Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak už mám výsledky z NSZ - sice jsem pokazila matiku, ale výsledný percentil je necelých 83, takže spokojenost a v březnu to bude lepší (pod 95 nejdu
)
Oter píše:
Tak už mám výsledky z NSZ - sice jsem pokazila matiku, ale výsledný percentil je necelých 83, takže spokojenost a v březnu to bude lepší (pod 95 nejdu)
No to je super výsledek!
V březnu to zmákneš levou zadní ![]()
Moc děkuju, tak ono ze začátku jsou výsledky lepší, než třeba v květnu, i když je míň správných odpovědí. Ale minulý rok jsem měla 98,5, tak se nechci nechat zahambit letos. ![]()
No mě vždycky uteče ten jeden velký text v první části a v druhý nestihnu většinou jednu logickou úlohu, ale jinak to dávám v pohodě.
Oter píše:
No mě vždycky uteče ten jeden velký text v první části a v druhý nestihnu většinou jednu logickou úlohu, ale jinak to dávám v pohodě.
a kam se hlásíš?
no já bych na to potřebovala mnohem víc času, ty úlohy samy o sobě zas tak těžký nejsou, ale ten čas je zabiják ![]()
- Upravit
Já potřebuju dokončit poslední rok bakaláře na ekonomce na Západočeský univerzitě v dálkové formě, takže musím udělat NSZ, protože změnit formu studia jaksi nejde přímo.
Oter píše:
Já potřebuju dokončit poslední rok bakaláře na ekonomce na Západočeský univerzitě v dálkové formě, takže musím udělat NSZ, protože změnit formu studia jaksi nejde přímo.
kvůli změně typu studia se musí dělat NSZ?
no fuj! ![]()
- Upravit
No u nás bohužel ano. No a vzhledem k tomu, že mám TP v květnu, tak nepřichází jiná možnost, než kombinované studium.
Tak jasně, já byla v Praze na fildě na prezenčním, nastoupila jsem a v prosinci jsem měla TP
pakmi sice dali na LS individuál, ale s tím, že jenom snížili počet kreditů, ale chtěli, abych docházela na semináře a přednášky, no a od druháku jsem měla najet normálně na prezenční, což se dá blbě s miminem..a navíc nešlo kombinované, takže vlastně sice je to blbý, že musíš dělat Scia, ale zas aspoň máš možnost dostudovat ten svůj obor a nemusíš hledat něco jiného ![]()
- Upravit
No já jsem ráda. V srpnu dodělám vošku a příští rok snad bakaláře a pak se uvidí dál ![]()
Oter píše:
Tak už mám výsledky z NSZ - sice jsem pokazila matiku, ale výsledný percentil je necelých 83, takže spokojenost a v březnu to bude lepší (pod 95 nejdu)
Jůů, tak to moc gratuluju, já jsem zatím svůj nezjistila, dělám je letos poprvé a zatím zkouším jen tak nanečisto doma, myslím, že na to, že je dělám poprvé, tak docela dobrý
, ale přípravu to chce, kurz to jistí, snad… ale mám už docela obavy, jak se blíží první termínek
83 jsem asi neměla
No uvidíme ![]()
Terrezka píše:Oter píše:Jůů, tak to moc gratuluju, já jsem zatím svůj nezjistila, dělám je letos poprvé a zatím zkouším jen tak nanečisto doma, myslím, že na to, že je dělám poprvé, tak docela dobrý
, ale přípravu to chce, kurz to jistí, snad… ale mám už docela obavy, jak se blíží první termínek
83 jsem asi neměla
No uvidíme
No dneska už jsou oficiální výsledky na stránkách scia, takže proto. Ono je fakt lepší jít co nejdřív, protože čím míň lidí (a hlavně maturantů, kteří mají teď co dělat) tím zpravidla lepší výsledky. Takže nejhorší možná varianta je, když si člověk nechá možnost jít až v dubnu a květnu. Ty jdeš na první pokus teď na začátku března?
Oter píše:Terrezka píše:No dneska už jsou oficiální výsledky na stránkách scia, takže proto. Ono je fakt lepší jít co nejdřív, protože čím míň lidí (a hlavně maturantů, kteří mají teď co dělat) tím zpravidla lepší výsledky. Takže nejhorší možná varianta je, když si člověk nechá možnost jít až v dubnu a květnu. Ty jdeš na první pokus teď na začátku března?Oter píše:Jůů, tak to moc gratuluju, já jsem zatím svůj nezjistila, dělám je letos poprvé a zatím zkouším jen tak nanečisto doma, myslím, že na to, že je dělám poprvé, tak docela dobrý
83 jsem asi neměla
No uvidíme
To mě teda nějak nenapadlo, že by to mohlo mít nějaký vliv na výsledek
právě přemýšlím, že bych se objednala i na toho 3. března, to jde právě objednat do neděle, ale stopro jdu 31.3. a 28.4. - to je vlastně poslední termín, který ta moje škola schvaluje… No a 24.3. tuším, že je ten zkušební den NSZ, tak do toho jdu taky ![]()
toho 3. doporučuju. Ono fakt záleží na tom, kolik se sejde lidí a jaký výsledek má nejlepší z nich. Já jsem nikdy na zkušebním nebyla - zaplatila jsem si zpřístupnění online testu (ukázky z minulých let), abych si udělala představu o tom, jak vypadají úlohy.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat