Příliš přísná učitelka

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
499
20.11.23 19:48

Tak nejlepší je hlavně z takových věcí si dělat srandu a vše zlehčovat.

• načítám...
41140
20.11.23 19:52
@Atisia píše:
A co by měla teda dělat? Nic? To by bylo ale taky špatně. Já nevím ale pro některé děti je dřep ve škole menší trest než úkoly navíc.:nevim: :nevim:. Třeba. Vrátit se do školy tak radši udělám něco tam, než se doma babrat třeba s matikou :roll: :nevim:.

u šestiletého dítěte za trest 50 dřepů? :think: to mi přijde dost přehnané

• načítám...
13176
@ludmilaadamkova píše:
Podle mojí dcery ve školce nedostávají najíst a zavírají je do sklepa.Školka nemá sklep. :nevim: a najíst taky dostávají.

A už jsi tam na ně vlítla? ;) Udělat trochu čoro moro…

• načítám...
2706

Z toho, co tu píšeš by mi asi vadilo jen to stání v koutě… Ale i u toho si umím představit situaci, kde by to bylo adekvátní :nevim: napsat za trest 15 vět i dřepování neberu jako něco škodlivého… A ještě… Víš, že děti občas něco pozmění, vypustí, něco si přidají…? ;)

• načítám...
2706
20.11.23 19:55
@Keyllah píše:
u šestiletého dítěte za trest 50 dřepů? :think: to mi přijde dost přehnané

Viděla bych to na pět, nevěřím tomu

• načítám...
41140
20.11.23 19:56
@123Soňa píše:
Viděla bych to na pět, nevěřím tomu

5 ano, ale 50, to je tak na odpadnutí, navíc nikdy nevíš, v jaké kondici to dítko může být…

• načítám...
ludmilaadamkova
20.11.23 19:57
@Magical-eyes píše:
A už jsi tam na ně vlítla? ;) Udělat trochu čoro moro…

To víš že jo. Hlavně že by si když už chtěj zavírat děti do sklepa měli nejdřív ten sklep pořídit. :mrgreen:

• Upravit
5098
20.11.23 19:58

No pokud neuděláš nic, nic se nezlepší. Pokud budeš řešit s ředitelem, o moc hůř se (snad) učitelka chovat nemůže, ale syn bude mít minimálně pocit, že jste se za něj postavili. A ředitel by snad taky mohl být při rozumu. Při nejhorším argumentujte fantazií, jak by se k tomu postavila média, kdyby se o tom dozvěděla.

Mám pár zkušeností a tím „zasednutím“ na žáka to neskončilo nikdy. Právě naopak, jedna megera, která se vysloveně vozila po lidech a ničila jim životy, následně sklapla. Nechtěj vědět, jak se o ní tehdy vyjádřil její nadřízený. Někdy ale sám nadřízený neví, co se děje - musí mu ty informace někdo donést.

• načítám...
16411
20.11.23 19:59
@ludmilaadamkova píše:
Podle mojí dcery ve školce nedostávají najíst a zavírají je do sklepa.Školka nemá sklep. :nevim: a najíst taky dostávají.

Protoze je jeste ve skolce. ;), je mala, fantazie v normalnich mezich. Az to bude tvrdit ve druhe tride, je pozornost na miste :mavam:

• načítám...
Anonymní
20.11.23 20:00

Vzdyt no neni nic hrozneho :nevim:. Moje dcera taky psala 20krat,,Nebudu vyrusovat behem vyucovani’’. a nic se ji nestalo.
Ps. mit v druhe tride same jednicky neznamena, ze je tvuj syn mimoradne nadany. Ja jsem mela same jednicky i na gymplu a mamka o me nikdy netvrdila, ze jsem mimoradne nadana.

• Upravit
ludmilaadamkova
20.11.23 20:01
@PerličkaM. píše:
Tak nejlepší je hlavně z takových věcí si dělat srandu a vše zlehčovat.

Reálné víš že tvůj syn dostal 15 krát opsat jednu větu.

Vše ostatní je pry někdo v první třídě. Tak asi nejdřív musíš zjistit jakým způsobem tresta děti ucitelka ve třídě.

Jako vážně si tvůj syn pamatuje na stopro že v první třídě dělal nějaký kluk 50 drepu na jeden zátah a je to. Na sto procent pravda? Nebylo to třeba 5 a třeba vlastne na telocviku?

• Upravit
Anonymní
20.11.23 20:02
  • o mne nikdy netvrdila
  • Upravit
5135
20.11.23 20:02
@PerličkaM. píše:
A to dřepovaní za nenapsané úkoly vám taky připadá v pořádku? No já jen zirám. Chtěla bych vás některé vidět, kdyby šlo o vaše děti.

Tak když máš velice nadané dítě, nemůže přece udělat žádnou chybu a nikdy nic nemůže zapomenout, ne?
A hlavně ty jako rodič nemůžeš před dítětem pomlouvat učitelku :roll: Jak by se ti líbilo kdyby před dítětem pronesla nějakou uštěpačnou poznámku na tvoji adresu.

• načítám...
bedrisek
20.11.23 20:09

Já bych za ní zašla a v klidu bych s ní pohovořila. Celá situace může být totiž ve skutečnosti i jinak. Anebo třeba ne…to ale bez setkání s ní nezjistíš.

Jinak by pro mě bylo nepřijatelné ji obejít a jít si stěžovat rovnou k řediteli.

15× opsat nějakou větu neberu jako trest, resp. něco, co musím řešit s uč.
Dřepy by mi taky nevadily, pokud by nebyl jejich počet nereálný nebo destruktivní pro dítě

• Upravit
2902
20.11.23 20:14

Prosím tě a kdo ty dřepy počítal? Tomu teda moc nevěřím, možná tak pět, ne? A co se psaní týká, jen ať trénuje, to nikomu neublíží. Děti dneska nejsou zvyklé vůbec psát delší cvičení. Po třetí větě už je bolí ručičky a tváří se, jak kdyby opisovaly sebrané spisy. Jestli máš s paní učitelkou problém, tak asi bude nejlepší s ní slušně promluvit třeba na třídních schůzkách a uvidíš, co ti řekne ona. Ale vsadím boty, že se její interpretace bude lišit od toho, co ti říká syn. No a pak je na tobě, co si z toho vybereš.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin