. Můžu jíst vše a stejně jsem nikdy neměla víc, jak 47kg. Teď jsem těhotná a váha spadla na 43,9kg, to už na sobě fakt cítím, že to tělo nemá ani kde brát energii. Moc toho do sebe teď nedostanu. Nedovedu si představit, mít běžně stravu jako ty 8o.
Já už tedy přemýšlím o nutridrinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
16.7.22 09:40
@maky 1993 píše:
Mám 161cm a běžná váha 45-46kg a nedaří se mi přibrat. Můžu jíst vše a stejně jsem nikdy neměla víc, jak 47kg. Teď jsem těhotná a váha spadla na 43,9kg, to už na sobě fakt cítím, že to tělo nemá ani kde brát energii. Moc toho do sebe teď nedostanu. Nedovedu si představit, mít běžně stravu jako ty 8o.
Já už tedy přemýšlím o nutridrinku.

Já jim se stejnou váhou nutripudinky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7228
16.7.22 09:47
@Sára 1 píše:
Moje dítě má 153 cm, 35 kg, 10 let a má pořádný zadek a silné nohy.

to není možný, máš zkreslené vnímání,,,moje holka má o 10 kg a 10 cm víc a má krásnou atletickou postavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová