Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tý jo
Tak to je super!! ![]()
To mám radost! Psychologie se studuje v Brně? Já vím jen o Praze, pak už nemám přehled..
Tak to ti budu moc držet palce, aby to vyšlo ![]()
Ale přijímačky asi masakr, co? Teda aspoň tady u nás na Karlovce. Moje mamča o ní přemýšlela, asi 2 roky zpátky, je to její sen, ale přes přijímačky si prostě netroufla… a do Prahy je teda meganával.
rhiannon píše:
Tý joTak to je super!!
![]()
To mám radost! Psychologie se studuje v Brně? Já vím jen o Praze, pak už nemám přehled..
Tak to ti budu moc držet palce, aby to vyšlo
Ale přijímačky asi masakr, co? Teda aspoň tady u nás na Karlovce. Moje mamča o ní přemýšlela, asi 2 roky zpátky, je to její sen, ale přes přijímačky si prostě netroufla… a do Prahy je teda meganával.
jj je to mazec na ty prijimacky a naval jako prase,je tam TSP a pak oborovy test z psychologie a bilologie,rikam si ze ted to beru ve skole oboji tak bych to mohla krapet zuzitkovat,byt tvoji mamcou tak to zkusim.....
Tak u nás jsou přijímačky na psychologii:
písemný - test ZSV nebo biologie, pak TSP, test z psychologie,stručná písemná práce na dané psychologické téma…
pak je ústní část: rozhovor a psychlogii, motivaci, zájmech a sebehodnocení uchazeče, pak analýza videozáznamu mezilidské interakce a rozhovor o přečtené odborné literatuře a odborných aktivitách uchazeče
další požadavky ke zkoušce: seznam přečtené odborné literatury, podrobný přehled odborných aktivit doložených adekvátními potvrzeními, osvědčeními, konkrétními texty apod., přehled podstatných životních událostí (podrobnější životopis)
Loni 1129 přihlášených, 57 přijatých…já bych to vzdala taky!!
![]()
jj takovy prijimacky jsou i v ol,ale pry ta ustni cast bylo jen takove prijemne popovidani…
tak ale na medinu je natresk jeste vetsi ne??
dexonka píše:
jj takovy prijimacky jsou i v ol,ale pry ta ustni cast bylo jen takove prijemne popovidani…
No, já jsem byla vloni jen na 2. LF a tam bylo přihlášených 1628, přijatých 174…tak jsem na tom o chlup líp ![]()
rhiannon píše:dexonka píše:No, já jsem byla vloni jen na 2. LF a tam bylo přihlášených 1628, přijatých 174…tak jsem na tom o chlup líp
hehe tak to vazne jen o chlup,spise chloupek.-DD
dexonka píše:rhiannon píše:hehe tak to vazne jen o chlup,spise chloupek.-DDdexonka píše:No, já jsem byla vloni jen na 2. LF a tam bylo přihlášených 1628, přijatých 174…tak jsem na tom o chlup líp
No právě ![]()
byron píše:
Barbaro a z čeho jsi s eučila biologii člověka?
já z toho maturovala takže z maturity ale jinak by ti měly stačit učebnice pro gymnázia a pro zdravotnické obory.
ahojda vsem budoucim studentkam ![]()
vzhledem k tomu, ze jsem se ocitla bez prace a v mem oboru jen tak misto nesezenu, delam si od uradu prace rekvalifikacni kurz socialniho pracovnika a protoze bych rada pracovala v detskem domove nebo azylovem dome, rozhodla jsem se, ze se zkusim prihlasit na PdF v Hradci K. na Sociální pedagogiku se zaměřením na etopedii nebo Socialni patologii a prevenci.
Má to ale háček, jsem skoro dvacet let po maturite, takze bych musela hodne maknout ale mooooc bych chtela ![]()
monitom, vítej
Určitě se neboj, zvládnout se to dá
Na přípravu máš ještě dost času!
Já jsem po matuře 10 let, a taky už to není co to bývalo, ale dá se ![]()
Moje mamka začala studovat VŠ letos, kvůli zaměstnání, sice má nervy, ale zvládá s přehledem ![]()
ahoj monitom…ja jsem po mature 13 let a jde to,proste to chce si ziskat co nejvice info o prijimackach......drzim moc pesticky
Tak já jsem si dneska založila 4 přihlášky, na poslední škole se to spouští až 1.12. Takže další krok vpřed a přede mnou fyzika
bleeee ![]()
rhiannon píše:
Tak já jsem si dneska založila 4 přihlášky, na poslední škole se to spouští až 1.12. Takže další krok vpřed a přede mnou fyzika![]()
bleeee
a kam si je všude dala??
dexonka píše:rhiannon píše:a kam si je všude dala??
Tak já jsem si dneska založila 4 přihlášky, na poslední škole se to spouští až 1.12. Takže další krok vpřed a přede mnou fyzika![]()
bleeee
Přírodověda UK, 1. LF (tam 2), 2. LF a ještě mi zbývá 3. LF. Víc už toho v Praze nemáme
naštěstí
![]()
jé Rhi já jsem tu opět taky, chci zkusit pedák na JF v ČB, ale bude to fuška ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat