13-ti letý syn - asi vyrážka

Anonymní
28.10.23 07:18

13-ti letý syn - asi vyrážka

Ahoj, chci se zeptat. Včera se mi syn svěřil, že ho strašně moc už 3 dny svědí pindik. Má to celé rudé, červené. Máme s tím jít v pondělí doktorce? Nebo něco existuje a mám se stavit v lékárně? Jediná lékárna, která je o víkendu otevřená je DrMax a tam se mi upřímně moc nechce. Protože oni vždycky strašně dlouho vypravuji a minule mi řekli něco, co ani nebyla pak pravda. Tak spíš bych tam zašla když bych věděla co chci koupit. Ale radit se mi tam moc nechce. Nebo počkám do pondělí na jeho doktorku, až tam bude. Nevíte někdo co by to mohlo být? Popřípadě nějaké zkušenosti? Díky předem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
28.10.23 07:20
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat. Včera se mi syn svěřil, že ho strašně moc už 3 dny svědí pindik. Má to celé rudé, červené. Máme s tím jít v pondělí doktorce? Nebo něco existuje a mám se stavit v lékárně? Jediná lékárna, která je o víkendu otevřená je DrMax a tam se mi upřímně moc nechce. Protože oni vždycky strašně dlouho vypravuji a minule mi řekli něco, co ani nebyla pak pravda. Tak spíš bych tam zašla když bych věděla co chci koupit. Ale radit se mi tam moc nechce. Nebo počkám do pondělí na jeho doktorku, až tam bude. Nevíte někdo co by to mohlo být? Popřípadě nějaké zkušenosti? Díky předem.

Chudak, s tim bych se radila drive na pohotovosti. Aspon tam zavolej, ale tipuju, ze ho bude chtit lekar videt

• Citovat
  • Upravit
65255
28.10.23 07:21
@Anonymní píše:

No dnes hlavne bude vetsina lekaren zavrena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.23 07:27

@Stará známá Taky jsem právě nad tím přemýšlela. Ale on nemá moc doktory právě rád a ještě když se jedná o takovou věc. Na svoji doktorku je zvyklej, protože ho zná od mala. Ale asi nám nic jiného zbývat nebude. On mi to pravě řekl až včera večer. Ale já už jsem měla tušení ve čtvrtek že se něco děje. Protože byl takový nervózní pořád a pořád si sahal přes tepláky na pinďu. Ale aspoň že mi to řekl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.23 07:28

@vokishka Noo jo vlastně, on je svátek. Na to jsem zapomněla. Tak zítra bude otevřena lékárna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.23 07:47

Ja bych dneska koupila clotrimazol mast a mazala tim. Je to proti kvasinkam. Pokud se to nezlepsi, v pondeli k doktorovi. A treba sedaci koupel v hypermanganu (lehce ruzovy roztok) k tomu. Nektera lekdena bude mit urcite otevreno a do pondelka bych necekala.

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
28.10.23 07:48
@Anonymní píše:
@Stará známá Taky jsem právě nad tím přemýšlela. Ale on nemá moc doktory právě rád a ještě když se jedná o takovou věc. Na svoji doktorku je zvyklej, protože ho zná od mala. Ale asi nám nic jiného zbývat nebude. On mi to pravě řekl až včera večer. Ale já už jsem měla tušení ve čtvrtek že se něco děje. Protože byl takový nervózní pořád a pořád si sahal přes tepláky na pinďu. Ale aspoň že mi to řekl.

Chapu, ale kdyz se sveril, uz ho to asi hodne obtezuje. Neuzival v posledni dobe antibiotika?

• Citovat
  • Upravit
3
28.10.23 07:59

@Stará známá Ne teď v poslední době ne. Ani klíště neměl, nic takového. Má to jakoby celé rudé, červené, ale to taky může mít z toho jak ho to svědí a trochu si to drbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.23 08:00
@Anonymní píše:
Ja bych dneska koupila clotrimazol mast a mazala tim. Je to proti kvasinkam. Pokud se to nezlepsi, v pondeli k doktorovi. A treba sedaci koupel v hypermanganu (lehce ruzovy roztok) k tomu. Nektera lekdena bude mit urcite otevreno a do pondelka bych necekala.

Bydlíme v malém městě a tady úplně žádná lékárna otevřená není, když je svátek.

• Citovat
  • Upravit
9742
28.10.23 08:49

Framykoin doma nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
28.10.23 08:58

Syn jednu dobu na tyhle věci trpěl, stacilo mazat Cannestenem

• Citovat