Příkrm a mléko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Saarka_O píše:
@Overlook Malého kojence, který je plně na mateřském mléku a navic nepribira, ano!
Ale on přibral, akorát ne tolik, jak by si představovala. Ten malý kojenec bude určitě celej nadšenej, až ho v noci vzbudí a začne mu cpát prso. Ať je ráda, že v noci spí. A není už tak malej, aby se sám nevzbudil a neřekl si, kdy má hlad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ale on přibral, tak bych to nehrotila, vsak uvidis na dalsi kontrole
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli chceš začít přikrmovat, tak lze už od ukončeného 4. měsíce začít se zeleninou nebo nějakou kaší. Já dala dceři ve 4 měsících mrkev a postupně zaváděla další druhy zeleniny a maso.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bacha na mrkev, ta staví. My jsme s ní začínali na půl roce a nekadil snad týden. Pak jsme zkusili dýni a batát a ten byl v pohodě. Čtyřměsíčního bych ale jen kojila, flašku bych nedávala, ani příkrm. Když jsi schopná po kojení ještě odsát, tak máš určitě mlíka dost. A já teda syna nebudila na kojení stylem zalomcovat a vstáááávej, ale i teď, když si mi v posteli začne vrtět, tak mu strčim prso do pusy, on se napije a už se nevrtí. A mě pak nebudí:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saarka_O 300g za mesic je malo?
treba byl zrovna vykadenej oproti minule a je to rozdil hned
je skoda narusovat zasahy neco, co evidentne funguje,spis to chce uvedomelou doktorku, ktera se taky umi ridit necim jinym, nez grafem pro deti na umelem mleku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katyna1984 … No vždycky přibiral těch +-600g za měsíc.. a teď tak málo. Jo je pravda, že se vykadil. S prikrmem chci vydržet ještě aspoň 2 týdny než budeme dávat. Jinač děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simik12 ja u prvni dcery zacala od 6.m,u druhe dcery uz koncem 5.m protoze mela velky zajem o jidlo.
Obe holky jsem kojila (a tu druhou kojim) na požádání,i kdyz ji uz 5× denne koji se v noci zak 3-4× a prez den chce taky casto,i kdyz se naji,i kdyz ma dostatek vody.Ted ji bude rok.
Co se tyce buzeni v noci,ja to delala ze zacatku u prvni dcery,mela jsem malo mleka a mala byla spaci,ale my spaly spolu,tak jsem ji spis ve spanku nabidla a prisala se.
Pokud nechcete budit,tak je dobré prsa stimulovat aspon odsavackou..jaka je poptavka,takova bude nabidka.Cim mene se koji,tim mene je mleka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit