Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15404
6.2.12 16:11

šoš, ty kecko ;) žádná hlava děravá ;)

sylvo, mrkni tady na studijní plány (obor speciální chovy kombinované) pro mě ta škola byla fakt jednoduchá, víc učit se chtělo jen na matiku, genetiku (ale teď už je genetika zkrácená a o dost jednodušší než jsem měla já), a na chemii ;) Takže pokud hledáš něco nenáročného, tak tenhle obor. příp. příbuzné.

• načítám...
341
6.2.12 16:33

Děkuji za okdaz.A matika :-) to není moje kamrádka :-)

• načítám...
3234
6.2.12 16:40
rhiannon píše:
Míšo, tak se rozčvtrť, to neva, tě pak sešiju :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: :pankac:
  • načítám...
3368
6.2.12 17:24
šóšannáh píše:
Makapi no né to je náhodička tak na pedák do ČB jo, já už se pilně připravuji na testy :mrgreen: ta moje hlava děravá se né a né nacpat rozumy :zed:

to je tedy náhodička, ty se hlásíš na to samé? Nechceš někdy zajít na tu buchtu??? ;) Vůbec netuším, jak se připravovat a mám velký handicap - neumím ani zpívat, natož hrát na nějaký nástroj :oops:
Vždycky jsem zpívala jen v sebeobraně a teď by mě to čekalo na zkouškách! :mrgreen:

• načítám...
15404
6.2.12 17:29

Míšo, asi se dám kvůli tobě na plastiku, abys to měla hezký :mrgreen:

sylvo, já matiku nesnáším, ale tohle se dá, těžký to není, jen se na to trochu naučit :D

• načítám...
5799
6.2.12 18:23

jo Rhi kecka mám hlavu jak ementál po těch letech doma :zed:
Makapi upeč a jsem tam :mrgreen: já začla chodit na klavír a učím se ČJ prej je to docela mazec a hodně lidí na tom vyhoří, takže nevim nevim, dávám si MŠ a ZŠ 1. st. jen nevím ty všeobecné znalosti, to neodhadneš co tam bude :nevim: zpěv no zpěv spíš bych mohla konkurovat Viktorce u splavu :think: nebo do Hoštic do kravína :roll: nebylo by od věci to někde probrat ;)

• načítám...
3368
6.2.12 18:27

Tak jo, domluvíme se na příští týden, můžeš zajet na kafíčko, kluci si aspoň pohrajou. ;)

• načítám...
5799
6.2.12 18:29

no super :palec: to je krásná profilovka :hug:

• načítám...
3832
6.2.12 18:29
rhiannon píše:
Míšo, moc a moc děkuji!! :hug: :hug:

byron, já jsem si rozhodla splnit dlouholetý sen z dětství a hlásím se na lékařskou fakultu :wink: Na všeobecko. Ještě jako pojistku dávám sestru a biologii na přírodovědě.Tak uvidíme :-D Co ty? Kam se hlásíš?

valkil, kam se hlásí dcera? U nás v rodině se hlásí i moje mladší ségra, letos maturuje…jsem proti ní stará vykopávka :-P

Biologie je masakr, můžu potvrdit…Jestli můžeš, běž jinam

• načítám...
sterezie
7.2.12 10:24

Ahoj šprtky! :mavam: já začínám dělat cvičení z francouzštiny a začnu chodit k babičce na „doučování“, tak snad se všechno stihnu naučit :mrgreen: tak studiu zdar! :P

• Upravit
5799
7.2.12 10:29

prej štprtky :jazyk: :lol:

• načítám...
15404
7.2.12 10:37

Tady někdo hýří vtipem :P :P šprtku si představuju zásadně jinak :D :mrgreen:

Musím taky naklusat k Mudře pro razítka, ach jo…ona má tak blbý ordinační hodiny :zed: :zed:

• načítám...
sterezie
7.2.12 10:51

No a né snad :mrgreen: já začínám a to ještě předpokládám, že pořádně začnu měsíc před zkouškama a vy už jste začly :lol:

• Upravit
15404
7.2.12 10:53
sterezie píše:
No a né snad :mrgreen: já začínám a to ještě předpokládám, že pořádně začnu měsíc před zkouškama a vy už jste začly :lol:

No začaly…já jo, ale pozvolna :mrgreen: Hodně pozvolna :mrgreen:

• načítám...
sterezie
7.2.12 10:55
rhiannon píše:
sterezie píše:
No a né snad :mrgreen: já začínám a to ještě předpokládám, že pořádně začnu měsíc před zkouškama a vy už jste začly :lol:
No začaly…já jo, ale pozvolna :mrgreen: Hodně pozvolna :mrgreen:

i to se cení :kytka:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze