Primář MUDr. Michal Zeman, Ph.D. Chomutov

10584
17.7.12 20:43

prim. MUDr. Michal Zeman, Ph.D. chomutov

Máte s ním některá zkušenosti? jaký je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25959
17.7.12 20:46

Ahój :mavam:
já si ho pamatuju akorát z velkých vizit… přilítnul, mrknul mezi nohy a zase zmizel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
17.7.12 20:47
@petrul píše:
Ahój :mavam:
já si ho pamatuju akorát z velkých vizit… přilítnul, mrknul mezi nohy a zase zmizel :mrgreen:
:mavam: :mavam: ahojiiii
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
17.7.12 21:00

Ahoj, tak já ho vychvaluju všude, kde můžu. Ze začátku teda na mě působil jako arogantní debil :mrgreen:, ale kdž jsme pak ležela dlouho na gyndě a na porodce, tak paráda. Dokonce jsem do něj byla po porodu zamilovaná :oops: :mrgreen: Hormony, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
17.7.12 21:01

Proč se na něj ptáš? On snad pracuje i v nějakým pražským CARu, ale nejsem si stopro jistá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
17.7.12 21:14
@bulina píše:
Proč se na něj ptáš? On snad pracuje i v nějakým pražským CARu, ale nejsem si stopro jistá :think:

jen prave jsem se chtela poptat jestli dela i punkce cysty, vis, pac jinac se v nemocnicich obvykle dela jen laparka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
17.7.12 21:46

Je mu děkuji, za to že tu jsem… a jsme s malým v pohodě.. ;) Sice nejdřív jsem se ho jakoby bála..ale je fakt super… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
17.7.12 21:47

@pipiinka aha, tak to nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
17.7.12 21:47
@bulina píše:
Ahoj, tak já ho vychvaluju všude, kde můžu. Ze začátku teda na mě působil jako arogantní debil :mrgreen:, ale kdž jsme pak ležela dlouho na gyndě a na porodce, tak paráda. Dokonce jsem do něj byla po porodu zamilovaná :oops: :mrgreen: Hormony, no :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
17.7.12 21:48

@zrofka netlem se :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
17.7.12 21:53
@bulina píše:
@zrofka netlem se :cert: :mrgreen:

to máš jedno mě se po porodu líbil ten Krofl nebo jak se jmenuje..ten jak mu ujíždí oko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
17.7.12 22:09
@zrofka píše:
to máš jedno mě se po porodu líbil ten Krofl nebo jak se jmenuje..ten jak mu ujíždí oko :lol: :lol: :lol:

myslíš Kochlofl? :mrgreen: prej ujíždí oko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
17.7.12 22:12

@bulina tak no :lol: …no a neujíždí??? :lol: ale jako jizvu mi udělal krásnou..to klobouk dolů… :palec: a jednou mě prohlížel :P :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.3.13 17:48

Moc chvalim nemocnici Chomutov Gynekologii všichni tam jsou super hodni a ochotní ne jak v Moste chvalim Mud. r.Michala Zemana moc hodny a ochotný. Sestřičky a paní doktorky moc hodný p. sanitařka nejlepší na oddělení. Moho jen pochvalit cele oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.21 08:23

Byla jsem na těžší operaci vulvy..Mudr. Michal Zeman mi pri vizitě připadal arogantní, ale pak před zakrokem za mnou přišel sám na pokoj a povídali jsme si co mě čeká a i tom mém problému. Změnila jsem na něj svůj názor byl mily. Jinak chválím cele gynekologicke oddělení vsichni lékari i sestřičky moc ochotné i se zastavili na pár milých slov které před i po zakroku vždy potěší… :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty