Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
chci se poradit, teď řešíme už,,maličkosti" z kterých jsem pomalu na nervy ![]()
teď mám dilema jestli na jmenovky napsat, tak jak jim říkáme nebo oficiální jména? např- Vašek: Václav, Kačka:Kateřina… ![]()
budu rada za všechny názory ![]()
No asi podle toho v jakém celkovém stylo to pojímáte. Jestliže máte obřad v kostele a poté oběd v restauraci, tak asi oficiální jména. Jestliže máte obřad někde venku a potom grilování tak asi jak oslovujete. Uvedla jsem jen příklady. My neměli ani jedno ![]()
Takze spise to druhe
ale zase mi je trochu blbe psat babicce nebo strejdovi na jmenovku Lenka, Stašek ![]()
@alsem já bych psala oficiální jména pokud je svatba větší a oficiálnější. my neměli oběd, jen zahradní párty a tam by ty oficiality zase vypadali divně
@alsem my jsme měli babička Radka, teta Lenka, pak klasicky jména Jirka, Jana a měli jsme to v restauraci, vždyť jsou to přece známí a rodina. Tohle bych zas tak neřešila jako podle místa.
@alsem kamaradka ted mela svatbu a mela pro blizke kamarady prezdivky, pro partnery jejich vetsinou jmena, pak mela maminka zenicha, tatinek nevesty atp
Tak jsem se rozhodla pro oficialni jmena a narazila jsem na dalsi problem
kdyz napisu matka nevesty, jak mam napsat jejiho muze (neni to otec a taky ho nechci psat jako otec nevesty
)? jak tedy, jmenem?
@alsem píše:
I s prijmenim urcite nechcem
No tak porad lepsi nez „matka nevěsty“. ![]()
@Lolllo píše:
No tak porad lepsi nez „matka nevěsty“.
proc? to se tak normalne pise ![]()
Jezis, me to nebavi, ze se vubec vdavam
![]()
jak mam napsat fotografku?