Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
195
10.2.12 09:44

Jojo, také jsem si koupila ten online test a právě dnes se na něj chystám :lol: To jsi mě teda dostala, takhle jsem nad těma testama vůbec nepřemýšlela, resp. mi nedošlo, že čím později, tím více lidí a horší šance uspět, no je vidět, že je dělám poprvé :nevim: Tak snad ty oba březnové termíny nebudou tak narvané nemyslíš?

• načítám...
4200
10.2.12 10:23

Podle mých zkušeností bývájí nacpané ty poslední tři zhruba, takže fakt doporučuju třeba teď na ten první březnový. Jinak kdybys něco potřebovala (nešla ti nějaká úloha atd.) klidně napiš a společně vymyslíme řešení ;)

• načítám...
195
10.2.12 11:12

Jéé, Ty jsi hodná :kytka: Já si ten test spustím až večer, protože přes den tady okolo mě pobíhá malinká a nemůžu se skoro na nic soustředit :zed: Tak já Ti kdyžtak napíšu :mrgreen: Jinak přeju hezký den :mavam:

• načítám...
4200
10.2.12 11:14

jj budu s tím počítat, tak tu budu ;)

• načítám...
195
11.2.12 12:04
Oter píše:
jj budu s tím počítat, tak tu budu ;)

Ahojky, mě včera večer přepadla nějaká rýma a všechno okolo, takže jsem šla spát chvilku po dcerce :roll: Dnes na to jdu, tak uvidím, ale myslím, že to bude v pohodě… Já dělám jen OSP Z, nic jiného tam naštěstí nechtějí, ale stejně :zed: Ty toho asi děláš víc, viď? Psala jsi, že i matiku… V tom OSP Z je sice taky matika, ale jen málo, naštěstí :dance: Já bych matiku asi nedala, to bych se musela připravovat hodně dlouho dopředu :oops:

• načítám...
4200
11.2.12 13:18

nn já taky dělala jen základní - ta matika je poslední část, tuším 35 otázek, ale jsou tam tři grafy a zbytek se dá vypočítat většinou snadno.

• načítám...
195
11.2.12 15:56
Oter píše:
nn já taky dělala jen základní - ta matika je poslední část, tuším 35 otázek, ale jsou tam tři grafy a zbytek se dá vypočítat většinou snadno.

aha jasně, tak ty grafy jsem do té matiky jakoby nepočítala, to mi přišlo celkem v pohodě, když jsem si dělala ten test nanečisto, jak je na těch stránkách.. spíš to počítání je pro mě horší :oops: Já se na to nikdy nedokážu soustředit, matika pro mě prostě není, i když na střední jsem měla normálně jedničky a dvojky z matiky, ale to jseme měli takovýho skvělýho profesora a to mě celkem bavilo, ale jinak jsem uplně vedle :nevim: Já sem teda písnu večer, jak jsem obstála :think:

• načítám...
4200
11.2.12 16:18

Tak to bys měla dát v pohodě - je to matika základky ;)

• načítám...
15404
11.2.12 17:42

Já bych nedala z matiky snad nic :oops: Natož dělat NSZ, máte můj obdiv ;)

• načítám...
25123
11.2.12 17:54

ahojte, no já furt hledám něco kde nebudou příjmačky chtít ale asi se tomu nevyhnu :mrgreen: b

mám vystudovanou Podnikovou ekonomiku Bc. ale protože sem si čuchla před Md a Rd ke školství a díky i různým kurzům z informatiky co mám sem učila na gymplu matiku/informatiku tak bych potřebovala to vzdělání doplnit. Mno tak momentálně honim kombinovaný studium učitelství matika/informatika nebo biologie a nerada bych jezdila až do Brna :lol: chce to něco blíž tomu našemu západu :-) tak budu ráda za typy :kytka:

• načítám...
15404
11.2.12 18:03

brumdinko, ahoj, koukala jsi na peďák UK v Praze? Kombinovaně mají spoustu oborů na Mgr. ;)

• načítám...
25123
12.2.12 09:00

né ještě radši nekoukala, přece jen je to Univerzita Karlova a tam mám obavy že bych neudělala příjmačky :-( snažim se najít něco v Ustí, Plzni; jsem až z Aše, tak abych zas nemusela dojíždět moc daleko …no určitě se podívám díky :-)

• načítám...
15404
12.2.12 09:15
brumdinka píše:
né ještě radši nekoukala, přece jen je to Univerzita Karlova a tam mám obavy že bych neudělala příjmačky :-( snažim se najít něco v Ustí, Plzni; jsem až z Aše, tak abych zas nemusela dojíždět moc daleko …no určitě se podívám díky :-)

Za zkoušku nic nedáš, a UK neznamená elitní škola, to se neboj ;) Ale v Plzni stopro něco najdeš, tam studovala spolužačka z gymplu.

• načítám...
195
12.2.12 13:34

Zdravím, tak jsem teda včera moc neuspěla, nerada se tím chlubím, ale měla jsem skóre sotva 60 :oops: :oops: :oops: Je ale fakt, že když jsem ho pak dělala znova (na správné odpovědi jsem nekoukala), tak jsem si uvědomila spoustu chyb z nepozornosti, takže to pak bylo o dost lepší, ale stejně málo :zed: Jinak jsem samozřejmě udělala tu chybu, že jsem řešila úlohy normálně od jedničky postupně a nic jsem si nekontrolovala a u kfaždého oddílu jsem měla přebytek času asi 3 minuty :cert: Za týden mi začíná kurz, tak snad to pak bude lepší, potřebovala bych nějaký testy další, nevíte někdo kde je mám sehnat? Asi je jediná možnost si koupit tu knihu, že? No, moc jsem se nepotěšila teda :oops:

• načítám...
4200
12.2.12 13:43

No soustředění je nesmírně důležité, ale myslím, že je zbytečné si tu knihu kupovat - já sama ji měla půjčenou a byla mi na nic. Sice si projdeš jiné testy, ale princip je stejný a otázky se rozhodně neopakují. Kolik potřebuješ na přijetí?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze