Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
195
12.2.12 13:46

Kolik bude tento rok netuším, ale pokud to mám brát podle toho minulého, tak je to perc. 88 :oops: Já jsem právě chtěla nové testy, abych si mohla vyzkoušet ještě jakoby jiné, protože teď už vím, co v tom testu co mám je a přijde mi to zbytečný ho dělat zase znovu, nevím :nevim: Jsem v háji :mrgreen:

• načítám...
15404
15.2.12 06:46

Ahoj holky, na mě dolehla chřipka nebo co, dokopu se k přípravě fakt stěží :? Sice se snažím učit se pořád, aspoň něco, ale stojí to za prd :zed: Nesnáším, když jsem nemocná :cert: :cert:

• načítám...
5799
15.2.12 10:04

Rhi tak si dej voraz, až ti bude lépe, tak se na to zase vrhneš ;)

• načítám...
15404
15.2.12 10:16
šóšannáh píše:
Rhi tak si dej voraz, až ti bude lépe, tak se na to zase vrhneš ;)

Není čas, není čas!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
5799
15.2.12 12:11

ty plašane, jeden den to nevytrhne :jazyk: říká nervák šílený :zed:

• načítám...
22.2.12 15:07

Ahojky všem, tak jsem na mateřské s 2 dětmi, ale i přesto po 7 letech co jsem ze školy jsem se rozhodla, že půjdu studovat. Ale vůbec nevím kam. Určitě na kombinované studium. Jelikož mě baví jazyky, cestovní ruch, ale i péče o děti a starší lidi, myslele jsem něco v těch oborech. Jenže mám strach z přijímaček.
A co vy? :)

• načítám...
15404
22.2.12 15:32
zbloudilabludicka píše:
Ahojky všem, tak jsem na mateřské s 2 dětmi, ale i přesto po 7 letech co jsem ze školy jsem se rozhodla, že půjdu studovat. Ale vůbec nevím kam. Určitě na kombinované studium. Jelikož mě baví jazyky, cestovní ruch, ale i péče o děti a starší lidi, myslele jsem něco v těch oborech. Jenže mám strach z přijímaček.
A co vy? :)

Ahoj :kytka: Strach rozhodně neměj…kdo chce, uspěje ;) jen zatnout zuby (a nebýt lemra líná jako já :mrgreen: ). Jsem ze školy 10 let a věřím, že to půjde ;)
A nějaký obor konkrétně vybraný máš? Už je pomalu čas :lol:

• načítám...
22.2.12 15:41

No to je čas a já nemám pořád vůbec nic :,( :nevim: Jedinou přihlášku, kde se přihlášky dají podat do 30.4. mám na Vysokou polytechnickou Cestovní ruch. Ale chtělo by to i další školu vybrat, ikdyž na této škole je i 2.kolo :D A co ty máš vybráno:-) Třeba se budu inspirovat:-)

• načítám...
15404
22.2.12 15:49
zbloudilabludicka píše:
No to je čas a já nemám pořád vůbec nic :,( :nevim: Jedinou přihlášku, kde se přihlášky dají podat do 30.4. mám na Vysokou polytechnickou Cestovní ruch. Ale chtělo by to i další školu vybrat, ikdyž na této škole je i 2.kolo :D A co ty máš vybráno:-) Třeba se budu inspirovat:-)

Já jsem takový blázen, jdu si zkusit splnit sen z dětství - medicínu ;) Pak mám v záloze ještě Antropologii nebo Všeobecnou sestru :mrgreen:

• načítám...
22.2.12 16:00
rhiannon píše:
Já jsem takový blázen, jdu si zkusit splnit sen z dětství - medicínu ;) Pak mám v záloze ještě Antropologii nebo Všeobecnou sestru :mrgreen:

Tak to klobouk dolů… :) At ti to dobře dopadne.. já mám sen překladatelka, ale žádný obor kombinově Bc jsem nenašla a ke všemu jsem už hodně zapomněla AJ

• načítám...
15404
22.2.12 17:27
zbloudilabludicka píše:
rhiannon píše:
Já jsem takový blázen, jdu si zkusit splnit sen z dětství - medicínu ;) Pak mám v záloze ještě Antropologii nebo Všeobecnou sestru :mrgreen:
Tak to klobouk dolů… :) At ti to dobře dopadne.. já mám sen překladatelka, ale žádný obor kombinově Bc jsem nenašla a ke všemu jsem už hodně zapomněla AJ

A vystudovat čistě jazyky? A pak si udělat něco na překladatelství? nevím, jestli to funguje, jen střílím od boku :D

• načítám...
2847
22.2.12 19:41
rhiannon píše:
zbloudilabludicka píše:
rhiannon píše:
Tak to klobouk dolů… :) At ti to dobře dopadne.. já mám sen překladatelka, ale žádný obor kombinově Bc jsem nenašla a ke všemu jsem už hodně zapomněla AJ
A vystudovat čistě jazyky? A pak si udělat něco na překladatelství? nevím, jestli to funguje, jen střílím od boku :D

Taky je mým snem překladatelství, ale máš pravdu, kombinovaně jsem taky nic nenašla. Tak chci zkusit fráninu Bc. a pak se uvidí ;) A ze školy jsem 10 let, takže neboj :-)

• načítám...
341
22.2.12 23:05

Ahojky,
jdu vás jen pozdravit a poletím do postele. :-) Zítra se chystám vypsat přihlášky, tak doufám že mi to půjde a nebudu jak Alenka v říší divů. Kdyžtak vás budu otravovat :P ty poplatky, co kdy a kam poslat, no, zase plavu. Někdy si připadám že ani nevím jak se jmenuju :twisted:

Snažím se učit, ale neleze mi to do hlavy, už nevím co dělat, pokud máte radu, sem s ní :D budu ráda za cokoliv. :roll:

Zatím se mějte krásně a držím palce :mavam:

• načítám...
25123
23.2.12 00:01

Ahojte, vítám nové dušičky. Tak já momentálně si čile dopisuju se studijníma odděleníma :lol: a všude mi vtšinou psali, že to co bych potřebovala kombinovaně nejde …tj.učitelství matika -informatika pro 2.st.Zš …pro 2.stp. de bud´matika-fyzika což nemám šanci a nebo matika/informatika pro Sš a to mi zatim zbyly jen školy …1.) FAV Zču Plzeň a 2.) UK matematicko-fyzikální fakulta Praha…ještě mi psali, že V Liberci bych se musela přihlásit na denní a pak požádat o nějakej individuální plán či co :think: ..ale tam chtěj zas příjmačky ze 4 předmětů ..... .mno takže do konce týdne popř.do toho 28.resp.29. chci doladit a podat ty přihlášky (asi jen na ty dvě) a pak se holt zatnou zuby a začnu se učit ......no to se chci fakt vidět ještě se svojí závislostí na emiminu :lol:

• načítám...
15404
23.2.12 06:30

Dobré ránko!

Já akorát teď mažu pro razítka k doktorce a odpoledne přihlášky hodím na poštu ;) Už to budu mít z krku a hlavně mě to donutí něco dělat :mrgreen: :mrgreen: Doufám :P

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze