Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím třeba někdo máte dítě na gymnázium s přírodovědeckým zaměřením a je ve škole nadšené, nejlépe Praha 9, Praha 7 nebo Praha 8, hledáme pro dceru kvalitní školu, klidně i soukromou…díky za případné rady
@sobesin píše:
Prosím třeba někdo máte dítě na gymnázium s přírodovědeckým zaměřením a je ve škole nadšené, nejlépe Praha 9, Praha 7 nebo Praha 8, hledáme pro dceru kvalitní školu, klidně i soukromou…díky za případné rady
Ahoj, na těchto částech Prahy přírodovědné gymnázium neznám, ale můžu doporučit na Praze 2 gymnázium Botičská. Tvoje dcera chce na medicínu, nebo nějaký jiný přírodovědná obor pak na VŠ?
Ano, chce na VŠ přírodovědecký obor, tíhne k tomu už od mala
@sobesin píše:
Ano, chce na VŠ přírodovědecký obor, tíhne k tomu už od mala
Tak mrkněte na www.gybot.cz za mě super škola a výborná příprava na přijímačky na VŠ přírodovědného směru. Jinak je to i fakultní škola Přírodovědecké fakulty UK, myslím.
Gymnázium Jaroslava Heyrovského, ale je na Praze 13, přímo na Metru B.
Ja se pripojim k Botičske. Kdyz jsem tam studovala ja byla i super prakticka priprava na skolu. Ve smyslu treba laborek.
Ja pak sla na Vscht a bylo fajn znat praci v laboratorich, ze jsme si ji osahali uz na stredni a zaroven jsme meli dobrou úroveň treba na chemicke vypocty nebo jine teoretičtější předměty nez lidi z prumky
@sobesin píše:
Dcera chodí na Gymnázium nad Štolou na Praze 7 a je spokojená. Jsou tam možnosti se realizovat různým směrem podle zájmu. Je tam i přírodovědný kroužek. Jsou mj. také fakultní školou přírodovědecké fakulty UK. Podívej se na jejich stránky je tam on-line prezentace kvůli tomu, že nemohl být den otevřených dveří.
Zdravím. Takže je mi 17 a hledám si gympl. Minulí rok jsem ho nedal z důvodu času. No pololetí 9.třída z předmětu jako výtvarka atd mám jedničky a ze všeho ostatního dvojky kromě matiky tam je trojka. Chci vás moc poprosit jestli by jste mi doporučili gympl kterej bude oooooooopravdu lehkej hlavně přijmací zkoušky, klidně at je studium těžší ale at tam jsou extrémně lehký přijmačky, gymply jenom v Praze bych poprosil a na cenu nehledím klidně 100k ročně (rodiče nato mají).
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.