Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kolik bude tento rok netuším, ale pokud to mám brát podle toho minulého, tak je to perc. 88
Já jsem právě chtěla nové testy, abych si mohla vyzkoušet ještě jakoby jiné, protože teď už vím, co v tom testu co mám je a přijde mi to zbytečný ho dělat zase znovu, nevím
Jsem v háji ![]()
Ahoj holky, na mě dolehla chřipka nebo co, dokopu se k přípravě fakt stěží
Sice se snažím učit se pořád, aspoň něco, ale stojí to za prd
Nesnáším, když jsem nemocná
![]()
šóšannáh píše:
Rhi tak si dej voraz, až ti bude lépe, tak se na to zase vrhneš
Není čas, není čas!!!
![]()
Ahojky všem, tak jsem na mateřské s 2 dětmi, ale i přesto po 7 letech co jsem ze školy jsem se rozhodla, že půjdu studovat. Ale vůbec nevím kam. Určitě na kombinované studium. Jelikož mě baví jazyky, cestovní ruch, ale i péče o děti a starší lidi, myslele jsem něco v těch oborech. Jenže mám strach z přijímaček.
A co vy? ![]()
zbloudilabludicka píše:
Ahojky všem, tak jsem na mateřské s 2 dětmi, ale i přesto po 7 letech co jsem ze školy jsem se rozhodla, že půjdu studovat. Ale vůbec nevím kam. Určitě na kombinované studium. Jelikož mě baví jazyky, cestovní ruch, ale i péče o děti a starší lidi, myslele jsem něco v těch oborech. Jenže mám strach z přijímaček.
A co vy?
Ahoj
Strach rozhodně neměj…kdo chce, uspěje
jen zatnout zuby (a nebýt lemra líná jako já
). Jsem ze školy 10 let a věřím, že to půjde ![]()
A nějaký obor konkrétně vybraný máš? Už je pomalu čas ![]()
No to je čas a já nemám pořád vůbec nic
Jedinou přihlášku, kde se přihlášky dají podat do 30.4. mám na Vysokou polytechnickou Cestovní ruch. Ale chtělo by to i další školu vybrat, ikdyž na této škole je i 2.kolo
A co ty máš vybráno:-) Třeba se budu inspirovat:-)
zbloudilabludicka píše:
No to je čas a já nemám pořád vůbec nic![]()
Jedinou přihlášku, kde se přihlášky dají podat do 30.4. mám na Vysokou polytechnickou Cestovní ruch. Ale chtělo by to i další školu vybrat, ikdyž na této škole je i 2.kolo
A co ty máš vybráno:-) Třeba se budu inspirovat:-)
Já jsem takový blázen, jdu si zkusit splnit sen z dětství - medicínu
Pak mám v záloze ještě Antropologii nebo Všeobecnou sestru ![]()
rhiannon píše:
Já jsem takový blázen, jdu si zkusit splnit sen z dětství - medicínuPak mám v záloze ještě Antropologii nebo Všeobecnou sestru
Tak to klobouk dolů…
At ti to dobře dopadne.. já mám sen překladatelka, ale žádný obor kombinově Bc jsem nenašla a ke všemu jsem už hodně zapomněla AJ
zbloudilabludicka píše:rhiannon píše:Tak to klobouk dolů…
Já jsem takový blázen, jdu si zkusit splnit sen z dětství - medicínuPak mám v záloze ještě Antropologii nebo Všeobecnou sestru
At ti to dobře dopadne.. já mám sen překladatelka, ale žádný obor kombinově Bc jsem nenašla a ke všemu jsem už hodně zapomněla AJ
A vystudovat čistě jazyky? A pak si udělat něco na překladatelství? nevím, jestli to funguje, jen střílím od boku ![]()
rhiannon píše:zbloudilabludicka píše:A vystudovat čistě jazyky? A pak si udělat něco na překladatelství? nevím, jestli to funguje, jen střílím od bokurhiannon píše:Tak to klobouk dolů…
Taky je mým snem překladatelství, ale máš pravdu, kombinovaně jsem taky nic nenašla. Tak chci zkusit fráninu Bc. a pak se uvidí
A ze školy jsem 10 let, takže neboj ![]()
Ahojky,
jdu vás jen pozdravit a poletím do postele.
Zítra se chystám vypsat přihlášky, tak doufám že mi to půjde a nebudu jak Alenka v říší divů. Kdyžtak vás budu otravovat
ty poplatky, co kdy a kam poslat, no, zase plavu. Někdy si připadám že ani nevím jak se jmenuju ![]()
Snažím se učit, ale neleze mi to do hlavy, už nevím co dělat, pokud máte radu, sem s ní
budu ráda za cokoliv. ![]()
Zatím se mějte krásně a držím palce ![]()
Ahojte, vítám nové dušičky. Tak já momentálně si čile dopisuju se studijníma odděleníma
a všude mi vtšinou psali, že to co bych potřebovala kombinovaně nejde …tj.učitelství matika -informatika pro 2.st.Zš …pro 2.stp. de bud´matika-fyzika což nemám šanci a nebo matika/informatika pro Sš a to mi zatim zbyly jen školy …1.) FAV Zču Plzeň a 2.) UK matematicko-fyzikální fakulta Praha…ještě mi psali, že V Liberci bych se musela přihlásit na denní a pak požádat o nějakej individuální plán či co
..ale tam chtěj zas příjmačky ze 4 předmětů ..... .mno takže do konce týdne popř.do toho 28.resp.29. chci doladit a podat ty přihlášky (asi jen na ty dvě) a pak se holt zatnou zuby a začnu se učit ......no to se chci fakt vidět ještě se svojí závislostí na emiminu ![]()
Dobré ránko!
Já akorát teď mažu pro razítka k doktorce a odpoledne přihlášky hodím na poštu
Už to budu mít z krku a hlavně mě to donutí něco dělat
Doufám ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat