Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sterezie
8.2.12 21:18
Terrezka píše:
sterezie píše:
Terrezka píše:
Ahoj holky, nečetla jsem všechny příspěvky, nehlásí se některá na Sociální vědy UK v Praze? Já se budu tento týden objednávat na kurzy NSZ… Už teď se teda začínám učit :zed:
Ahoj, teď se nehlásím, ale hlásila jsem se ve čtvrťáku, na jaký obor, přímo na FSV? ;)
Ahojky, jojo přímo na FSV na mediální studia, to je skoro jediný co jde dálkově, protože denně bych to fakt nedávala :? Dáváme malou do školky, ale jestli jí v dnešní době přijmou to je ve hvězdách, pže přednost mají samozřejmě ty starší a jí jsou v červnu 3…no a chci samozřejmě i nějakou prácičku stíhat :roll: A na co jsi se hlásila Ty? A dostala jsi se? Myslím, že ty testy nejsou zase tak těžký, ale zase jsou lidi, kteří je narozdíl ode mě udělají na 100 % :oops: takže mám teda v plánu právě i ty přípravné kurzy, tak snad to vyjde…

To hápu, prezenční mi vyhořelo v září, s prckem je to trošku sci-fi :lol: já se hlásila na sociální andragogiku nebo tak něco 8) nó pro mě jsou teda Scia pěkně těžký, neboť jsem na tohle totální idiot..měla jsem asi 85procent a nedostala jsem se, brali s percentilem asi 85,7, prpostě o fous.. ;) neblázni, na sto procent to opravdu moc lidí nedá 8) a jestli budeš chodit na přípravné kurzy, tak to Ti dá myslím dost, ale hlavně jdi na víckrát naostro na ty Scia, je to sice drahý, ale docela se to vyplatí., tím jak se počítá ten nejlepší výsledek ;)

• Upravit
sterezie
8.2.12 21:22
rhiannon píše:
ViktorieVivien, vítám tě :mavam: A holky, přestaňte s tím obdivem ještě jsem se nika nedostala ;) :mrgreen:
Ona se ta medicína zdá hrozná, když máte dítě, domácnost, atd., ale kdybyste viděly, kolik jsem za ten rok našla mamin studujících medinu, a pracujících studující medinu…habakuk! ;)

Jinak k psychologii v Praze - z první ruky vím, že je to extra masakr, a to jako fakt…hlásí se strašně moc lidí, berou minimum, přečti si podmínky přijetí, musíš mít setsakra načteno a taky mít praxi,co si pamatuju :think: Kamarádka se tam hlásila a připravovala se rok dopředu - k ničemu :?

bublana, taky jsem psala z domácnosti ;)

nebuď skromná :kytka: je to těžký a je to dril, já bych na to neměla :P
jinak ještě k psychologii- krom toho, že je tam dost nátřesk, tak ty přijímačky jsou fakt na pytel, jako sorry,ale tohle mi na českým školství přijde jako totální debilita…přece když se tam hlásím, tak je krávovina mít praxi v oboru, co to je :roll: co jsem četla naposledy, tak je nutné mít načteno stráááášně moc, mít psychologickou praxi, analýza nějakého videa z hlediska mezilidských interakcí a test :mrgreen: já prostě nechápu, proč tam berou už skoro hotový psychology, to se snad všechno má naučit člověk tam ne? :think:

• Upravit
sterezie
8.2.12 21:24
Dellynka píše:

sterezie taky bych to zatím nenazývala tou správnou přípravou :lol:.Ty jo francouština,to je krásnej jazyk,to budeš studovat na pedaku?

Psychologie je to fakt mazec,hodně přihlášených,málo přijatých.Jinak psychologie se dá ještě studovat na UK-padag.fakulta společně se speciální pedagogikou.

Příspěvek upraven 08.02.12 v 20:00
:mavam:
je to ten nejkrásnější jazyk :mrgreen: já to mám zkreslený- žije mi tam část příbuzenstva a fj se učím od základky, teda učila :P prostě totální frankofil :lol: hele na peďáku ne, na fildu 8)
  • Upravit
8.2.12 21:34

Tak snad už bude větší formát a někdo mi poradí, jak se v těch týdnech zorientovat… Děkujiii

• načítám...
8.2.12 22:10

Holky, děkuju :kytka: , tak jdu taky z domácnosti :mrgreen:
Ono to tím pádem bude asi i jednodušší, že nemusím mít to potvrzení zaměstnavatele, když teda jako momentálně nejsem zaměstnanec.

• načítám...
15404
9.2.12 08:04
Bublana píše:
Holky, děkuju :kytka: , tak jdu taky z domácnosti :mrgreen:
Ono to tím pádem bude asi i jednodušší, že nemusím mít to potvrzení zaměstnavatele, když teda jako momentálně nejsem zaměstnanec.

Já z práce potvrzení nepotřebovala ;) na dálkové - kombinované teda ;)

• načítám...
15404
9.2.12 08:05
Viktorie Vivien píše:
Tak snad už bude větší formát a někdo mi poradí, jak se v těch týdnech zorientovat… Děkujiii

Já ti nevím :think: To vůbec nechápu, někdy jsou čísla u týdnů stejná, jindy ne :think:

• načítám...
sterezie
9.2.12 08:09
rhiannon píše:
Viktorie Vivien píše:
Já ti nevím :think: To vůbec nechápu, někdy jsou čísla u týdnů stejná, jindy ne :think:

taky jsem nad tím dumala a nic nevydumala, snad zavolat na studijní ;)

• Upravit
195
9.2.12 09:59
sterezie píše:
Terrezka píše:
sterezie píše:
Terrezka píše:
Ahoj holky, nečetla jsem všechny příspěvky, nehlásí se některá na Sociální vědy UK v Praze? Já se budu tento týden objednávat na kurzy NSZ… Už teď se teda začínám učit :zed:
Ahoj, teď se nehlásím, ale hlásila jsem se ve čtvrťáku, na jaký obor, přímo na FSV? ;)
Ahojky, jojo přímo na FSV na mediální studia, to je skoro jediný co jde dálkově, protože denně bych to fakt nedávala :? Dáváme malou do školky, ale jestli jí v dnešní době přijmou to je ve hvězdách, pže přednost mají samozřejmě ty starší a jí jsou v červnu 3…no a chci samozřejmě i nějakou prácičku stíhat :roll: A na co jsi se hlásila Ty? A dostala jsi se? Myslím, že ty testy nejsou zase tak těžký, ale zase jsou lidi, kteří je narozdíl ode mě udělají na 100 % :oops: takže mám teda v plánu právě i ty přípravné kurzy, tak snad to vyjde…
To hápu, prezenční mi vyhořelo v září, s prckem je to trošku sci-fi :lol: já se hlásila na sociální andragogiku nebo tak něco 8) nó pro mě jsou teda Scia pěkně těžký, neboť jsem na tohle totální idiot..měla jsem asi 85procent a nedostala jsem se, brali s percentilem asi 85,7, prpostě o fous.. ;) neblázni, na sto procent to opravdu moc lidí nedá 8) a jestli budeš chodit na přípravné kurzy, tak to Ti dá myslím dost, ale hlavně jdi na víckrát naostro na ty Scia, je to sice drahý, ale docela se to vyplatí., tím jak se počítá ten nejlepší výsledek ;)

No, já to myslela jako s porovnáním těch různých testů co jsou z češtiny a hlavně matiky, ta je pro mě noční můra, i když teda zase jak co no.. Takže tohle se podle mě ještě dá… To mě mrzí, že jsi se teda nedostala o takový chloupek a nasadila jsi mi docela brouka do hlavy teda :think: Přihlásila jsem se na dvoje na ostro + 5krát na ty přípravný kurzy, tak snad… Nechce se mi čekat zase další rok, je mi 25, takže bych ráda teda konečně začla :D Ještě mě napadlo, když už tady takhle diskutujeme, abych nemusela volat přímo tam: nevím, jestli stačí napsat stručný životopis přímo do té kolonky, co je v té el.přihlášce a nebo jestli musím ještě k té vytištěné přihlášce přiložit normální strukturovaný životopis…? Tam je to tak divně popsaný.. Je to trapný, ale já už to tady koumám 3 dny :oops:

• načítám...
5799
9.2.12 10:01
školačka-studentka píše: šóšannáh - když by jsi chtěla ještě nějaké info,tak se ptej. Mám i materiály k předškolní pedagogice, psychologii.Nevím, zda by to šlo poslat e-mailem.Je toho docela hodně.

už jsem nějaké doporučené knížky přečetla, ale každá navíc se hodí. Určitě by to šlo přes uschovna.cz :think: trošku mě děsí ten psychologický test :think: nikdy jsem nic takového nedělala

tak jsem dnes vtipně zjistila, že SŠ kde jsem studovala je zrušena :roll: a taky, že nemám vysvědčení pouze maturitní :zed: jim musím zavolat, jestli když už jsem tak dlouho ze školy, vůbec jednotlivá vysvědčení chtějí :nevim:

• načítám...
2847
9.2.12 10:46
sterezie píše:
rhiannon píše:
ViktorieVivien, vítám tě :mavam: A holky, přestaňte s tím obdivem ještě jsem se nika nedostala ;) :mrgreen:
Ona se ta medicína zdá hrozná, když máte dítě, domácnost, atd., ale kdybyste viděly, kolik jsem za ten rok našla mamin studujících medinu, a pracujících studující medinu…habakuk! ;)

Jinak k psychologii v Praze - z první ruky vím, že je to extra masakr, a to jako fakt…hlásí se strašně moc lidí, berou minimum, přečti si podmínky přijetí, musíš mít setsakra načteno a taky mít praxi,co si pamatuju :think: Kamarádka se tam hlásila a připravovala se rok dopředu - k ničemu :?

bublana, taky jsem psala z domácnosti ;)
nebuď skromná :kytka: je to těžký a je to dril, já bych na to neměla :P
jinak ještě k psychologii- krom toho, že je tam dost nátřesk, tak ty přijímačky jsou fakt na pytel, jako sorry,ale tohle mi na českým školství přijde jako totální debilita…přece když se tam hlásím, tak je krávovina mít praxi v oboru, co to je :roll: co jsem četla naposledy, tak je nutné mít načteno stráááášně moc, mít psychologickou praxi, analýza nějakého videa z hlediska mezilidských interakcí a test :mrgreen: já prostě nechápu, proč tam berou už skoro hotový psychology, to se snad všechno má naučit člověk tam ne? :think:

JJ, souhlasím, jdeš do školy, aby jsi se tam něco naučila, ne aby jsi to už všechno uměla přece, nebo ne??? :?

• načítám...
341
9.2.12 10:47

Ahojky všem a že náš tady je :-)
Dellynko taky maturuju :-), obor veřejnosprávní činnost. Jaký máš ty?

Rhi můžu tě tedy poprosit o ty testy z biologie,ať aspoň vím do čeho jdu :-)

Viki v těch rozvrzích se taky nevyznám :-)

Držím všem palce :-)
Zatím papa jdu se učit :mavam:

• načítám...
2847
9.2.12 10:48
sterezie píše:
Dellynka píše:

sterezie taky bych to zatím nenazývala tou správnou přípravou :lol:.Ty jo francouština,to je krásnej jazyk,to budeš studovat na pedaku?

Psychologie je to fakt mazec,hodně přihlášených,málo přijatých.Jinak psychologie se dá ještě studovat na UK-padag.fakulta společně se speciální pedagogikou.

je to ten nejkrásnější jazyk :mrgreen: já to mám zkreslený- žije mi tam část příbuzenstva a fj se učím od základky, teda učila :P prostě totální frankofil :lol: hele na peďáku ne, na fildu 8)

Souhlas :-) Já teda ještě dost ujíždím i na italštině, ale z té mám jen základy a fráninu dělám už od základky, takže jsem si zvolila tu fráninu taky :-)

• načítám...
15404
9.2.12 11:11

Sylvo, máš SZ ;)

• načítám...
sterezie
9.2.12 11:15
madla21 píše:
sterezie píše:
Dellynka píše:

je to ten nejkrásnější jazyk :mrgreen: já to mám zkreslený- žije mi tam část příbuzenstva a fj se učím od základky, teda učila :P prostě totální frankofil :lol: hele na peďáku ne, na fildu 8)
Souhlas :-) Já teda ještě dost ujíždím i na italštině, ale z té mám jen základy a fráninu dělám už od základky, takže jsem si zvolila tu fráninu taky :-)

madlo, já mám zas druhou slabost pro španělštinu :lol: ale není to ono jak s francouzštinou, to je láska na celý život :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze