Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15404
20.11.11 19:27

Tý jo :palec: Tak to je super!! :-D

To mám radost! Psychologie se studuje v Brně? Já vím jen o Praze, pak už nemám přehled..

Tak to ti budu moc držet palce, aby to vyšlo :hug:
Ale přijímačky asi masakr, co? Teda aspoň tady u nás na Karlovce. Moje mamča o ní přemýšlela, asi 2 roky zpátky, je to její sen, ale přes přijímačky si prostě netroufla… a do Prahy je teda meganával.

• načítám...
747
20.11.11 19:46
rhiannon píše:
Tý jo :palec: Tak to je super!! :-D

To mám radost! Psychologie se studuje v Brně? Já vím jen o Praze, pak už nemám přehled..

Tak to ti budu moc držet palce, aby to vyšlo :hug:
Ale přijímačky asi masakr, co? Teda aspoň tady u nás na Karlovce. Moje mamča o ní přemýšlela, asi 2 roky zpátky, je to její sen, ale přes přijímačky si prostě netroufla… a do Prahy je teda meganával.

jj je to mazec na ty prijimacky a naval jako prase,je tam TSP a pak oborovy test z psychologie a bilologie,rikam si ze ted to beru ve skole oboji tak bych to mohla krapet zuzitkovat,byt tvoji mamcou tak to zkusim.....

• načítám...
15404
20.11.11 19:55

Tak u nás jsou přijímačky na psychologii:

písemný - test ZSV nebo biologie, pak TSP, test z psychologie,stručná písemná práce na dané psychologické téma…

pak je ústní část: rozhovor a psychlogii, motivaci, zájmech a sebehodnocení uchazeče, pak analýza videozáznamu mezilidské interakce a rozhovor o přečtené odborné literatuře a odborných aktivitách uchazeče
další požadavky ke zkoušce: seznam přečtené odborné literatury, podrobný přehled odborných aktivit doložených adekvátními potvrzeními, osvědčeními, konkrétními texty apod., přehled podstatných životních událostí (podrobnější životopis)

Loni 1129 přihlášených, 57 přijatých…já bych to vzdala taky!! :-D :-D :-D

• načítám...
747
20.11.11 20:00

jj takovy prijimacky jsou i v ol,ale pry ta ustni cast bylo jen takove prijemne popovidani…
tak ale na medinu je natresk jeste vetsi ne??

• načítám...
15404
20.11.11 21:22
dexonka píše:
jj takovy prijimacky jsou i v ol,ale pry ta ustni cast bylo jen takove prijemne popovidani…
tak ale na medinu je natresk jeste vetsi ne??

No, já jsem byla vloni jen na 2. LF a tam bylo přihlášených 1628, přijatých 174…tak jsem na tom o chlup líp :-D

• načítám...
747
20.11.11 21:43
rhiannon píše:
dexonka píše:
No, já jsem byla vloni jen na 2. LF a tam bylo přihlášených 1628, přijatých 174…tak jsem na tom o chlup líp :-D

hehe tak to vazne jen o chlup,spise chloupek.-DD

• načítám...
15404
20.11.11 22:11
dexonka píše:
rhiannon píše:
dexonka píše:
No, já jsem byla vloni jen na 2. LF a tam bylo přihlášených 1628, přijatých 174…tak jsem na tom o chlup líp :-D
hehe tak to vazne jen o chlup,spise chloupek.-DD

No právě :-D

• načítám...
7711
21.11.11 14:44
byron píše:
Barbaro a z čeho jsi s eučila biologii člověka?

já z toho maturovala takže z maturity ale jinak by ti měly stačit učebnice pro gymnázia a pro zdravotnické obory.

• načítám...
251
22.11.11 10:23

ahojda vsem budoucim studentkam :mavam:
vzhledem k tomu, ze jsem se ocitla bez prace a v mem oboru jen tak misto nesezenu, delam si od uradu prace rekvalifikacni kurz socialniho pracovnika a protoze bych rada pracovala v detskem domove nebo azylovem dome, rozhodla jsem se, ze se zkusim prihlasit na PdF v Hradci K. na Sociální pedagogiku se zaměřením na etopedii nebo Socialni patologii a prevenci.
Má to ale háček, jsem skoro dvacet let po maturite, takze bych musela hodne maknout ale mooooc bych chtela :mrgreen:

• načítám...
15404
22.11.11 11:25

monitom, vítej :mavam: Určitě se neboj, zvládnout se to dá :wink: Na přípravu máš ještě dost času!
Já jsem po matuře 10 let, a taky už to není co to bývalo, ale dá se :-D

Moje mamka začala studovat VŠ letos, kvůli zaměstnání, sice má nervy, ale zvládá s přehledem :wink:

• načítám...
747
22.11.11 12:15

ahoj monitom…ja jsem po mature 13 let a jde to,proste to chce si ziskat co nejvice info o prijimackach......drzim moc pesticky

• načítám...
15404
22.11.11 18:20

Tak já jsem si dneska založila 4 přihlášky, na poslední škole se to spouští až 1.12. Takže další krok vpřed a přede mnou fyzika :lol: :lol: bleeee :mrgreen:

• načítám...
747
22.11.11 19:10
rhiannon píše:
Tak já jsem si dneska založila 4 přihlášky, na poslední škole se to spouští až 1.12. Takže další krok vpřed a přede mnou fyzika :lol: :lol: bleeee :mrgreen:

a kam si je všude dala??

• načítám...
15404
22.11.11 19:17
dexonka píše:
rhiannon píše:
Tak já jsem si dneska založila 4 přihlášky, na poslední škole se to spouští až 1.12. Takže další krok vpřed a přede mnou fyzika :lol: :lol: bleeee :mrgreen:
a kam si je všude dala??

Přírodověda UK, 1. LF (tam 2), 2. LF a ještě mi zbývá 3. LF. Víc už toho v Praze nemáme :mrgreen: naštěstí :lol: :lol:

• načítám...
5799
29.11.11 17:26

Rhi já jsem tu opět taky, chci zkusit pedák na JF v ČB, ale bude to fuška :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze