Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@UŽIVATELKA32 píše: Více
Nijak. Už je přijata na trojku. Nelze posouvat nic. Nemají volno. Vůbec bych neblbla.
Příspěvek upraven 15.05.24 v 09:55
Pokud se vzdate 3. skoly, vzdate se vlastne celeho kola prijimacek a musite vybrat vsechny 3 skoly znovu (z tech skol, co vypsaly druhy termin) a znovu delat prijimacky. Spis bych nechal dite nastoupit a později resil možnost prestupu
Oni ale nebudou vyhlašovat. 2. kolo, když mají zaplněno.
@kocourGarfield píše: Více
IT site, Neratovice, Středočeský kraj. Prihlasilo se jim snad jen 14+14+13, tak nevim, jak je to s kvalitou
Jezis, jsem blbej, odpovídám na mesic starou vec, myslel jsem, ze dotaz byl z 15.5.
Příspěvek upraven 15.05.24 v 10:17
@Registrovanej píše: Více
Znovu delat prijimacky? To asi nee ![]()
@veria píše: Více
Je to tak, pokud se vzdate prijeti na skolu z prvního kola, delate znovu prijimacky ve druhem kole.
Edit: tak se omlouvam, pry se nedelaji a plati prvni Cermat. Zil jsem v tom, ze se vse anuluje
Příspěvek upraven 15.05.24 v 10:03
@veria píše: Více
To už ale „řekl“ tou prioritou.
A kdyby se vzdal přijetí, tak to neznamená, že to místo o nabídnou dalšímu v pořadí.
Nene, přijímačky s už nedělají, jen se podá přihláška zase na tři kola, platí cermaty z prvního kola.
@jkra píše: Více
Chtel IT, tohle ma 10 minut od baraku byvale manzelky, pul hodky ode me. Na jine IT by se jeho vysledkem prijimacek nedostal
Ja chtel teda, aby sel na elektrotechniku Melnik (2. varianta), po trech letech vyucak, po 4. roku maturita, coz mi prijde super. Tam byl sestnactej „pod carou“, ale vetsina pred nim se dostala na vetsi prioritu, takze nakonec by byl v pulce prijatych.
@Francis6 píše: Více
Jasny, to chapu. Ale muze se nekdo vzdat prijeti, tak jsem to myslela.
Jako ze znovu pisu testy? To urcite ne.