Přídavky v Rakousku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přídavky z Rakousku
Dobrý den, potřebovala bych poradit, jak mám zadat v Rakousku o přídavky a co vše potřebuji. Diskuzí na toto téma je asi dost, ale nenašla jsem vše, co potřebuji vědět. V Rakousku pracuji už přes rok a starám se o malou sama. V Čechách jsem si o přídavky žádala letos, ale ty mi byly zamítnuty. Podle toho, co jsem vše zjistila, tak mám všechny potřebné papíry, ale nevím, kam které mám donést. Formulář e401 a e411 mám donést na sociálku k nám pro potvrzení, ale prý mám taky nějaký papíry poslat do Prahy, aby mi potvrdili, že přídavky vůbec nepobíram a abych tak mohla žádat o zpětné vyplácení za celý minulý rok. K tomu asi slouží formulář beih100,ale tím si nejsem jistá. A co potřebuji do Rakouska vyplnit, aby mi přídavky vrátili za celý rok? Předem moc děkuji za rady a omlouvám se, jestli už tady takové téma bylo. S pozdravem Lilinka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Chtěla bych poradit dostala jsem na děti zpětné za dva roky přídavky byli psané na mě a schválili nám je jsem na rodičovské. Akorat teď to přítel nechal dát na sebe, a zajímalo by mi jestli se opět musí čekat 6-9 měsíců na schválení nebo je to jen kravina.Kdyz jsme stále stejna rodina jen se to předělalo na přítele místo mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit