Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dexonka píše:
holky psaly ste si toho 5.termín???
Myslíš OSP, to je zítra 3.3, ne? Já tam teda jdu ráno v 9
No myslím, že šanci mám až na toho 31.3. ![]()
ja myslela TSP na Muni…
Terka,držím pěsti na zítra,už musíš být nervozní co…
Rhi,nechces udělat zase nějakou tabulku:-) ty si v tom tak dobrá:-)
Teri držím taky pěsti.
Já jsem si psala toho 5.5., ty taky dex ? A oni tu pozvánku pošlou mailem nebo poštou?
madla21 píše:
Teri držím taky pěsti.
Já jsem si psala toho 5.5., ty taky dex ? A oni tu pozvánku pošlou mailem nebo poštou?
Oni tu pozvanku pošlou poštou a i v elektronicke verzi…protoze psali ze kdyz nekdo je v zahranici a nema pristup k poste ze se tak na to muzes podivat…no ale psali tam tri tydny pred,coz me stve bo si musim napsat služby:-/
dexonka píše:
ja myslela TSP na Muni…Terka,držím pěsti na zítra,už musíš být nervozní co…
Aha
Tak to jsem zase něco nepochopila
No nic… Jinak děkuju za dřžení pěstí
Nervózní ani nejsem, pze jdu ještě dvakrát a to za měsíc a za dva, takže ten zítřek beru prostě jako zahřívací kolo
Myslím, že můj zítřejší výsledek ještě nebude na přijetí ![]()
to je dobre ze mas vice moznosti,ja prave myslela ze jdes jen jednou…jinak s tim TSP ja to blbe napsala:-/
Ahoj holky, já se právě vrátila ze školy, z matiky
![]()
dex, nějaké stránky s tabulkou udělat můžu, tady přímo do diskuze se tabulka dělá blbě…nebo udělat a vložit fotku a průběžně aktualizovat ![]()
Jak chcete, můžeme se domluvit, pokud všechny souhlasíte
Ať víme, kam se kdo hlásí ![]()
Terrezka píše:dexonka píše:Myslíš OSP, to je zítra 3.3, ne? Já tam teda jdu ráno v 9
holky psaly ste si toho 5.termín???No myslím, že šanci mám až na toho 31.3.
Neboj se, zítra to dáme levou zadní ![]()
Oter píše:Terrezka píše:Neboj se, zítra to dáme levou zadnídexonka píše:Myslíš OSP, to je zítra 3.3, ne? Já tam teda jdu ráno v 9
holky psaly ste si toho 5.termín???No myslím, že šanci mám až na toho 31.3.
Jéé, ahoj Oter
Ty to dáš určitě, když už předtím jsi měla 85, ale já sotva, sice jsem si teď dělala jeden test, co jsme dostali jako součást prezenčních kurzů a ten jsem měla na 78, což je dobrý, ale jiný, co jsem si dělala potom, zase na 60, tkaže zatím nic moc, ale snažím se každý den se věnovat té matice a zkoušet si různé úlohy, takže myslím, že za ten měsíc nebo dva by to mohlo vyjít ![]()
Ahojte holky sice absolutně nevim o čem mluvíte
ale nějaký vzorový testy na matiku by se mi hodili …nevíte prosím o něčem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat