Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, je tu prosím někdo, kdo měl cca týden (nejlépe kolem 8. dne) po zavedení jedné 5denní blastocysty opravdu silně pozitivní těhotenský test, jako mívají holky mnohem později? Mám samozřejmě radost, jen mě síla testu trochu zarazila, tak by mě zajímaly zkušenosti ostatních. Děkuji.
záleží co myslíš tím hodně pozitivním testem. Měla jsem teda ET, ale to je v podstatě jedno, prvního mikro ducha jsem našla 4. den. 8. den vypadal můj test takto…zdali je to málo nebo moc, neumím posoudit.
Pokud máš hodně silný test, tak je možné, že se to embryjko rozdělilo a jsou tam 2.Víc ti řekne buď odběr z krve nebo pak utz.
@BrnackaM sila testu ti neřekne, jestli je tam jedno nebo 2. 12.den ppo ET jsem poprvé testovala a rozhodně to nebyla žádná dálnice a nam se to jedno embryo opravdu rozdělilo, máme dvojčata. Ale to se nevidělo ani na ultrazvuku v 6tt, ale až v 7tt, takže zakladatelka rozhodně nemusí čekat dvojcata ![]()
Ahoj, je tu prosím někdo, kdo měl cca týden (nejlépe kolem 8. dne) po zavedení jedné 5denní blastocysty opravdu silně pozitivní těhotenský test, jako mívají holky mnohem později? Mám samozřejmě radost, jen mě síla testu trochu zarazila, tak by mě zajímaly zkušenosti ostatních. Děkuji.