Primark Praha fronta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
29.8.21 11:04

@Velešínka1 přesně jak píšete. Také sem si vždycky nakoupila na rok dopředu. Jela jsem do Londýna třeba i jen na jeden den, našli sme si letenky za pár korun a letěli,, bylo to super. :D :) teď díky koroně je všechno pryč :(
Ale nejvíc se mi primark líbí ve Vídni.. Řeknu že v ty Praze je nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velešínka1
24.9.21 08:19

Ahoj, tak jsem vyrazila v sobotu, v 10:00 žádná fronta, uvnitř pár minut čekání na kabinku, nic hrozného. Když jsem odcházela ve 12:00, tak byla venku fronta asi 30 m :zed: Jinak sortiment fakt není, co býval, když jsem Primark objevila v roce 2013 v Londýně.

• Citovat
  • Upravit
1950
4.10.21 19:36

Hezký den holky,

jak to prosím vypadá aktuálně v Primarku v Praze co se týče fronty? Chystala bych se ve všední den ráno. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2580
4.10.21 19:38

@Kazimíra Olejovka
Ve všední den ráno úplně v pohodě, zrovna dneska jsme tam byly pro legíny :) byly jsme tam cca v 10h. Odpoledne bývala fronta, ale dnes jsme ji tam neviděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
6.10.21 20:38

Byla jsem ve všední den asi v 9:15, zasekla jsem se vedle v knihkupectví, a žádná fronta a na pohodu..akorát že jsem se tam taky celkem zasekla, než jsem vše obešla a prohlédla a po hodině mého bloumání už byla i fronta na pokladny a šatny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MyJoy
6.10.21 23:12

Sla jsem v nedeli odpo kolem a poprve jsem nevidela frontu.Ale nesla dovnitr, bo jsem spechala jinam🙃

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák