Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
No tak já jsem taky posílala přihlášky jen elektronicky, hlásím se MUNI Brno Francouzský jazyk a literatura ![]()
Teri učit se snažím, ale spíš si opakuji tu fráninu. Ty TSP nejsou sice tak hrozný, ale když jsi 11 let ze školy pryč, tak to není nic moc ![]()
Já bych se taky chtěla moc dostat, loni mi to uteklo vyloženě o pár bodů a už to nechci zažít, ten pocit byl hroznej
Pořád jsem přemýšlela, že stačily 3-4 otázky odpovědět jinak a byla jsem tam. Ale co nadělám, letos to snad vyjde.
Nám všem, samozřejmě ![]()
Ahojky, já ponesu vytisknutou el. přihlášku zítra osobně na podatelnu, ale poplatek jsem platila přes účet, tudíž tam nemůžu nalepit ten kousek složenky, jak je tam na to ta kolonka, tka mám ji nechat prázdnou a stačí když k té přihlášce a matur. vysvědčení přiložím normálně tu vytisknutou stránku o příkazu k úhradě?
Já jako vyloženě výpis nemám, nebo jestli i tomuhle se říká výpis ![]()
no ja jsem teda asi mimo,ale me se ten posledni rok TSP teda zda docela hroznej,pulku veci vubec nechapu co po me chteji:-//
Terrezka píše:
Ahojky, já ponesu vytisknutou el. přihlášku zítra osobně na podatelnu, ale poplatek jsem platila přes účet, tudíž tam nemůžu nalepit ten kousek složenky, jak je tam na to ta kolonka, tka mám ji nechat prázdnou a stačí když k té přihlášce a matur. vysvědčení přiložím normálně tu vytisknutou stránku o příkazu k úhradě?Já jako vyloženě výpis nemám, nebo jestli i tomuhle se říká výpis
no ja bych vytiskla urco vypis,bud ti to pujde z i-net banky,nebo ti to vytisknou v bance primo,nekde jsem minuly rok cetla ze prave nechteji pouze ten prikaz k uhrade,ale treba to neni na vsech skolach......ja prave posilala vytisknuty vypis.....
RHI se ti nedivim,ucis se na to celej rok a pak nic a znovu cekat takovou dobu:-/
dexonka píše:
no ja jsem teda asi mimo,ale me se ten posledni rok TSP teda zda docela hroznej,pulku veci vubec nechapu co po me chteji:-//Terrezka píše:no ja bych vytiskla urco vypis,bud ti to pujde z i-net banky,nebo ti to vytisknou v bance primo,nekde jsem minuly rok cetla ze prave nechteji pouze ten prikaz k uhrade,ale treba to neni na vsech skolach......ja prave posilala vytisknuty vypis.....
Ahojky, já ponesu vytisknutou el. přihlášku zítra osobně na podatelnu, ale poplatek jsem platila přes účet, tudíž tam nemůžu nalepit ten kousek složenky, jak je tam na to ta kolonka, tka mám ji nechat prázdnou a stačí když k té přihlášce a matur. vysvědčení přiložím normálně tu vytisknutou stránku o příkazu k úhradě?Já jako vyloženě výpis nemám, nebo jestli i tomuhle se říká výpis
fakt jo…
No nazdar, já věděla, že to nebude tak jednoduché
Takže když půjdu zítra do banky a řeknu jim, že chci výpis z účtu z daného dne, tak mi to tam na počkání vytisknou? No hlavně že jsem to nechala na poslední chvíli
naštěstí jdu přímo na podatelnu a nemusím to posílat poštou…
Terrezka píše:dexonka píše:fakt jo…
no ja jsem teda asi mimo,ale me se ten posledni rok TSP teda zda docela hroznej,pulku veci vubec nechapu co po me chteji:-//Terrezka píše:no ja bych vytiskla urco vypis,bud ti to pujde z i-net banky,nebo ti to vytisknou v bance primo,nekde jsem minuly rok cetla ze prave nechteji pouze ten prikaz k uhrade,ale treba to neni na vsech skolach......ja prave posilala vytisknuty vypis.....
No nazdar, já věděla, že to nebude tak jednoduché
Takže když půjdu zítra do banky a řeknu jim, že chci výpis z účtu z daného dne, tak mi to tam na počkání vytisknou? No hlavně že jsem to nechala na poslední chvíli
naštěstí jdu přímo na podatelnu a nemusím to posílat poštou…
jj aspoň u nás v KB to funguje takto…jinak ale mluvím jen ze své zkušenosti,nechci tě nijak strašit.......
Moc děkuju za radu, volala jsem do poštovní spořitelny a můžu si to normálně dneska u nich vytisknout a potvbrdit… Ještěže jsem se zeptala a nezalepila přihlášku s tím doma vytisknutým příkazem k úhradě
To bych měla asi smůlu
Jojo, není nad to si pořádně přečíst zadání
Takže ještě jednou díky ![]()
Terrezka píše:
já to taky budu platit dneska přes internet a psala sem to i na studijní jak to mám udělat s potvrzením, když používám elektronický bankovnictví a nechci platit v bance 50 korun navíc jen za to, že mi daj potvrzení neb ústřižek složenky
tak mi psali, že můžu poslat normálně vytištěnej papír z toho elektronickýho, že si to v účetnictví dohledaj ![]()
ahojky, tak já jsem si tam dopoledne pro to byla a normálně mi to vytiskli, potvrdili, orazítkovali, prostě všechno a neplatila jsem nic
Paní v podatelně mi řekla, že je to v pořádku
Tak mám radost a konečně klid, i když mi pořád v hlavě vrtá, jestli náhodou jsem tam něco nezapomněla
Je to hrůza.. Každopádně tedy ještě jednou díky za radu ![]()
Četly jste?
Snad se nám to všechno vyhne…
rhiannon píše: Četly jste?Snad se nám to všechno vyhne…http://www.novinky.cz/…studium.html
asi me to uz nijak neprekvapuje ![]()
Terrezka píše:
ahojky, tak já jsem si tam dopoledne pro to byla a normálně mi to vytiskli, potvrdili, orazítkovali, prostě všechno a neplatila jsem nicPaní v podatelně mi řekla, že je to v pořádku
Tak mám radost a konečně klid, i když mi pořád v hlavě vrtá, jestli náhodou jsem tam něco nezapomněla
Je to hrůza.. Každopádně tedy ještě jednou díky za radu
parada to je super,ted hlavne at se jeste vsichni dostaneme:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky
dočítám a dočítám a učím se- kupodivu, pozvolna, ale JO
Nervozita pomalu začíná dopadávat a já bych se tak moc chtěla dostat!
učíš se učíš?
zkoušela jsem ty TSP a přijde mi to vcelku ucházející, ale ten časovej limit je šibeniční 
Přihlášku elektronicky podanou mám a dnes jí musím zaplatit
Madlo