Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte s ním některá zkušenosti? jaký je?
Ahój ![]()
já si ho pamatuju akorát z velkých vizit… přilítnul, mrknul mezi nohy a zase zmizel ![]()
@petrul píše:
Ahój
já si ho pamatuju akorát z velkých vizit… přilítnul, mrknul mezi nohy a zase zmizel
Ahoj, tak já ho vychvaluju všude, kde můžu. Ze začátku teda na mě působil jako arogantní debil
, ale kdž jsme pak ležela dlouho na gyndě a na porodce, tak paráda. Dokonce jsem do něj byla po porodu zamilovaná
Hormony, no ![]()
Proč se na něj ptáš? On snad pracuje i v nějakým pražským CARu, ale nejsem si stopro jistá ![]()
@bulina píše:
Proč se na něj ptáš? On snad pracuje i v nějakým pražským CARu, ale nejsem si stopro jistá
jen prave jsem se chtela poptat jestli dela i punkce cysty, vis, pac jinac se v nemocnicich obvykle dela jen laparka
Je mu děkuji, za to že tu jsem… a jsme s malým v pohodě..
Sice nejdřív jsem se ho jakoby bála..ale je fakt super… ![]()
@bulina píše:
Ahoj, tak já ho vychvaluju všude, kde můžu. Ze začátku teda na mě působil jako arogantní debil, ale kdž jsme pak ležela dlouho na gyndě a na porodce, tak paráda. Dokonce jsem do něj byla po porodu zamilovaná
![]()
Hormony, no
@bulina píše:
@zrofka netlem se![]()
to máš jedno mě se po porodu líbil ten Krofl nebo jak se jmenuje..ten jak mu ujíždí oko
![]()
@zrofka píše:
to máš jedno mě se po porodu líbil ten Krofl nebo jak se jmenuje..ten jak mu ujíždí oko![]()
![]()
myslíš Kochlofl?
prej ujíždí oko ![]()
@bulina tak no
…no a neujíždí???
ale jako jizvu mi udělal krásnou..to klobouk dolů…
a jednou mě prohlížel
![]()
Moc chvalim nemocnici Chomutov Gynekologii všichni tam jsou super hodni a ochotní ne jak v Moste chvalim Mud. r.Michala Zemana moc hodny a ochotný. Sestřičky a paní doktorky moc hodný p. sanitařka nejlepší na oddělení. Moho jen pochvalit cele oddělení.
Byla jsem na těžší operaci vulvy..Mudr. Michal Zeman mi pri vizitě připadal arogantní, ale pak před zakrokem za mnou přišel sám na pokoj a povídali jsme si co mě čeká a i tom mém problému. Změnila jsem na něj svůj názor byl mily. Jinak chválím cele gynekologicke oddělení vsichni lékari i sestřičky moc ochotné i se zastavili na pár milých slov které před i po zakroku vždy potěší… ![]()