Příkrmy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
zuzka.mamka píše:
ted dáváme kolem 10. ráno ovocnou přesnídávku ty ale nemá moc ráda, takže je plive i mě se zdají nějaké kyselé
řeším úplně to samé! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, měla bych dotaz, co se týče příkrmů, dodržujete předepsané postupy? Já se zatím docela snažím, když chci něco jinak, zeptám se MuDr. , nicméně, nebudu ji volat kvůli každé „kravině“, že jo?
. Teď je to u nás tak, že jsem už zavedla masozeleninový příkrm a dle popisu bych ho měla dát 6× týdně a 1× zeleninu s uvařeným žloutkem, t.j. dneska, ale upřímně si myslím, že mě s tím Eliška pošle k šípku
, nějak mi ten žloutek nesedí, nevím proč , tak jsem se chtěla zeptat, děláte to taky tak? Maj to děti rády nebo se zas nic tak hroznýho nestane, když jí to ta ještě nedám ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evo: žloutek mam doporučenej 2× týdně, a pak 5× mašíčko. Snad se z toho nestřílí, jestli žloutek 2× , nebo 3× týdně ne?
A co myslíte vy ostatní?
A baští to celkem normálně, tedy s mrkvičkou, s brokolicí to moc nechce, asi jí vadí ta brokolice ![]()
A neudělala jsem blbě, když jsem už začla dávat ovocnou přesnídávku, i když mi zdaleka ještě nesní celou dávku zeleniny k obědu? Někdy jen třeba 3 lžičky
. Ale přikrmuji ji už víc než měsíc, bude mít 8 měsíců, tak asi už ji mám na ovoce zvykat, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barbarbucha: díky, já to právě chtěla dát s brokolicí, nakonec jsem to vzdala, tak začnu zejtřkem, Elinka ráda mrkev, tak jí tem žloutek zkusím nacpat tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
žloutek
tak jsem ho dneska přidala do mrkve a jako jo! ![]()
s její jídelní morálkou je to překvapení, neskrývám radost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit