Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dex… ty jdeš do toho Hradce??? na tu pedagogiku ??? Tam vím, že strhávají za špatnou odpověd… ale řekla bych, že ty přijmačky tam nebyly až tak těžký… jen já sem blbka, že sem si nepodala odvolání ![]()
madlo… úsudky… ted sem se na to koukala.. to je pakárna definicí ty ti teda vůbec nezávidím brrrrrrrrrrrrrrr
PusinkaMartinka píše:rhiannon píše:No anglina… a ty předpokládám asi budeš studovat denní studium vid?
pusinko, jojo, medicína a v záloze sestrata anglina mě teda ale dostala…dex, to je na h*vno, že strhávají
![]()
To je taková pakárna, nechápu proč to dělají
Pokud se dostanu na medicínu, tak samozřejmě denní, tam to jinak nejde, pokud na sestru, tak to budu dělat dálkově..
Holky, ty TSP Vám závidím čím dál míň teda
Já jsem je tady dělala několikrát, vždycky jako doplňkový test k odbornému, ale nikdy to nebyl takový masakr ![]()
Mno… takže předpokládám, že máš tedy jako sestra nějakou praxiiiiii… páč jinak si myslím, že bez toho to nejde studovat dálkově. Aspon na žádný škole sem to neviděla
PusinkaMartinka píše:
Mno… takže předpokládám, že máš tedy jako sestra nějakou praxiiiiii… páč jinak si myslím, že bez toho to nejde studovat dálkově. Aspon na žádný škole sem to neviděla
Jde, běžně
Jen si jí musíš doplnit během studia. Praxi nemám, jsem gymplák ![]()
dex- úsudky byly paradoxně jediné, na co se dalo s určitostí připravit (ale TSP jsem dělala tak 5 roků zpátky). Tabulka třeba mě pomohla hodně, s logikou to má máloco společného. Ale přiznám se, že mi to v hlavě moc dlouho nevydrželo, pár dní jsem se to šrotila, hodně dělala testy z minulých let a šlo to (no fuj, jen o tom píšu a už vidím to „tenhle kůň je modrý“ - „všechny žáby jsou modré“ - je některý kůň žába?????
)
Poppy píše:
dex- úsudky byly paradoxně jediné, na co se dalo s určitostí připravit (ale TSP jsem dělala tak 5 roků zpátky). Tabulka třeba mě pomohla hodně, s logikou to má máloco společného. Ale přiznám se, že mi to v hlavě moc dlouho nevydrželo, pár dní jsem se to šrotila, hodně dělala testy z minulých let a šlo to (no fuj, jen o tom píšu a už vidím to „tenhle kůň je modrý“ - „všechny žáby jsou modré“ - je některý kůň žába?????)
a je nebo neni
00
tedaaaa to nevímmm…
jee gymplák… právě, že tady píšou, že chtějí na kombinovanné studium min. dva roky praxe jako zdrav.sestra nebo zdrav.asistent ![]()
PusinkaMartinka píše:
tedaaaa to nevímmm…![]()
jee gymplák… právě, že tady píšou, že chtějí na kombinovanné studium min. dva roky praxe jako zdrav.sestra nebo zdrav.asistent
Já znám tady z emimi několik holek
U nás v Praze chtějí praxi u kombi studia jen na jedné LF ze 3
Tak jako tak si to odchodíš při studiu ![]()
Ahoj holky,zdravím po delší době
.
Jak se daří??
Sylvo studuji sociální péči
.
Holky dával jste si někdo prihlasku na UK?Já jsem tam pred 10 cca pred 10 dny posílala prihlásku a stále mi neprislo nějaký vyjádření,je to brzo nebo už mi mělo dávno něco přijít?
- Upravit
Dellynka píše:
Ahoj holky,zdravím po delší době.
Jak se daří??
Sylvo studuji sociální péči.
Holky dával jste si někdo prihlasku na UK?Já jsem tam pred 10 cca pred 10 dny posílala prihlásku a stále mi neprislo nějaký vyjádření,je to brzo nebo už mi mělo dávno něco přijít?
Myslíš, jestli se změnil stav v SISu? Jako, že je přijatá na studijním? To ještě potrvá
Taky to nemám ani u jedné přihlášky na UK. Vyjádření písemný nechodí.
Rhi přesně to myslím,děkuju
.Mě už to totiž z HK přišlo a tady nic,tak jsem se už začínala bát ![]()
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat