Přijímačky 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kocourGarfield
16.5.24 11:16

@Aglája75 jenže tohle si musí vedení škol řešit s MSMT a Cermatem. My to můžeme hodnotit z pozice veřejnosti ( rodičů a uchazečů) a tam já taky nevidím nějaký zádrhel, třeba proti loňsku nebe a dudy.
Navíc já jako uchazeč jsem v jiné pozici než škola - zadavatel. To si musí řešit oni mezi sebou ty problémyy

• Citovat
  • Upravit
8866
16.5.24 11:23

Holky…naše místní učiliště a učiliště s maturitou…kapacita školy 478. Přijato na maturitní obory 27 a na učební 44 dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
16.5.24 11:30
@kocourGarfield píše: Více

Ja vim fnukny meli problem po tom co se jejich dite dostalo na obe skoly na jednu zavolat a na druhou s radosti donest zapisovy listek :jazyk: To byla fakt neskutecna zatez:):):). Tak radsi vsichni budou rok sledovat tosice vysledku a kriteri skol pro taktizivani, aby nedopadli tak jak ti co se
letos s 88 body nedostali, ale hlavne, ze tech 5 % s 20-40 body z testu bude mit snazsi druhe kolo :mrgreen:.

Jinak to, ze maji s prijimackama skoly se rodicu netyka? Aha, ja myslela, ze kdyz kvuli chybam musi zbova spoustet algoritmus, kdyz nikdo nevi co rodicum rict atd ze se to deti a rodicu dotyka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
16.5.24 11:35

Za nas system nakonec fungoval dobre. Dite by se dostalo vsude (i s prumernym vysledkem), prijato na prioritni skolu (kde zafungoval algoritmus - po staru by se muselo cekat kdo nenastoupi). Ze tridy/okoli se nedostali 3, kteri meli sice vyrazne vice bodu, ale napsane same zadane skoly. (Praha)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
16.5.24 11:39

@Aglája75 jasně, no moje dítě ještě 13.6. jelo na jednu školu ( muselo tam osobně s rodičem ) a vezlo zapisován lístek na druhou školu. Vše stihnout v termínu - odvolání, vyzvednutí lístku, atd…. Škola šla pak kontaktovat dalšího uchazeče, protože se jim uvolnilo místo …. V červnu …. Taková nuda pro obě strany. Ale tak co by fňuny chtěly.

• Citovat
  • Upravit
56136
16.5.24 11:40
@truelly píše: Více

Budou mít místa, oni je obsadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56136
16.5.24 11:41
@Aglája75 píše: Více

Hele, loni to bylo peklo. To není o fnuknach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
16.5.24 11:44

@Aglája75 my problémy neměli. Přihlášku jsme podali přes Dipsy během 20 minut. Pozvánky na testy dorazily do Dipsy OK. Přijímaček a školní kola taky OK. Výsledek Cermatu mi dorazil v pátek. A ve středu ráno- dle očekávání - byly v Dipsy informace o přijetí - kam. Dříve než na školách v našem případě.
Dále dorazil ze školy e-mail s pokyny pro přijaté uchazeče. Vyřešeno, konec.

Žádné zápisové lístky, žádné lhůty na odvolání, žádné čekání jestli …. Jasné, stručné, hotové. Žádné běhání na poštu s přihláškama a vyplňování přihlášek, žádné objíždění škol. Čekání na dopisy. Za mě pohoda.
Pokud měly problém školy, musí si to řešit ony.

• Citovat
  • Upravit
56136
16.5.24 11:47

Nikam se nedostal syn jedné známé, otec na něj prý doma jen rve, že je de..l, ach jo. Teď mi to volala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
16.5.24 11:48
@jkra píše: Více

devatak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
16.5.24 11:50
@Aglája75 píše: Více

Vy jste ten nekonečný kolotoč s oznamováním nenastoupení a kontaktování stále dalších a dalších pod čarou evidentně nezažila. Tak by možná bylo dobré, kdybyste ho nehodnotila :mavam: Teď to proběhlo v rámci programu „samo“ a hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
16.5.24 11:55
@jkra píše: Více

Tak deb. l je evidentně ten otec :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56136
16.5.24 11:56
@Niemeyer píše: Více

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
16.5.24 11:58
@kocourGarfield píše: Více

Ještě vyhazování peněz za naprosto zbytečná opakovaná potvrzení od lékaře bych doplnil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56136
16.5.24 12:00
@eManžel píše: Více

Jo, sousedka byla extrémně ve stresu loni, trvalo měsíc, než se holka dostala na odvolání, k tomu obíhání, všude hafo rodičů, k tomu měli kecy u ní v práci, že co je furt. Byla úplně šedivá ten měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí