Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dexonka píše:Terrezka píše:parada to je super,ted hlavne at se jeste vsichni dostaneme:-)
ahojky, tak já jsem si tam dopoledne pro to byla a normálně mi to vytiskli, potvrdili, orazítkovali, prostě všechno a neplatila jsem nicPaní v podatelně mi řekla, že je to v pořádku
Tak mám radost a konečně klid, i když mi pořád v hlavě vrtá, jestli náhodou jsem tam něco nezapomněla
Je to hrůza.. Každopádně tedy ještě jednou díky za radu
To je fakt, držím všem palce
Já už mám z toho docela nervy ![]()
Terrezka píše:dexonka píše:To je fakt, držím všem palceTerrezka píše:parada to je super,ted hlavne at se jeste vsichni dostaneme:-)
ahojky, tak já jsem si tam dopoledne pro to byla a normálně mi to vytiskli, potvrdili, orazítkovali, prostě všechno a neplatila jsem nicPaní v podatelně mi řekla, že je to v pořádku
Tak mám radost a konečně klid, i když mi pořád v hlavě vrtá, jestli náhodou jsem tam něco nezapomněla
Je to hrůza.. Každopádně tedy ještě jednou díky za radu
Já už mám z toho docela nervy
Já taky
Nejradši bych to už měla za sebou, už „jen“ necelé 4 měsíce..
Dexi - tak super ![]()
já mám také obě přihlášky poslané …ted´se jen donutit začít učit, nějak si to rozumně rozvrhnout a každou volnou chvíli, kterých při dvou dětech, chlapovi a domácnosti moc není využít .....na MFF UK mám přijmačky 6.6. a na FAV ZČU 28.6. takže času moc není, tak držim vše palce a sama se budu snažit nebýt líná se učit a omezit závoislost na emiminu ![]()
tak zatím ![]()
No to je přesné, dvě děti, domácnost, učení po kouskách ve volné chvilce, ale hlavně aby to vyšlo.
jj holky s těma dětma to jde stejně většinou jen večer,ale od dubna nastupuju na pul uvazek,tak snad tam v noci chvilka k uceni bude:-))
a co Vaše rodiny jak se k tomu staví,je u Vás podpora????
Bez podpory manžela bych do toho asi nešla, taknějak tuším, že se to bez ní neobejde. On sám si před pár lety dodělával maturitu, tak ví, že to není sranda a to jsme byli ještě bezdětní.
Ok, na poslední chvíli jsem si podala ještě jednu přihlášku - pro sichr. Ještěže má letošní únor 29 dní ![]()
Poppy píše:
Ok, na poslední chvíli jsem si podala ještě jednu přihlášku - pro sichr. Ještěže má letošní únor 29 dní
A kampak je ta přihláška na poslední chvíli?
Poppy píše:
Ok, na poslední chvíli jsem si podala ještě jednu přihlášku - pro sichr. Ještěže má letošní únor 29 dní
Kam, kam??
![]()
Na angličtinu, ale šance jsou pidi, hlásí se tak 250 lidí a berou 25 ![]()
Takže spíš takový adrenalinový sport…
Poppy píše:
Na angličtinu, ale šance jsou pidi, hlásí se tak 250 lidí a berou 25
No já jsem si dala jeden takový adrenalinový sport taky
Na práva obor Obchodněprávní vztahy. Je to nově otevřený obor, takže čísla z minulých let nemám, ale vzhledem k tomu, že moje TSP nic moc, tak šance asi nulová
U té frániny aspoň pokud udělám oborový test, tak na tom TSP tolik nezáleží. Takže fránina asi bude větší šance ![]()
holky vy se moc podceňujete,to nejsou jestě žádný hrozný čísla:-) ale to TSP je teda děs......
Poppy píše:
Hmm, 10%, to je jak u nás
Ale adrenalinové sporty jsou výzva ![]()
rhiannon píše:Poppy píše:Hmm, 10%, to je jak u nás
Takže spíš takový adrenalinový sport…Ale adrenalinové sporty jsou výzva
jj přesně tak a já miluju adrenalin:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat