Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
školačka-studentka
8.2.12 14:48

šóšannáh - když by jsi chtěla ještě nějaké info,tak se ptej. Mám i materiály k předškolní pedagogice, psychologii.Nevím, zda by to šlo poslat e-mailem.Je toho docela hodně.

• Upravit
sterezie
8.2.12 15:01
Bublana píše:
Holky, moc vás prosím, můžete mi poradit? Jsem na rodičovcské dovolené a nevím, co mám vyplnit :oops: do přihlášky, do kolonky Uchazeč se hlásí. Ze zaměstnání, z domácnosti nebo odjinud? Moc vám děkuju.

já psala, že z domácnosti 8)

• Upravit
sterezie
8.2.12 15:04
Viktorie Vivien píše:
To jooo, není to taková hrůza, odkud jsi?

já jsem od Dobříše..na pytel je, že tu není pořádná silnice na D1 a je lepší jet přes Prahu, což přeci jen je zajížďka.. 8)

• Upravit
195
8.2.12 17:34
sterezie píše:
Terrezka píše:
Ahoj holky, nečetla jsem všechny příspěvky, nehlásí se některá na Sociální vědy UK v Praze? Já se budu tento týden objednávat na kurzy NSZ… Už teď se teda začínám učit :zed:
Ahoj, teď se nehlásím, ale hlásila jsem se ve čtvrťáku, na jaký obor, přímo na FSV? ;)

Ahojky, jojo přímo na FSV na mediální studia, to je skoro jediný co jde dálkově, protože denně bych to fakt nedávala :? Dáváme malou do školky, ale jestli jí v dnešní době přijmou to je ve hvězdách, pže přednost mají samozřejmě ty starší a jí jsou v červnu 3…no a chci samozřejmě i nějakou prácičku stíhat :roll: A na co jsi se hlásila Ty? A dostala jsi se? Myslím, že ty testy nejsou zase tak těžký, ale zase jsou lidi, kteří je narozdíl ode mě udělají na 100 % :oops: takže mám teda v plánu právě i ty přípravné kurzy, tak snad to vyjde…

• načítám...
15404
8.2.12 17:36

ViktorieVivien, vítám tě :mavam: A holky, přestaňte s tím obdivem ještě jsem se nika nedostala ;) :mrgreen:
Ona se ta medicína zdá hrozná, když máte dítě, domácnost, atd., ale kdybyste viděly, kolik jsem za ten rok našla mamin studujících medinu, a pracujících studující medinu…habakuk! ;)

Jinak k psychologii v Praze - z první ruky vím, že je to extra masakr, a to jako fakt…hlásí se strašně moc lidí, berou minimum, přečti si podmínky přijetí, musíš mít setsakra načteno a taky mít praxi,co si pamatuju :think: Kamarádka se tam hlásila a připravovala se rok dopředu - k ničemu :?

bublana, taky jsem psala z domácnosti ;)

• načítám...
195
8.2.12 17:40
sterezie píše:
Bublana píše:
Holky, moc vás prosím, můžete mi poradit? Jsem na rodičovcské dovolené a nevím, co mám vyplnit :oops: do přihlášky, do kolonky Uchazeč se hlásí. Ze zaměstnání, z domácnosti nebo odjinud? Moc vám děkuju.
já psala, že z domácnosti 8)

Taky jsem napsala z domácnosti :lol:

• načítám...
195
8.2.12 17:58
rhiannon píše:
ViktorieVivien, vítám tě :mavam: A holky, přestaňte s tím obdivem ještě jsem se nika nedostala ;) :mrgreen:
Ona se ta medicína zdá hrozná, když máte dítě, domácnost, atd., ale kdybyste viděly, kolik jsem za ten rok našla mamin studujících medinu, a pracujících studující medinu…habakuk! ;)

Jinak k psychologii v Praze - z první ruky vím, že je to extra masakr, a to jako fakt…hlásí se strašně moc lidí, berou minimum, přečti si podmínky přijetí, musíš mít setsakra načteno a taky mít praxi,co si pamatuju :think: Kamarádka se tam hlásila a připravovala se rok dopředu - k ničemu :?

bublana, taky jsem psala z domácnosti ;)

K té psychologii teda, je to fakt masakr :cert: Je to můj sen a i jsem se tomu dost věnovala, když jsem byla na střední, ale ty přijímačky bych na 99 % teda nedala :roll: !!! Chtěla jsem nejdřív na nějakou vyšší, kde se studuje psych. abych si udělala pořádný základy a pak to zkusit na Uk, ale nakonec jsem se rozhodla udělat něco jednoduššího, alespoň zatím :oops: Nevím kdo se tu na tu psych. hlásí, ale dřím moc palce teda :palec:

• načítám...
8.2.12 19:32

Děkuju za info, holky. To mě strašně překvapuje. Hrozně mě bavila na střední i na vš, ale netušila jsem, že je masakrální. Mrknu na ty školy Brno a Prahu. Dnes mi poslali aktuální rozvrh z Ostravy a asi to na dojíždění tam nebude. Trávila bych život na cestě, bohužel :-(((

• načítám...
8.2.12 19:32

Jinak jsem taky na přihlášku psala z domácnosti

• načítám...
15404
8.2.12 19:44
Viktorie Vivien píše:
Děkuju za info, holky. To mě strašně překvapuje. Hrozně mě bavila na střední i na vš, ale netušila jsem, že je masakrální. Mrknu na ty školy Brno a Prahu. Dnes mi poslali aktuální rozvrh z Ostravy a asi to na dojíždění tam nebude. Trávila bych život na cestě, bohužel :-(((

V Brně jsou přijímačky o dost jednodušší ;) Tuším, že dexonka se tam hlásí, snad se ozve ;)

• načítám...
2847
8.2.12 19:52

Teda holky já jsem pako a pak, že studovat. Já jsem si nepřečetla všechny ty možnosti odkud se hlásím a napsala jsem, že z VOŠ :mrgreen: Teď jsem to měnila na z domácnosti, ale stejně už mi tam uložili tu VOŠku :zed:

• načítám...
Dellynka
8.2.12 19:54

Ahoj,
Sylvo pochopila jsi to správně letos maturuju :) .Já jsem vlastně úplně nezapadám žádný dítko zatím nemám a momentálně ani nečekám.Jednou jsem něco hledala a narazila jsem na emimino a tak už jsem tu tak nějak zustala :D .Ty taky maturuješ?Co máš za obor?
Rhi snad máš pravdu,ale musíme si věřit a podporovat se :D .
Oter zdravím :mavam: :mavam:
sterezie taky bych to zatím nenazývala tou správnou přípravou :lol:.Ty jo francouština,to je krásnej jazyk,to budeš studovat na pedaku?

Psychologie je to fakt mazec,hodně přihlášených,málo přijatých.Jinak psychologie se dá ještě studovat na UK-padag.fakulta společně se speciální pedagogikou.

Příspěvek upraven 08.02.12 v 20:00

• Upravit
15404
8.2.12 19:55
madla21 píše:
Teda holky já jsem pako a pak, že studovat. Já jsem si nepřečetla všechny ty možnosti odkud se hlásím a napsala jsem, že z VOŠ :mrgreen: Teď jsem to měnila na z domácnosti, ale stejně už mi tam uložili tu VOŠku :zed:

Já si myslím, že to máš fuk ;) Stejně to mají pro nějakou statistiku či co, nevím na co by to mělo vliv. Já to u jedné přihlášky měla, u druhé ne…

• načítám...
8.2.12 21:00

Děvčata, prosdím, kdo se vyzná v tom rozvrhu,může mi poradit? Nerozumím kolonce týden… Vůbec tedy nechápu, co ty čísla a zkratky L a J znamenají - sudý a lichý týden to asi není, čísla týdnů mi taky neodpovídají.

• načítám...
8.2.12 21:13

aha, tak na to asi nevidíte :-D :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze