Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Veveří píše: Více
Nám přišla SMS gratulace a pozvánka na třídní schůzky, odkaz na stránky, abychom si vybrali termín, přímo na to aplikace, připravený evidenční list máme přinést.
@truelly píše: Více
IT škola. Ty to mají určitě v malíčku 😁.
@Niemeyer ve SČ/Praha dle mého úplně normální. 100 přihlášek brali 10, 350 brali 60, treti 85 brali 18.
Tak uspěli jsme na všechny 3 pražská gymnázia, slo o 2 gymnazia na Praze 6 a jedno na Praze 1, jdeme na naše prioritní na Praze 6.
Vsem detem, kterým se podařilo dostat na jejich skolu, gratulujeme. 👏 🍀 🌹
Tak na škole, co brali 260, je syn 31, brali 30. Ale stejně mi řekl, že raději tu kam se dostal.
@neumisa píše: Více
Já si data naimportoval do Excelu a pak si můžete radit podle čeho chcete
ale narazil sem na skolu, kde je to naskenované ten seznam a nejde textové označit ani vyhledávat. A to je teprve krize ![]()
Koukám, že tu je hodně dětí na gympl, máte šikovné děti, na to by syn neměl. snad se jim všem bude na nové škole líbit syn byl 21 ze 337 berou 60
@Mike1980cz píše: Více
Nápodobně taky rovnám a dedukuji šance pro druhé kolo pro ty co měli trošku smůlu a nebo špatně volili.
To jsou teprve nervy aby ty děti neprpadali panice a rodiče to psychicky ustáli…
Teď přišel syn a říkal, že jedna holčina ze třídy se nedostala nikam, nevím přesně, jaké školy měla, jen, že dvě byli nějaké umělecké, tak snad se dostane z druhého kola
Kde se dají najít seznamy těch škol? Zajímá mě ze zvědavosti jedná škola ![]()
Myslíte, že bude někde volně seznam škol nabízejících druhé kolo? Nebo jen v Dipsy?