Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dexonka píše:
ahoj holky,jj už se to krátí,na přijímačky už se těším,hlavně ať už to mám za sebou…už se zase vidím jak si budu hodinu prohlížet pozvánky na přijímačky:-DDD
Přesně tak, budu se kochat a 14 dní před přijímačkama se mi při pohledu na pozvánku zježí vlasy
![]()
ještě pořád platí že 2.LF je zaměřená spíš na dětské lékařství? nebo to byla 3.LF? ![]()
Michaela23 píše:
ještě pořád platí že 2.LF je zaměřená spíš na dětské lékařství? nebo to byla 3.LF?
Ono je to zaměření už dávno zrušené, ale i přesto máš na 2.LF díky motolské nemocnici největší možnost věnovat se většině dětských oborů, na špičce je tam třeba dětská onkologie nebo hematoonkologie. 3.LF měla zaměření na hygienu ![]()
ahoj, já se už konečně rozhodla, dám si jen přihlášku do Jihlavy, je to od nás 30 minut autem. Výuka každou sobotu, babička důchodka, a druhá má o víkendu volno. Tak by bylo s hlídáním vyřešeno, jenže nevím, zda se tam vůbec dostanu, přes příjimačky - MA a NJ, jsem v tom stolet za opicema. Ale hlásím, že od včera jsem se začala zase učit večer, dvě hodiny. Když to takto půjde i nadále mohla bych se dostat, co myslíte? ![]()
klárko, a jak tam mají počet přijímaných versus uchazeči? Já si myslím, že s takovou přípravou to dáš určitě
Ale jestli teda myslíš těma zkratkama matiku a němčinu, tak to máš můj obdiv, to bych neudělal nikdy
Já jsem ráda za svoje bio, chem, fyz ![]()
Já mám jen bio, ale jestli mě přijmou, tak mě v prváku čeká matika a biostatistika ![]()
A díky rhi za tip na knížku, je to psáno tak polopaticky, že jsem to pochopila i já ![]()
Poppy píše:
Já mám jen bio, ale jestli mě přijmou, tak mě v prváku čeká matika a biostatistika
A díky rhi za tip na knížku, je to psáno tak polopaticky, že jsem to pochopila i já
Jsem ráda, že jsem pomohla
Mně se tahle knížka líbila nejvíc a dost mi pomohla…a to si vezmi, že takhle ten chlap vyučuje genetiku i na LF ![]()
A matiku, ani biostatistiku nezávidím, měla jsem oboje na první VŠ a byl to teda dost velký masakr, fuj, fuj…
madla21 píše:
Klárko a na jaký obor do Jihlavy?
finance a řízení - kombinovaně. A dneska jsem uhradila i poplatek, aby mne to více motivovalo.
rhiannon píše:
klárko, a jak tam mají počet přijímaných versus uchazeči? Já si myslím, že s takovou přípravou to dáš určitěAle jestli teda myslíš těma zkratkama matiku a němčinu, tak to máš můj obdiv, to bych neudělal nikdy
Já jsem ráda za svoje bio, chem, fyz
to je právě to, že tam ještě nejsem ![]()
klárko, neboj
Když už se učíš, tak to zvládneš levou zadní.. ![]()
Já mám spočtené už všechny modelové příklady z fyz i chem, kromě pár, na který zaboha nemůžu přijít (samozřejmě jsou to jednoduchý věci, že jo
), takže jsem spokojená. Teď jen do hlavy navalit teorii, u fyziky to bude teda bléééé…
Ahoj holky,tak už se nám to pěkně krátí co
…Já už mám taky podanný přihlášky do HK,do Prahy a ještě zkusím Liberec spec.pedagogiku,tak doufám,že se někam dostanu,o specku je docela zájem
.
Nevím jak vy,ale já už mám nervy ted,pred přijmačkama a před maturitou,no chci se vidět v květnu
![]()
- Upravit
Ahojky,
já ty nervy mám taky, nakonec zkouším tu zemědělku (taky Brno, ale myslím že tam nebude takový problém s kombinovaným studiem) a sociální patologii v Opavě ![]()
Dellynko ty taky letos maturuješ? Nebo jsme to blbě pochopila ?
Hezkou neděli
![]()
sylvo, tak to je super, žes něco našla
Jaký obor???
Dellynko, neboj, zvládneme to všechny a všechno!!!
Jsme holky šikovný!
![]()
Nervy mám taky, a až přijdou pozvánky na přijímačky, budou ještě větší a 14 dní před přijímačkama mi už bude blbě
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat