Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@welovefashion píše:
to není možný, máš zkreslené vnímání,,,moje holka má o 10 kg a 10 cm víc a má krásnou atletickou postavu…
Zajímaly by mě míry - pas, boky, stehno u cca 10lete, 153 cm vysoké dívky. Lze někde pro porovnání najít? Nebo někdo změří? Moje dcera má krásnou postavu,jen má opravdu podle pohledu silnější stehna než ostatní slečny (možná to tak třeba jen působí
). Má hubené tělo, nemá brisko. Kdysi jsme měřili dceru a její kamarádku pro porovnání, ale to jim bylo 5 let (teď už se s maminkou nevídame. Bylo krásné sledovat ty rozdíly, rozdílné typy postav, přičemž obě byly hubené, ale každá vypadala úplně jinak.
@Sára 1 píše:
Zajímaly by mě míry - pas, boky, stehno u cca 10lete, 153 cm vysoké dívky. Lze někde pro porovnání najít? Nebo někdo změří? Moje dcera má krásnou postavu,jen má opravdu podle pohledu silnější stehna než ostatní slečny (možná to tak třeba jen působí). Má hubené tělo, nemá brisko. Kdysi jsme měřili dceru a její kamarádku pro porovnání, ale to jim bylo 5 let (teď už se s maminkou nevídame. Bylo krásné sledovat ty rozdíly, rozdílné typy postav, přičemž obě byly hubené, ale každá vypadala úplně jinak.
Na SZÚ jsou i nějaké obvody. Ale jen břicho, ruka a hlava.
@mackA159 píše:
Je to náhrada jednoho velkého jídla, co se kalorií týče. Zkus si vše co sníš zaznamenat do katolických tabulek.
ty katolické tabulky mě začínají zajímat ![]()
@Tomie píše:
Tohle nejde poměřovat, těch 10 cm dělá velký rozdíl a u takhle malých výšek odpovídá tak 20 kg. Já měla při 153 (asi někdy v 10 letech) 36 kg a byla jsem třídní tlouštík.O 3 roky později jsem měla 165 a 48 kg a byla jsem jak vyžle.
Tak určitě
BMI 15; 6. váhový percetnil a třídní tlouštík ![]()
@Havlova píše:
Na SZÚ jsou i nějaké obvody. Ale jen břicho, ruka a hlava.
Máš nějak odkaz?
@Maitta Jaké máš míry? Já si kdysi měřila i obvod lýtka, stehna, ruky (samozřejmě prsa, pas, boky, břicho). Je to dobré i pro porovnání, jestli se ti daří trochu probrat a kde.
@Sára 1 píše:
Máš nějak odkaz?
www.szu.cz a do vyhledat napiš růst dětí. Z telefonu mi odkazy nefungují a počítač nejdříve za týden.
@DanielaD píše:
ty katolické tabulky mě začínají zajímat
Stáhni si aplikaci v googlu play. Na netu si vypočítej svůj kalorický příjem, a podle toho se rid. Když chceš přibrat, musíš mít více než je tvůj příjem na tvoji váhu, když zhubnout tak zase naopak. A do kalorickych tabulek si zaznamenávas vše co snis. A ono ti to vypočítá kolik si celkové snědla kcal za den, a kolik tuku, cukru, bílkovin atd… ![]()
já vím o čem píšeš, jen asi píšeš z mobilu a napsalo ti to katolické tabulky ![]()
@DanielaD píše:
@mackA159já vím o čem píšeš, jen asi píšeš z mobilu a napsalo ti to katolické tabulky
Za 5× Zdrávas o kilo víc/míň dle přání?
@Maitta píše:
Zdravím, založila jsem novou diskuzi přibrat společně. Je mi 22 let, vážím 35kg, a měřím 151cm. Mám 3děti ve věku 4roky, 2,5roku, 1rok. Jsem sama, žádné hlídání nemám a sama na sebe čas už vůbec ne. A tak jsem si řekla že bych to zkusila sváma třeba jen přes soc. Sitě. A snad to pomůže. U mne stravování nic moc (spíš 3%) popišu vám to.
Snídaně-kafe (když ještě děti spí tak cigáro)Svačina-třeba kousek chleba z dětmi
Obed- ochutnávání jestli je to dostatečně kořeněné
Svačina-kafe + buchta nebo oplatek
Večeře-chleba z máslem rajče nebo okurek. A nebo jen rychlovka co děti nesnědli. Tak snad by se semnou stimhle popral a pomáhal mi někdo k tomu ve2 nebo více lidmi je to lepší.. jinak děkuji za vaši pozornost a podporu![]()
Vážíš stejně jako moje autistická dcera, která bude mít za měsíc devět let. Měří přes metr čtyřicet. Bere psychofarmaka a váhu má podle všeho k výšce optimální. Máš poruchu příjmu potravy a měla bys to konzultovat s odborníkem, nikoli na internetu.
@mackA159 píše:
Ježíš aha, špatně přes slzy z rýmy vidím![]()
![]()
v poho
ať jsi brzy zdravá