Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14475
2.1.12 14:09

já mám vyřešené Testy studijních předpokladů, tedy knížku „Jak se dostat na vysokou,“ kde je 600 příkladů s postupy a komentáři a pak mám knížku s vyřešenými příklady, Komentář a rozbor ostrých variant přijímacích testů studijních předpokladů z let 2003-2007 a na Masárnu, konkrétně pajdák jsem se dostala, jde o to dělat ty příklady furt dokola a dokola a některý věci se zautomatizují a jde to, i když něco jsem nepochopila dodnes :mrgreen: Kdyby někdo chtěl, tak tu první za 90,– a druhou za 50,– + poštovné 100,–Kč prodám.

• načítám...
1692
2.1.12 14:24

čekatelko

zdravím tě a chci se zeptat proč chceš státnicovat jinde? Já jsem na socce a na specce taky na MU, tak abych věděla, co mě čeká. Nepřipadne mi to tak hrozný, že by se to nedalo v klídku zvládnout. I když je pravda, že loni ze státnic vylítlo šíleně moc lidí. Díky za odpověď.

• načítám...
14475
2.1.12 14:36

Od nás vylítli jen dva. Myslím, že tak hrozný státnice nejsou, musíš se samozřejmě naučit, ale to všude. A vadily my doprovodný příklady aj. Ale hlavní důvod je, že jsem si nesedla s vedoucím práce a to tak silně, že jsem ke státnicím nešla, přerušila a chci VŠ dodělat jinde.

• načítám...
1692
2.1.12 14:38

aha, tak to jo. Koho sis vybrala? Hod jen iniciály, nemusí to číst každej. Ale je to škoda, po těch letech. Mě to čeká příští rok, pokud se teda dostanu na jazyk. Jsem totiž totální tupec.

• načítám...
14475
2.1.12 14:38

a mým vedoucím byl: UČO 54861, ať seš v obraze :mrgreen: Ale u státnic byl - prý - suprovej

• načítám...
14475
2.1.12 14:40

jazyk na MU je celkem maso, já anglinu - ten vstupní test - dala až ve druháku a to na děkanský termín

• načítám...
1692
2.1.12 14:45

tak já jdu dle uča hledat :-D. Zatím taky nevím, koho si vybrat, bo jsem lenoch a lempl, tak aby měli pochopení :-D . Mě čeká němčina, loni jsem ji raději neregistrovala, ale letos 13.jdu na první pokus. Jinak mě už čeká pomalu porod, tak snad stíhám. V nejhorším přeruším a příští rok zkusím jazyk na specce a pak následně nechám uznat. Tak to mám naplánované, ael změnili studijní řád, sebrali pokusy a snad má během nějakého času přibýt povinně druhý jazyk. Ale ofiko jsem ještě nic nenašla, takže uvidíme. Ale už by to mělo od teď začít platit. Každopádně se na IMS drž, podle kamošky - policajtky - to tam dávají s přehledem, tak bud brzo Bc. a pak hned na MGR.tam. Jo a kdyby to náhodou nějak nešlo, tak olmík prej je taky dobrej na přestupy :-D

• načítám...
14475
2.1.12 14:49

dva jazyky 8o 8o uff, to je záhul, jj, IMS má pár známých a stačilo jen co jsem viděla za okruhy ke státnicím - o polovinu méně než na MU a žádný doplňující otázky. Kamarádce jsem pomáhala s bakalářkou a mé pasáže ohodnotili jak přínosné a zkrátka supr, trup, na MU mám hodnocení za E, ch jo a ve výsledku bc jako bc

• načítám...
747
2.1.12 14:50

jeee holky ja se hlasim na specku dalkove,jak casto mesicne jezdite a ktery dny????? diky mooc jo a nevite jaky je rozdil mezi tou speckou a komunikacnimi technikami???

• načítám...
1692
2.1.12 14:53

čekatelko

Tak já jsem asi fakt tupoň, protože podle Uča to prostě nedohledám. Chjo. Všichni členové katedry mají učo jiný. Takže velké povzbuzení pro všechny, co se hlásí na VŠ, berou i tupce.

• načítám...
1692
2.1.12 14:55
dexonka píše:
jeee holky ja se hlasim na specku dalkove,jak casto mesicne jezdite a ktery dny????? diky mooc jo a nevite jaky je rozdil mezi tou speckou a komunikacnimi technikami???

Specka zhruba 3× do měsíce, přednášky ale nejsou povinné, takže nemusíš vůbec. Komunikační techniky jsou taky specka, ale už od 1.semestru zaměřené na logo-surdopedii.

• načítám...
1692
2.1.12 14:58

čekatelko

tak stop, už mám. Má v těch číslech na různých místech sám zmatek. U státnic on skvělej bývá, to je o něm známé. Nepotápí. Ale psát bych si u něj teda netroufla. A asi ani ne u T.Č. Nebo máš nějaké info, že u toho druhého by to mohlo jít?

• načítám...
747
2.1.12 15:00

Olousku takze teoreticky tam nekdo jezdi az na zkousky?? a cviceni nejake byva??ja si dala prihlasku na oboji,ale testy jsou zajimave

• načítám...
1692
2.1.12 15:07
dexonka píše:
Olousku takze teoreticky tam nekdo jezdi az na zkousky?? a cviceni nejake byva??ja si dala prihlasku na oboji,ale testy jsou zajimave

Pokud máš kombinovaně, tak jezdit můžeš až na zkoušky. Cvičení nebývají, nebo si to aspon neuvědomuju. Já teda chodím pokud možno na všechny přednášky, ale na dost přednáškách nás je ze 350 lidí třeba jen 20. Nepřipadne mi to k vyučujícím fér.

• načítám...
747
2.1.12 15:23

jj tak ja bych na prednasky taky chodila,prijdou mi vetsinou zajimave,jde spis o to kdyz clovek treba nemuze,my musime mit v ol 100 procentni ucast kazdej tyden.......
dekuju za info:-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze