Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, potřebovala bych se zeptat, jak rychlý máte internet v mobilu..Mám na výběr asi z 5 rychlostí..stačí mi to na prohlížení, fotky atd..Díky za info
@Leniczka23 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych se zeptat, jak rychlý máte internet v mobilu..Mám na výběr asi z 5 rychlostí..stačí mi to na prohlížení, fotky atd..Díky za info
Rychost není daná tim kolik zaplatíš, ale tím odkud jseš a kudy se touláš.
Ja mam 200 MB na mesic v pausalu. Nez vycerpas data, je to celkem rychly jakmile je vycerpad jedes na hoodne pomalej internet a facebook apod se ti malokdy nacte…ale treba na idos to staci..a tak to mas u vsech intwrnetu jak precerpas data, zpomali se. Ja to teda zas tolik nevyuzivam doma me wifinu a tam to frci a kdyz jsem mimo domov tak ma net moc nechodim. Ale přítel mel taky tech 1,5 GB tusim a mel to fajn rychly skoro cely mesic nekdy to snad ani nevycerpal
@radkka jojo velikost dat..sem trubka..nerozumim tomu ani H..
@PetraJ tý jo 1,5 a pomalý jo? Tak tom je hrůza docela.. @veronika6913 jasně,chápu, ale to musíš mít vyčerpaný hned ne? Holky takhle já můžu mít 400MB-120kč, 1GB-181kč, 3GB-241kč, 10GB-301kč…tak mam jít myslíte do tý trojky, nebo jednička stačí na ten Facebook a tak?
@Leniczka23 jojo dokovad jsme nemeli wifi tak jsem mela tech 200 MB vycerpanych hned
ted uz to ani nevycerpam pac ten mobilni internet uz skoro nepouzivam, ale pritel s tim 1,5 GB to mel na cely mesic celkem v klidu a to koukal hodne i na fotbal videa na you tube apod. Takže podle me tech 400 je malo ale ten 1 GB by ti snad mohl stacit..
popr. zkusit a kdyby nestacil tak zmenit na ty 3 GB..
@veronika6913 Děkuji..udělám to jak píšeš..myslím že by mi mohl stačit..vůbec jsem neměla tucha kolik je tak dostačující rychlost..doma taky wifi máme, tak by mi to mohlo stačit..ještě jednou díky.. ![]()
@Leniczka23 jojo, tak to by opravdu melo stacit
nemas vubec zac ![]()
@Leniczka23 píše:
@veronika6913 Děkuji..udělám to jak píšeš..myslím že by mi mohl stačit..vůbec jsem neměla tucha kolik je tak dostačující rychlost..doma taky wifi máme, tak by mi to mohlo stačit..ještě jednou díky..
Asi bych taky šla do toho 1 Gb. Však nevýšit si to můžeš, když ti to nebude stačit, ne? Já když jsem vybírala, tak jsem taky vůbec nevěděla, jakej tarif si mám vybrat. Paní mi poradila těch 1,5 Gb a dobrý. Celý jsem to nevyčerpala, ani jsem nekoukala, kolik mi ještě zbývá. Internet doma nepoužívám, na to mám noťas a když už, tak přes wifi. V práci mám taky počítač, takže v mobilu ho zapínám většinou, když někde čekám. U doktora nebo když jsem čekala na děti než jim skončil kroužek.
Tak to dodám, že jsem u O2, mám tu nejmenší, vždycky jí vyčerpám, ale nikdy mi net nezpomalí ani o trošičku (a nic nedoplácím
)
…jsem na mobilu nonstop na facebooku, youtube, stahuji, chodím normálně na net…
@PetraJ Jojo,já doma taky net mam, momentálně na mateřské, proto ho chci zařídit, když jsme někde na výletě a tak tak abych mohla tatínkovi posílat fotky na mail a tak..je věčně v práci..zkusím 1GB a uvidím..jak říkáš..
@radkka píše:
Tak to dodám, že jsem u O2, mám tu nejmenší, vždycky jí vyčerpám, ale nikdy mi net nezpomalí ani o trošičku (a nic nedoplácím)
…jsem na mobilu nonstop na facebooku, youtube, stahuji, chodím normálně na net…
Tak to mas dobry. Ja mam t-mobile a vzdycky mi prijde sms kdyz vycerpam, ze jsem vycerpala a o zmene datove rychlosti. A pak to mam pomaly. Jako na seznam, Google kdyz neco hledam, emimino, idos..tak na to je to v poho a ani extra pomalejsi, ale jakmile bych chtela na fb nebo pustit nejake video nebo něco stahnout tak to bud trvat snad celej den nebo se to nenacte vubec. Ale jinak jako net funguje po vycerpani taky a taky nic nedoplacim akorat na nejaky veci ta rychlost nestaci no..
@veronika6913 Tak to já to mám pořád stejný, i facebook a videa ![]()
@radkka njn..tak je o2 asi lepsi
ale kdysi jsem ho mela a odesla jsem od nich..t-mobile mam chvilku kvuli pritelovi ze to na sebe mame zadara…
ale me uz to muze byt jedno uz stejne vetsinou neprecerpam ![]()