Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A jinak podle tech vysledku v seznamu jedne skoly jde videt, ze tam nepomohla ani dve kriteria, co si skola stanovila pri rovnosti celkoveho poctu bodu (1.body v matice, 2. potazmo za otevrene ulohy v matice) a celkem casto se jim stalo, ze se sesly uplne stejne body i v tech otevrenych ulohach. To by nakonec rozhodovali losem? ![]()
No, snad se z toho skola pouci. ![]()
Tak předem všem gratuluju.
My jsme mimopražský, ale zkusili jsme jako 1. prioritu vyhlášenou pražskou školu. Nicméně se hlásilo 300 dětí a brali 30. Takže dcera se dostala na druhou prioritu. Kam jí jede přímý spoj od nás z prdeIákova až před školu. Když jela na přijímačky, tak tuto školu zhodnotila jako nejlepší. Čili vyšla druhá priorita, ale vlastně nejlepší pro nás… A koukala jsem, že kdybysme jí třetí prioritu, což byl gympl, prohodili s druhou prioritou, dostala by se s přehledem i tam. Vůbec Pražákům nezávidím ten přetlak.
@sysi píše: Více
Jen aby to nebylo spíš na straně uživatelky - zadat špatné registrační číslo při vyhledávání je víc jak jednoduché…
@Fiba71 píše: Více
Hlavne o par radku niz ma ramecek pro zadani skoly a muze si to stáhnout
@Fiba71 píše: Více
Jak jsem psala, moje dítě přijímačky nedělá. Ale z napsaného jsem měla za to, že v DiPSy je po přihlášení výsledková listina + potvrzení o přijetí na školu. Výsledková listina je anonymní, ta samá už visí nebo během dneška bude viset na webových stránkách škol. Ale potvrzení o přijetí je přece osobní záležitost? K tomu se nedá dostat omylem?
Tak na nasem provincnim gymplu ma posledni prijaty na 4G 78 bodu z Cermatu a na 8G 60 bodu.
Vsem prijatym gratuluju! ![]()
U nás body za samé jedničky zachránily nejedno přijetí na gymnázium…předběhly Cermat
@sysi píše: VíceŽádné osobní údaje vidět nejsou, ale pokud se zadá chybné registrační číslo stačí chyba v jedné číslicí…
V příloze není rozhodnutí pro uchazeče, ale výsledková listina dané školy.
@sysi píše: Více
Potvrzeni o prijeti tam zadne neni, ani byt nema, vysledkove listiny ano. Je tam jen proste prijat/neprijat.

@Fiba71 Tak teď jsem už úplně zmatená.
Podle toho tvého obrázku je tam ke stažení „Rozhodnutí o ne/přijetí dle správního řádu“, pod čímž si představím klasické rozhodnutí, že ten a ten uchazeč ne/byl přijat na tu a tu školu.
Tedy to, co si přijatí dřív vyzvedávali osobně ve škole a nepřijatým se to posílalo poštou, kvůli prokazatelnému doručení pro případ odvolání. ![]()
@Havlova píše: Více
Pokud psala o sobě, tak její dcera měla z CERMATu 78b (a navíc na 8G).