Příkrmy, kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18000
23.10.13 21:46

@Inuska.pv já začala kaší večer a pak po měsíci jsem zavedla zeleninu k obědu :nevim: kaše bych koupila ve zdravé výživě-ostatní jsou sladký kekel :poblion: přijde mi zbytečný rvát do tak malého dítěte tolik cukru a chemie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
23.10.13 21:48

Já syna (4m) kojím, ale už asi 14 dní dávám k večeři kaši. Jen s kojením se mi budil v noci co 1,5 hodinu. Kaši dám v 19, v 19:30 koupačka, pak dokojím a spí mi celou noc, občas kojím ve 4, jinak až v 6 ráno.

Přes den mi kojení po hodině nedělá problém, ale začíná hubnout, tak uvidím za týden, co řekne dr. a asi najedeme se zeleninou na oběd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
23.10.13 21:48

@Inuska.pv dávala jsem zeleninu k obědu, kaši večer. A v 5 ti měsích už i dopoledne ovoce.

JInak další chod se má přidávat, když dítě sní cca tu půlku 190 gr skeničky k obědu nebo po 3 týdnech.
Ale jde o to jít na to citem.

Některé dítě na noc kaši může, některé ne.

Já bych byla opatrná s tím nasazovním těch chutí. Tj. přidávat jen 1 druh potraviny a počkat 2-3 dny. Ne začít hned s banánovou kaší s cukrem. (kde je obilovina, jiné UM, cukr, banán a buhví co ještě). Jde o to, kdyby něco nesedlo nebudeš tušit co.

Kaše jsem dávala nemléčné (vařila do UM) a jednodruhové bez cukru.

Příkrmy zeleninové jsem přidávala třeba mrkev, brambor A BROKOLICE (jen jedna lžička). Další den 3-4. Další den tu půl skleničku. Když se nic nedělo. Tak teprve něco dalšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
23.10.13 21:55

Jinak přikrmovala jsem od 4. měsíce, přestože jsem kojila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
23.10.13 21:57

@Liszane Jaké prosím kaše kupuješ ve zdravé výživě? Už jsem o tom uvažovala. Můžou být už jako ty první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
23.10.13 21:57

Já jsem dítěti v tomto věku dávala jen polední příkrm, bez večerní kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
23.10.13 22:00
@Hexe píše:
@Liszane Jaké prosím kaše kupuješ ve zdravé výživě? Už jsem o tom uvažovala. Můžou být už jako ty první?

já jsem si koupila všechny možné jáhlovou kaši, rýžovou krupičku (ta je dobrá Nestlé), a pak různé míchané.
mohou být jako ty první. Je dobré je ale udělat do UM (dávala jsem třeba jen 1-2 odměrky do 150 ml vody).
Některé ty ze zdravé výživy jsou malinko hrubší, ale malý je jedl.

Jnak za mě ještě BabyLove nemléčné. Vyšli skoro stejně draho jako ty ze zdravé výživy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
@Hexe píše:
@Liszane Jaké prosím kaše kupuješ ve zdravé výživě? Už jsem o tom uvažovala. Můžou být už jako ty první?

Brala jsem tyto -byla jsem líná se s tim vařit, takže instantní mi přišly jako ideál :oops: Nejřív samozřejmě bezlepkové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104

Jinak já jsem to měla obráceně, začínala jsem kaší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
23.10.13 22:02

http://www.naturahustopece.cz/?…

tyto jsou taky dobré a ještě je jedna značka, ale nemůžu si vzpomenout jaká a taky jsou dobré.

U té Natury mě štvalo, že jáhlová byla kukuřično-jáhlová a byly trošku hrubší.
Ale taky jsme je měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
23.10.13 22:03

Nam ted bude 5 měsíců. Asi na začátku měsíce jsme začali s příkrmy a jídelníček příkrmu když nepočítám mezi tim a po tom mléka Máme takhle:
Snídaně ma ještě mléko
Svačina ovoce
Oběd zelenina nebo maso se zeleninou
Pak zase mléko
Svačina c.2 ovoce
Večeře kasička

Po každém příkrmu se pak ještě dopiji mlékem protoze ještě nepije cajicky. Ty dvě svačiny nesní vždycky, někdy má jen jednu dopoledne nebo odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440

Díky :) taky jsme začali kaší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412

@Myrha dekuji, mozna to vyznelo jinak, ale ja do maleho nechci a nervu vsechno naráz. Asi tyden davame jen zeleninku k obedu. Zacala jsem mrkvi, pa trech dnech brokolici, ale tu nechtel, ted jsem zkusila mrkev brambor. Tu bananovou kasi mel jen jednou. Spis me zajimalo,jak.to v tom.dni poskladat. Ovoce jsme jeste jinak nezkusili. S tim asi zacnu tak za dva tydny, uvidim, co nam rekne doktorka… Ale. dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
23.10.13 22:04

Za nás jsou nejlepší kaše Nestlé! Nádherne voní ze bych si to dala i ja :-D a malému chutnaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
23.10.13 22:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat