Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den, tak též dojedeme úplně všude miminku zajistíme krásné dětství radost a pohodu ve výchově pokud budete vědět rádi že s manželem uvitame čekáme s plnou náručí lásky
edit adminem - kontakt
@hanka.br. píše:
@adopcemiminko2019 Chlapečka neberete?
máš nějakého přebytečného?
Ahoj, jsi těhotná a nemůžeš si dítě z jakéhokoliv důvodu nechat? Jsme zajištěný manželský pár (37 a 34 let), který je ve šťastném svazku již 12 let jenomže nemůžeme mít vlastní miminko. Moc bychom si přáli prostřednictvím příme adopce poskytnou milujúci a bezpečný domov plný smíchu a rodinného zázemí holčičce, která by pro nás byla splněným snem. Vše potřebné zařídíme. Vzdálenost není problém. Prosím ozvi se nám. Děkujeme.
@hanka.br. píše:
@adopcemiminko2019 Chlapečka neberete?
To bylo prvni, co me napadlo a prijde mi zvlastni, ze nekdo, kdo tak strasne touzi po miminku si jeste urcuje pohlavi ![]()
@Tazvesnice píše:
To bylo prvni, co me napadlo a prijde mi zvlastni, ze nekdo, kdo tak strasne touzi po miminku si jeste urcuje pohlavi
Taky mi to přišlo hrozně zvláštní.
Pochopila bych jinou podmínku u vytouženého dítěte, a sice aby bylo zdravé.
Příspěvek upraven 26.06.19 v 20:00
Co když matka ještě pohlaví nezná, nebo ve 30. týdnu se objeví kluk? ![]()
Každopádně držím palce, ať najdete!! ![]()
@chs.jasmin píše:
@adopcemiminko2019Ahoj,
pro příště prposím stačí do jedné diskuze. Přeji hodně štěstí
no přesně tak, čtyři diskuse
to už je fakt trochu moc
@Tazvesnice píše:
To bylo prvni, co me napadlo a prijde mi zvlastni, ze nekdo, kdo tak strasne touzi po miminku si jeste urcuje pohlavi
@Martina D. píše:
Co když matka ještě pohlaví nezná, nebo ve 30. týdnu se objeví kluk?
Každopádně držím palce, ať najdete!!
No to já teda ne. Nějaká náhradní maminka v nich nedejbože najde řešení svého problému a oni jí pak pošlou do háje, protože se jí narodí chlapec? To není touha po dítěti, ale po doplňku.
@adopcemiminko2019 1. Proč na to jsou založeny 4 diskuze ![]()
2. Jako klukovi byste domov neposkytli?
Právně volných zdravých, bílých, po jakž takž rodičích je málo…normální rodiny si vypomůžou, když je jeden člen v nouzi…
Takže já se nevidím…