Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
šoš, ty kecko
žádná hlava děravá ![]()
sylvo, mrkni tady na studijní plány (obor speciální chovy kombinované) pro mě ta škola byla fakt jednoduchá, víc učit se chtělo jen na matiku, genetiku (ale teď už je genetika zkrácená a o dost jednodušší než jsem měla já), a na chemii
Takže pokud hledáš něco nenáročného, tak tenhle obor. příp. příbuzné.
šóšannáh píše:
Makapi no né to je náhodička tak na pedák do ČB jo, já už se pilně připravuji na testyta moje hlava děravá se né a né nacpat rozumy
to je tedy náhodička, ty se hlásíš na to samé? Nechceš někdy zajít na tu buchtu???
Vůbec netuším, jak se připravovat a mám velký handicap - neumím ani zpívat, natož hrát na nějaký nástroj ![]()
Vždycky jsem zpívala jen v sebeobraně a teď by mě to čekalo na zkouškách! ![]()
Míšo, asi se dám kvůli tobě na plastiku, abys to měla hezký ![]()
sylvo, já matiku nesnáším, ale tohle se dá, těžký to není, jen se na to trochu naučit ![]()
jo Rhi kecka mám hlavu jak ementál po těch letech doma ![]()
Makapi upeč a jsem tam
já začla chodit na klavír a učím se ČJ prej je to docela mazec a hodně lidí na tom vyhoří, takže nevim nevim, dávám si MŠ a ZŠ 1. st. jen nevím ty všeobecné znalosti, to neodhadneš co tam bude
zpěv no zpěv spíš bych mohla konkurovat Viktorce u splavu
nebo do Hoštic do kravína
nebylo by od věci to někde probrat ![]()
Tak jo, domluvíme se na příští týden, můžeš zajet na kafíčko, kluci si aspoň pohrajou. ![]()
rhiannon píše:
Míšo, moc a moc děkuji!!![]()
![]()
byron, já jsem si rozhodla splnit dlouholetý sen z dětství a hlásím se na lékařskou fakultu
valkil, kam se hlásí dcera? U nás v rodině se hlásí i moje mladší ségra, letos maturuje…jsem proti ní stará vykopávkaNa všeobecko. Ještě jako pojistku dávám sestru a biologii na přírodovědě.Tak uvidíme
Co ty? Kam se hlásíš?
Biologie je masakr, můžu potvrdit…Jestli můžeš, běž jinam
Ahoj šprtky!
já začínám dělat cvičení z francouzštiny a začnu chodit k babičce na „doučování“, tak snad se všechno stihnu naučit
tak studiu zdar! ![]()
- Upravit
Tady někdo hýří vtipem
šprtku si představuju zásadně jinak
![]()
Musím taky naklusat k Mudře pro razítka, ach jo…ona má tak blbý ordinační hodiny
![]()
No a né snad
já začínám a to ještě předpokládám, že pořádně začnu měsíc před zkouškama a vy už jste začly ![]()
- Upravit
sterezie píše:
No a né snadjá začínám a to ještě předpokládám, že pořádně začnu měsíc před zkouškama a vy už jste začly
No začaly…já jo, ale pozvolna
Hodně pozvolna ![]()
rhiannon píše:sterezie píše:No začaly…já jo, ale pozvolna
No a né snadjá začínám a to ještě předpokládám, že pořádně začnu měsíc před zkouškama a vy už jste začly
Hodně pozvolna
i to se cení ![]()
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat