Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@jkra píše: Více
My okraj Prahy a dcera má 88b a 87 už byl neprijat.
Holky, gratuluji všem vašim šikovným dětem.
(A maminky aspoň otevřít flašku, za ty nervy.
)
@Jeremi píše: Více
Kdyz vidim jaky system ma vetsina skol ve vysledcich, tak uz se ani moc nedivim, jesli takhke prehledne bylo od cermatu vse:). Ale nikdy jsem neslysela, ze by nekde bylo neco spatne a nejak se posunovalo poradi, kor v ramci odvolani. Kdyby to byly desitky skol, myslim, ze minimalne v loni by to media resila. Nektere skoly to maji ale jinak. Coz zase nechapu, vzdyt to mel prechroustat algoritmus a ten to kazde skole vyhodil jinym zpusobem? Nebo to zase jeste po kontrole skoly posilaly zpet?
A treba PORG nema poradi podle poctu bodu, ale procent na 8g, kdy prijaty ma 139 bodu a pod nim neprijaty 143, ale ma mene procent uspesnosti. Asi maji jiny system. Koukala jsem na to, protoze tam mela prihlasku dcera kolegyne… jinak jejich system neznam.
Příspěvek upraven 15.05.24 v 07:57
@sysi píše: Více
My teda běžně nepijeme. Ale dneska uděláme výjimku. Už se chladí na večer bublinky.
@Aglája75 Já teď koukala třeba na GJK, kde zjevně nahráli výsledkovou listinu 4G i tam, kde měla být 8G. Prostě většina chyb vzniká mezi klávesnicí a židlí. Školy do systému nahrávaly pořadí uchazečů, takže jestli to měl PORG vyhodnocené nějak jinak, tak jo, nemusí rozhodovat čistě body.
Dcera přijata na 1. Prioritu. A výsledkové listiny máme u všech 3 škol přímo v Dipsy.
Ahoj, všem moc gratuluji, syn přijatý na prioritní školu, na školu, kam moc chtěl, tak snad bude spokojený
Je mi líto těch dětí, co se zatím neumístily
@bjetuschka píše: Více
To ale nejsou jen body z CERMATu, ne? Když přidáš vysvědčení, srovnání je matoucí.
Taky jsem si toho všimla, už to je opravené.
Jojo to chapu, to jen poznamka, ze to vidim prvne.
Jinak vsem prijatym gratulace, zove si stale pamatuji tu euforii, kdyz dceru vzali. Takze dnesni krasny den vsem
rodicum a detem.