Příkrmy ukončený 4. měsíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příkrmy ukončený 4. měsíc
Ahojda mám dotaz,synovi budou zanedlouho 4 měsíce a chtěla bych začít s příkrmama,jen nevim co mu kupovat,poradíte?Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Misacku jestli je syn spokojený a prospívá, tak je zatím zbytečné a předčasné dávat příkrmy, i pokud je na UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AnastazieB píše:
Misacku jestli je syn spokojený a prospívá, tak je zatím zbytečné a předčasné dávat příkrmy, i pokud je na UM.
Souhlas, není kam spěchat, nechala bych trávicí soustavu ještě chvilku se vyvíjet jen na mlíku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, priklanim se k holkam vydrz. Ale jestli to chces zkusit, tak se zacina mrkvi, teda mym klukum fakt nechutnala, pak se dava mrkev brambor, u nas nejvetsi hit brokolice, proste se zkousi jednodruhova zelenina, jestli nema prcek alergii a rozsiruje se sortiment ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavne nic nekupovat, ale varit. Ja jsem zacala s lahvickami Hipp, coz by melo byt to nejlepsi. Bohuzel, kdyz jsem pak uvarila, tak to byl sileny neuspech. Tomas to davil, ksichtil se u toho … mimojine hippacka mrkev je cervena, dela fleky, nejde vyprat. Normalni ziva mrkev sice taky dela fleky, ale v pohode se vyperou. Chutna to tak nejak vsechno stejne, brambory jsou treba dost hnusny. Po par dnech bys stejne zjistila, ze to varene je lepsi, vonavejsi, chutnejsi. A zabere to cca 15 minut denne. Uvar si to vecer, propasiruj, dej do lednice a dalsi den na obed jen trosku rozredis mlikem a jdete jist ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Počkala bych do 6. měsíců …není kam spěchat
(ani u nekojených) .
A jestli vařit nebo kupovat ? Já kombinovala .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit