Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15404
29.11.11 17:30

Jé, šoš, to jsem ráda :hug: Takže jdeme OPĚT do boje? :mrgreen: Pevně doufám, že naposledy…tedy s úspěšným zakončením ;) jak ti to vůbec dopadlo minulý rok??

• načítám...
5799
29.11.11 17:51

no minulý rok zůstalo jen u chtění, převládl strach jak to vše zvlánu, zvlášť když šel Davča do první třídy, ale letos mě nic nezastavííííí a dám si dvě přihlášky a na jednu se dostat prostě musim :pankac:

• načítám...
15404
29.11.11 18:10

Tak to je super, že jdeš takhle zase do toho ;) Já taky, pořád to samé, ale letos už asi fakt naposledy :think: Přece jen, začínám být stará :mrgreen: Aspoň pro medinu ;)

• načítám...
5799
30.11.11 09:07

jéžiš Rhi ty a stará ?? co pak mám říkat já :( ale chci to, tak do toho jdu :mrgreen:

• načítám...
15404
30.11.11 09:21
šóšannáh píše:
jéžiš Rhi ty a stará ?? co pak mám říkat já :( ale chci to, tak do toho jdu :mrgreen:

No na medinu jo, to jsem stará :mrgreen: Ale taky to chci ;) A to je nejdůležitější :palec:

• načítám...
747
30.11.11 12:44
rhiannon píše:
šóšannáh píše:
jéžiš Rhi ty a stará ?? co pak mám říkat já :( ale chci to, tak do toho jdu :mrgreen:
No na medinu jo, to jsem stará :mrgreen: Ale taky to chci ;) A to je nejdůležitější :palec:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
3352
30.11.11 13:09

Ahoj, já si taky připadám být stará na školu, ale moc bych jí chtěla, můžu se přidat k Vám? Jsem 15 let po maturitě, zkouším přijímačky po třetí, hned po maturitě, to jsem byla blbá zamilovaná a neučila se, tak to dopadlo, jak mělo. Podruhé jsem se učila, ale nezvládla jsem matematiku, a takové možnosti jako dnes nebyly, myslím tím, že před 13 lety nebylo těch dálkových, dnes kombinovaných studií moc. Takže tak. A teď potřetí, to snad vyjde. Už jsem si dala dvě přihlášky na MU Brno - ESF a PF. A když to nevyjde zkusím, ještě Jihlavu, tam Finance a řízení. Jihlavu mám půl hodiny autem od nás, vlakem 45 minut. Takže možná to pak pro mne bude příjemnější, ale Brno bych chtěla víc.

• načítám...
15404
30.11.11 13:29

klárko, vůbec nejsi stará!! ;)

Prostě řekněme si narovinu, že nejsme staré, ani jedna z nás, a basta! :P :P :mrgreen: :mrgreen:

dex :* :hug: :hug:

• načítám...
747
30.11.11 15:41

ja si vubec nepripadam stara,plno,holek v mym veku se mnou chodi do tridy a je tam mnooho starcich i 50 letych.....osobne si myslim ze kdybych na tu skolu sla ve 20 tak by me to asi ani nebavilo a nemela bych k tomu takovej pristup jak ted......

• načítám...
747
30.11.11 15:42
rhiannon píše:
klárko, vůbec nejsi stará!! ;)

Prostě řekněme si narovinu, že nejsme staré, ani jedna z nás, a basta! :P :P :mrgreen: :mrgreen:

hele neumackej me joooo:-)

• načítám...
15404
30.11.11 17:42
dexonka píše:
rhiannon píše:
klárko, vůbec nejsi stará!! ;)

hele neumackej me joooo:-)

Na to si počkej do června, jestli to vyjde, virtuálně tě snad samou radostí umačkám :mrgreen: :mrgreen: Díky za vytrvalou podporu :kytka:

Ale jo, máš pravdu, já jsem ve 20 chtěla jít na VŠ, ale díky okolnostem jsem nešla, šla jsem rovnou pracovat. Možná, že v tomhle věku si to přece jen člověk srovná a ví už přesně, co chce dělat ;)

• načítám...
747
30.11.11 18:16

jj tak nejak jsem to myslela s tim srovanim se :palec: ......

• načítám...
5799
1.12.11 09:22

jo já si taky škubu vlasy, že jsem se na to po škole vykvajzla :zed: ale šance tu ještě je tak hurá do toho !!! :D

• načítám...
15404
1.12.11 09:57
šóšannáh píše:
jo já si taky škubu vlasy, že jsem se na to po škole vykvajzla :zed: ale šance tu ještě je tak hurá do toho !!! :D

Do důchodu moooře času :P ;)

• načítám...
5799
1.12.11 09:58

jistěěěěěěěěěěěěěěěěěěě :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí