Samsung i8190 Galaxy S III mini

391
1.7.14 14:17

Samsung i8190 Galaxy S III mini

Ahoj holky, pomalu se mi rozpadá můj tlačítkový :) telefon a potřebuji si koupit nový, líbí se mi Samsung i8190 Galaxy S III mini, je malý, snad i lehký, cena celkem taky dobrá, recenze na něj jsou slušný. Ale jelikož jsem v telefonech absolutně negramotná, chci se zeptat zda se tam dají nahrát nějaké hry pro děti, video pro děti, výukový program pro děti atd.? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4697
1.7.14 14:25

Ano lze tam mit vse vyse uvedene. Jen se mi zda ze to ma maly displej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
1.7.14 14:28

@Sonreir Aha, díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
1.7.14 14:29

Tak do všech mobilu s androidy stáhneš hry apod.na Google play a třeba tam něco takového bude, myslím že jo. Jinak trn mobil mám a nestěžuji. Akorát doporučuji pořídit rovnou i paměťovou kartu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
1.7.14 14:33

@Idril Jo jo, díky a kolik stojí extra paměťová karta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
1.7.14 14:39

@malinkaNy hele myslim ze to ma interni 8gb pamet tam az tak kartu hned potrebovat nebudes. Jinak to neni draha zalezitost. Zalezi na velikosti. Pocitej +- 200,–.
Jinak telefon je to spolehlivy nemas se ceho obavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
1.7.14 14:42

@Sonreir Díky moc, jen jsem ještě četla tu malou výdrž baterie, jak dlouho Ti cca vydrží při běžném používání a za jak dlouho se celá nabije? Ještě mě napadlo, je tam navigace? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
1.7.14 14:44

@malinkaNy cca do 500,–záleží na velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
1.7.14 14:45

@Idril Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
1.7.14 14:55

@malinkaNy prosim te. Kazdy dotykovy telefon vydrzi v prumeru jeden den. Zalezi co vsechno na tom delas a mas spusteno. Proste kazdou noc ho das nabijet. Jinak cca za hodinku mas nabito… ja mam s2 a spokojenost uz tretim rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
1.7.14 14:57

@Sonreir Super, díky a co ta navigace? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
1.7.14 15:11

@malinkaNy jo promin. Ano je tam, ale pokud ji budes hodne vyuzivat, tak doporučuji stahnout si jinou - sygic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
1.7.14 15:23

@Sonreir Dobře, jsi moc hodná, díky za odpovědi :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
1.7.14 15:32

@malinkaNy nemas zac :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.7.14 17:40

Jinak zkus mrknout aji po nečem jiném tohle je tak max na jeden den ani na tom moc neudělaš. Má to jen 1500mAh baterku a kde to chceš koupit za tu cenu se daj koupit aji lepší a i s větší výdrží než tohle nezapomeň, že už je to v podstatě 2 letej a brzo výběhovej mobil.

Jinak to má cca volná misto 4,GB volný místa jelikož něco si bere to jejich TW. Co se týče těch karet tak dneska je pořád něco v akci co sem se tak dívala a ceny sou kolem 99Kč za 8GB (ty jo teď nevím jestli to náhodou nebyla dokonce aji 16) :nevim:

Já to mám tak, že fotky, aplikace si ukládám do telefonu a zbytek na kartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák