Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
195
27.2.12 19:19
dexonka píše:
Terrezka píše:
ahojky, tak já jsem si tam dopoledne pro to byla a normálně mi to vytiskli, potvrdili, orazítkovali, prostě všechno a neplatila jsem nic :palec: Paní v podatelně mi řekla, že je to v pořádku :potlesk: Tak mám radost a konečně klid, i když mi pořád v hlavě vrtá, jestli náhodou jsem tam něco nezapomněla :cert: Je to hrůza.. Každopádně tedy ještě jednou díky za radu :potlesk:
parada to je super,ted hlavne at se jeste vsichni dostaneme:-)

To je fakt, držím všem palce :D Já už mám z toho docela nervy :zed:

• načítám...
15404
27.2.12 19:49
Terrezka píše:
dexonka píše:
Terrezka píše:
ahojky, tak já jsem si tam dopoledne pro to byla a normálně mi to vytiskli, potvrdili, orazítkovali, prostě všechno a neplatila jsem nic :palec: Paní v podatelně mi řekla, že je to v pořádku :potlesk: Tak mám radost a konečně klid, i když mi pořád v hlavě vrtá, jestli náhodou jsem tam něco nezapomněla :cert: Je to hrůza.. Každopádně tedy ještě jednou díky za radu :potlesk:
parada to je super,ted hlavne at se jeste vsichni dostaneme:-)
To je fakt, držím všem palce :D Já už mám z toho docela nervy :zed:

Já taky :zed: Nejradši bych to už měla za sebou, už „jen“ necelé 4 měsíce..

• načítám...
25123
27.2.12 21:44

Dexi - tak super :pankac:

já mám také obě přihlášky poslané …ted´se jen donutit začít učit, nějak si to rozumně rozvrhnout a každou volnou chvíli, kterých při dvou dětech, chlapovi a domácnosti moc není využít .....na MFF UK mám přijmačky 6.6. a na FAV ZČU 28.6. takže času moc není, tak držim vše palce a sama se budu snažit nebýt líná se učit a omezit závoislost na emiminu :D

tak zatím :mavam:

• načítám...
71
27.2.12 21:57

No to je přesné, dvě děti, domácnost, učení po kouskách ve volné chvilce, ale hlavně aby to vyšlo.

• načítám...
747
28.2.12 13:19

jj holky s těma dětma to jde stejně většinou jen večer,ale od dubna nastupuju na pul uvazek,tak snad tam v noci chvilka k uceni bude:-))
a co Vaše rodiny jak se k tomu staví,je u Vás podpora????

• načítám...
71
28.2.12 13:37

Bez podpory manžela bych do toho asi nešla, taknějak tuším, že se to bez ní neobejde. On sám si před pár lety dodělával maturitu, tak ví, že to není sranda a to jsme byli ještě bezdětní.

• načítám...
1329
29.2.12 19:38

Ok, na poslední chvíli jsem si podala ještě jednu přihlášku - pro sichr. Ještěže má letošní únor 29 dní :D

• načítám...
2847
29.2.12 19:49
Poppy píše:
Ok, na poslední chvíli jsem si podala ještě jednu přihlášku - pro sichr. Ještěže má letošní únor 29 dní :D

A kampak je ta přihláška na poslední chvíli?

• načítám...
15404
1.3.12 07:38
Poppy píše:
Ok, na poslední chvíli jsem si podala ještě jednu přihlášku - pro sichr. Ještěže má letošní únor 29 dní :D

:palec: Kam, kam?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1329
1.3.12 12:48

Na angličtinu, ale šance jsou pidi, hlásí se tak 250 lidí a berou 25 :roll:
Takže spíš takový adrenalinový sport…

• načítám...
2847
1.3.12 12:58
Poppy píše:
Takže spíš takový adrenalinový sport…

No já jsem si dala jeden takový adrenalinový sport taky ;) Na práva obor Obchodněprávní vztahy. Je to nově otevřený obor, takže čísla z minulých let nemám, ale vzhledem k tomu, že moje TSP nic moc, tak šance asi nulová :( U té frániny aspoň pokud udělám oborový test, tak na tom TSP tolik nezáleží. Takže fránina asi bude větší šance :-)

• načítám...
747
1.3.12 15:11

holky vy se moc podceňujete,to nejsou jestě žádný hrozný čísla:-) ale to TSP je teda děs......

• načítám...
15404
1.3.12 17:34
Poppy píše:

Hmm, 10%, to je jak u nás :mrgreen: Ale adrenalinové sporty jsou výzva ;)

• načítám...
747
1.3.12 18:51
rhiannon píše:
Poppy píše:
Hmm, 10%, to je jak u nás :mrgreen: Ale adrenalinové sporty jsou výzva ;)

jj přesně tak a já miluju adrenalin:-)

• načítám...
747
1.3.12 18:52

holky psaly ste si toho 5.termín???

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí