Příkrmy ukončený 4. měsíc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
718
30.4.11 16:59

Příkrmy ukončený 4. měsíc

Ahojda mám dotaz,synovi budou zanedlouho 4 měsíce a chtěla bych začít s příkrmama,jen nevim co mu kupovat,poradíte?Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13745
30.4.11 17:14

Misacku jestli je syn spokojený a prospívá, tak je zatím zbytečné a předčasné dávat příkrmy, i pokud je na UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
30.4.11 17:41
AnastazieB píše:
Misacku jestli je syn spokojený a prospívá, tak je zatím zbytečné a předčasné dávat příkrmy, i pokud je na UM.

Souhlas, není kam spěchat, nechala bych trávicí soustavu ještě chvilku se vyvíjet jen na mlíku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.4.11 18:20

ahoj, priklanim se k holkam vydrz. Ale jestli to chces zkusit, tak se zacina mrkvi, teda mym klukum fakt nechutnala, pak se dava mrkev brambor, u nas nejvetsi hit brokolice, proste se zkousi jednodruhova zelenina, jestli nema prcek alergii a rozsiruje se sortiment :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.4.11 19:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
30.4.11 20:04

ja bych nekupovala nic a uvarila kousek mrkve a brambor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
30.4.11 20:06

Hlavne nic nekupovat, ale varit. Ja jsem zacala s lahvickami Hipp, coz by melo byt to nejlepsi. Bohuzel, kdyz jsem pak uvarila, tak to byl sileny neuspech. Tomas to davil, ksichtil se u toho … mimojine hippacka mrkev je cervena, dela fleky, nejde vyprat. Normalni ziva mrkev sice taky dela fleky, ale v pohode se vyperou. Chutna to tak nejak vsechno stejne, brambory jsou treba dost hnusny. Po par dnech bys stejne zjistila, ze to varene je lepsi, vonavejsi, chutnejsi. A zabere to cca 15 minut denne. Uvar si to vecer, propasiruj, dej do lednice a dalsi den na obed jen trosku rozredis mlikem a jdete jist ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.4.11 21:24

Počkala bych do 6. měsíců …není kam spěchat :wink: (ani u nekojených) .
A jestli vařit nebo kupovat ? Já kombinovala .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí