Příkrm a mléko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Proc myslis ze nestaci? Me se po 3m prsa nijak nenalevala, pokud prcek pribira, neni nikde problem… zacinal v 6m
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mleko se tvori behem kojeni, ne do zásoby. Pokud dite neomezujes a kojis na požádání, neni důvod, aby nestacilo. Idealni je začít zeleninou v 6 měsících.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nenivolnynick … Po kojení se totiž rozčiluje . Teď mě malo přibral a máme jít znovu za týden na vážení a doktorka říkala že máme prikrny dávat začátkem 5. Měsíce ale to je daleko. Četla jsem ze některé dávali dřív. Nechci mu dávat umělé . Po 6-7h naplnim celou láhev mléka ale po 2h tam mám tak 50ml. , Nevím jak mám zvýšit zkoušela jsem vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozcilovani je notmalni. A kolik je malo pribral? Proc plnis lahev? Vetsina nikdy neodsaje, neodstrika to co miminko vytahne… ja nevim, nikdy jsem neresila kolik pribral, kolik vypil, nikdy jsem neodstrikavala… to jsou pak prave zbytecne stresy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet … Dávám mu z flašky tak jednou za týden. Já si mléko zmrazuji.
@nenivolnynick … Kojim po 2h, měsíčně přibral přes 600g a teď na posledním vážením přibral jen 300g.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen.. dyt to je v pohodě. Přibral, nic bych neresila. Nejsou to tabulky, pribiraji ruzne a skokove ![]()
A bacha na tu flašku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebude pořád přibírat stejně, vždyť by v roce měl 20kg.
O kolik vyrostl? To taky musíš brát v úvahu…
Prostě bych kojila na požádání a hotovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nenivolnynick ..ok, já mu dávat z flašky medela. Aby nenarušilo kojení.
@Pipet … Je strašně dlouhý. Na začátku nám vyrostl o 5cm a potom už nevím ale roste rychle. Na poslední kontrole co byla před týdnem tak vyrostl o 2cm.
Narodil se a měl 49cm a 3480g ( z porodnice když jsme šli měl 3180g) a teď má v neděli 4 měsíce a měří 62cm a 5238g.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simik12 Nevim, jaky rezim mate v noci, ale i přes noc hodně koj. I když treba vydrzi spat, tak ho musis budit po 3 max 4 hodinach. Jednak tim podpoříš tvorbu mléka a k tomu začne i přibírat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saarka_O píše:
@Simik12 Nevim, jaky rezim mate v noci, ale i přes noc hodně koj. I když treba vydrzi spat, tak ho musis budit po 3 max 4 hodinach. Jednak tim podpoříš tvorbu mléka a k tomu začne i přibírat.
To jako fakt má v noci budit spící dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saarka_O … Dítě se probudí jen jednou na kojení jinak spí. Budit se mě ho moc nechce, přes den nespí a rostou mu zuby tak se prospi v noci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Overlook Malého kojence, který je plně na mateřském mléku a navic nepribira, ano! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saarka_O píše:
@Overlook Malého kojence, který je plně na mateřském mléku a navic nepribira, ano!
Ale on přibral, akorát ne tolik, jak by si představovala. Ten malý kojenec bude určitě celej nadšenej, až ho v noci vzbudí a začne mu cpát prso. Ať je ráda, že v noci spí. A není už tak malej, aby se sám nevzbudil a neřekl si, kdy má hlad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit