Přišel mi tenhle mail - dlužná částka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22288
3.7.14 13:38

@peprle mně taky…neotvírat přílohu!!! Nahlásit na obvodní oddělení PČR..už jsme řešily s kolegyní…okamžitě pustit antiviráky, pokud nemáš automaticky.

Nejde o to, že takový účet neexistuje, jde o nabourání se do PC a stahování dat, přihlašovacích hesel atd…upozorňuji, že policie potřebuje mail nesmazaný! Jen podle něj můžou dohledat…nám volali hned, ale pozdě, my už smazaly :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
3.7.14 13:38

Je to 100% podvod. Přesně před tímhle nás varovali kluci ajťáci v práci. Hlavně nereagovat a netvírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
3.7.14 13:40

@Fjodorka není to tak jednoznačné…nám to došlo na pracovní e-mail pod odkazem z banky!!! A už vůbec to neskáče do spamů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
3.7.14 13:42

@rainucha PŘESNĚ!

i my s kolegyní volaly a paní opravdu existovala, opravdu byla z oddělení vymáhání pohledávek..chuděra, ji málem látlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.7.14 17:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
3.7.14 18:09

Je toho plna televize a net!!! Dnes clanek na Seznamu-pani takhle prisla o 400000…rozhodne NEOTVIRAT!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
4.7.14 00:04
@Liška2014 píše:
@Fjodorka není to tak jednoznačné…nám to došlo na pracovní e-mail pod odkazem z banky!!! A už vůbec to neskáče do spamů…

No nevím, mně banka nikdy e-maily nepíše, myslím, že moji adresu ani nemají. A to byl mail od banky, u které máte účet? A ta banka má na vás e-mailovou adresu a běžně píše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
4.7.14 11:27

@Fjodorka ahoj…no, tak doslova ne..ale je to služební mail, kam chodí odkazy od klientů, upomínky, pohledávky, faktury atd…okamžitě jsme ho smazaly, přesně tedy již nevím..něco jako banksytem@…samozřejmě mi došlo, že, je to vir, ale kolegyně už bohužel otevřela přílohu..máme sdílené PC..takže se nám to tím pádem dostalo všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák