Priorix - jak dlouho u vás trvala horečka po očkování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
21.7.17 20:03

U nás 3 dny, ale spíš teplota. Málokdy přes 38.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
21.7.17 20:06

U prvního horečka 3 dny a 2 dny zvýšená teplota, u druhé zvýšená teplota 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.7.17 20:18

Mám dvojčata, obě holky měly týden po očkování 38-39 st. a trvalo to 5 dní. Nešlo srážet, střídala jsem paralen a nurofen po 6 hodinách + zábaly. Potom jako když utne. Plus k tomu měly zánět horních cest dýchacích, ale jak jsem vyčetla, je to další reakce tohoto očkování. Doktorka mi říkala, že takto vysoká horečka z očkování být nemůže, ale byla. Holky byly očkovány ve 31 měsících kvůli zápisu do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
21.7.17 20:25

3dny a pak se osypal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.7.17 20:37

U nás horečky skoro 4 dny nad 39 :( jinak holky co jste měly u dětí takové reakce co u druhé dávky!? Úmyslně ji ted odkladam aspoň na 4 rok ale i tak mám strach :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.17 20:44

@Biva 84 Taky se toho bojím u nás teplota do 38°C 2dny pak 3 dny 38-39°C další den vyrážka v obličeji a řev a řev i na pohotovost jsme jeli, no škoda mluvit. Malá má 1,5 roku další dávku by podle lékaře měla dostat ve 2 letech ale mě se to teda vůbec nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.7.17 20:50
@sedmikráska70 píše:
@Biva 84 Taky se toho bojím u nás teplota do 38°C 2dny pak 3 dny 38-39°C další den vyrážka v obličeji a řev a řev i na pohotovost jsme jeli, no škoda mluvit. Malá má 1,5 roku další dávku by podle lékaře měla dostat ve 2 letech ale mě se to teda vůbec nelíbí.

Právě, dostávala se z toho měsíc :( po nahlášení dr sama nabídla odklad, no ale už zas na to tlačí. Hodně jsem se snažila načíst a u druhé dávky jsou prý reakce velmi vzácně, ale i tak je mi zle jen na to myslím. Zatím byli v okolí spíš bez reakce, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
21.7.17 21:09

Holky, diky za reakce, vcera jeste cajk, dnes uz 38,6 po odectu tak se bojim zitrka. @sedmikráska70 a na pohotovosti ti rekli co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.7.17 21:48

Holky, pevne doufam, ze jste vsechny tyto „nadstandartni“ priznaky hlasily doktorce jako NU po ockovani. Spousta lidi se na to vyprdne, ale pritom je to velmi dulezite!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
22.7.17 00:50

U nas dcerce zacalo nejdriv tect z oci, potom horečka ke 40ti °C. Trvalo to asi 3-4 dny. Vzdy klesla po podani nurofenu a pak zase vyskocila nahoru. Pote prisel prujem a vyrazka.
O plactivosti netreba psat.
Druhou davku davat nebudu. Syn ma 5 let a druhou take nema.
Pro prijeti do skolky staci 1.
Ostatne v te nové vyhlasce, ktera mela platit od ledna a stale se asi pripravuje ci co, byla druha davka posunuta nekdy na 7-8my rok, tuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
22.7.17 00:53
@unuděná píše:
Holky, pevne doufam, ze jste vsechny tyto „nadstandartni“ priznaky hlasily doktorce jako NU po ockovani. Spousta lidi se na to vyprdne, ale pritom je to velmi dulezite!

Jo hlasila u kluka. Tam jsem mela pocit, ze mi nekdo vymenil dite. Cele noci mi prokricel, to bylo fakt hrozne. Nastup nekdy po 9-10ti dnech od ockovani a trvalo to par tydny, nez se srovnal.
Odpoved bylo, ze to neni po očkování, ze mu rostou zuby.
Tak hlasim, ze zuby ma vsechny venku, schválně jsem s ockovanim cekala.
No proste z ockovani to není a basta.
Mam pocit, ze by mi klidne odsouhlasila, ze ho kousl upir, nez ze to bylo z vakciny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.7.17 08:45

@Luca82 Je mi to jasne, nektere doktorky jsou fakt zatvrzele… :roll: Pak jedine nahlasit primo na SUKL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.17 10:08

@Andymo Prý nejspíš šestá nemoc :zed: tak jsem jí řekla že ji prodělala před 2 měsíci a že jsem nevěděla že to může dostat dvakrát. Tak našla údajně chycené ucho. Teplotu vem čert ale ten řev byl hrozný normálně jsem brečela s ní. Dnes asi po měsíci od naočkování už se jen vztekáme, ale to jeden neví jestli to nepatří k vývoji. Doufám že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek