Přídavky na děti nově
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky, nevite, prosim, jak to je, kdyz jsem v rijnu nezadala o pridaky na deti, ale snad to stihnu tento mesic, dostanu zpetne ten jeden mesic, jako se to zpetne dostava u prispevku na bydleni? Nebo pridavky na deti uz zpetne nedavaji?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš píše:
@lísteček1 Ano, dostaneš do zpětně.
Opravdu? Kolegyne prave dnes byla na urade a pani ji rikala, ze ne.Ale neni si jista, zda to pochopila sprsvne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lísteček1 To tučné je přídavek na dítě. § 54
(2) Nárok na výplatu dávky nebo její části, jde-li o dávky uvedené v § 2 písm. a) bodech 1 a 2, § 2 písm. b) v bodu 1, zaniká uplynutím tří měsíců ode dne, od kterého dávka nebo její část náleží; to neplatí, jde-li o případ uvedený v § 53 odst. 1 a v § 62 odst. 5. Lhůta podle předchozí věty neplyne po dobu řízení o dávce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přídavky na děti nově
Chi se zeptat vyplňuje se příjem včetně daňového bonusu na děti? Nebo pouze čistá mzda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte někdo vedlejší činnost? Jak se počítá u vedl. příjem, dříve to bylo podle dn. příznání po zpátku a ted chtějí za 7/8/9 příjem i z podnikání
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danka112 píše:
Chi se zeptat vyplňuje se příjem včetně daňového bonusu na děti? Nebo pouze čistá mzda
Daňový bonus se nepočítá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Papiry k pridavkum
Dobry den,
Jsou od 1.8.2018 nove formulare? Pridavky beru od ledna tohoto roku, a v cervenci jsem byla normalne dokladat pridavky plus prispevek na bydleni a dosel mi dopis s papirama, ktere jsem nikdy nevyplnovala. To je nove? Ja pani rikala ze pujdu na operaci, ona mi slibila, ze kdyby neco, ozve se do konce cervence.
Muze byt problem v tom, ze beru jen alimenty ale dceru nemam soudne do sve pece?
Předem dekuji za odpovedi.
Prosim, zachovat anonym. Dekuji.
- Citovat
- Upravit
Zdravim prosim chci se zeptat. Jsem rozvedena vice jak rok a deti jsou v me peci, jeste jsem na RD. Mam pritele, ktery ma TP u me v byte. Mam narok na pridavky na deti i kdyz ma u me pritel TP?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdravim prosim chci se zeptat. Jsem rozvedena vice jak rok a deti jsou v me peci, jeste jsem na RD. Mam pritele, ktery ma TP u me v byte. Mam narok na pridavky na deti i kdyz ma u me pritel TP?
Myslím, te bys mela dokládat i prijem přítele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
Myslím, te bys mela dokládat i prijem přítele.
Dekuju
- Citovat
- Upravit
Myslíte, že se to bude dokládat nebo že to bude jak na jaře? Úřady jsou otevřené dvakrát týdně, fronty tam bývají i tak, lidi se pozabiji. Většina pracujících lidí chodí až v 2.polovine měsíce, potom, co jim účetní v práci potvrdí příjmy do formulářů. Toto není dávka pro socky, ale pro poměrně velkou skupinu pracujících lidí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dokládají se příjmy všech osob ve společné domácnosti. Takže i přítele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit