Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, jsem snažilka, která se snaží už 5 let a stále bez dobré zprávy 😔 máme za sebou IUI, IVF a jsme na čekací listině k adopci. To je ale běh na dlouhou trať
proto dávám svůj příběh i sem, kdyby zde byla nějaká maminka nebo budoucí maminka, která si nemůže dítě nechat a chce pro něj, to nejlepší
ja 26let, manžel 36 let. Oba pracujeme, máme vlastní dům a plno lásky, kterou nemáme kam dát. Další informace napíšu rada do zprávy ☺️
Edit adminem: Smazán osobní kontakt.
@Dela277 píše: Více
A co budete dělat, když adoptujete a ty chvíli na to otěhotníš? Protože ty chceš primárně svoje biologické dítě.
Co by delala. Nekdy rejzi, nekdy brambory a nekdy knedliky
co budes delat ty, az se ve tvym zivote stane necekana vec. To jsou otazky ![]()
Takze diskuze je otevrena jen kdyz s tebou lidi souhlasi?
ostatni maji zakaz se vyjadrit? ![]()
@Kipa22 píše: Více
Ja neřekla, ze chci primárně moje dítě
matka je ta, která dítě vychová, ne porodí. Samozřejmě kdyz adoptuji a pak otěhotním, tak budou dvě.
Tak většina lidí chce primárně svoje biologické dítě a když to nejde tak někteří adoptují, taky nerozumím smyslu tvé poznámky.
@Marieke píše: Více
Protože se to už několikrát stalo a bio bylo dost upřednostňované a adoptované jen trpěné, nebo ho dokonce vrátili.
tak budou mít dvě znám takovou rodinu děti mají mezi sebou půl roku
Takže radši preventivně neadoptoval, co kdyby otěhotněla? Nebo raději podmínkou adopce rovnou odstranit vejcovody? Promiň, mně to přijde dost mimo dotaz, rovnou neadoptovat, protože kdyby se narodilo vlastní, už se několikrát stalo, že otěhotněla a adoptované odmítli. U vlastních dětí se to totiž nikdy nestává, že je jedno preferované.
Kam by ho vraceli?
A takový případ znáš osobně? A co radíš? Zrušit adopce pro všechny, co mají šanci někdy otěhotnět?