Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny těhulky
Najdu nějakou zpřízněnou duši která je taky na nemocneské a už neví co by nudou provedla?? Já jsem na nemocneské už od října teď už loňského roku
a opravdu už nevím coby většinu času strávím v ledničce a nebo u telky ale to není žádná zábava i přítel si ze mě dělá srandu že jediné světlo mého života je světlo z lednice
Proto se chci zeptat je tady na tom někdo podobně?? Poraďte čím se celé dny doma bavíte?? Krom úklidu a vaření to už dělám snad několikrát za den
![]()
Já si vždycky říkám: až budu mít čas, udělám si pořádek v digi-fotkách a natisknu si ty nejlepší vybrané do alba (práce na mnoho hodin), až budu mít čas budu se zabývat Genealogií - dělat si rodokmen (práce na mnoho dní až let), až budu mít chvilku, dopíšu konečně tu disertaci a dokončím si doktorát (to se dá udělat od počítače, pomocí internetu a knih z knihovny). Tož asi tak… ![]()
až mi slzy tečou, prý jediný světlo tvého života je v ledničce
sorry to je krááásný
![]()
Radu mám, ale
Přihlas se na FB a vyber si některou z nabízených her a pak nebudeš vědět kdy přestat. Vlastní zkušenost ![]()
Jejda, téma pro mě jak vyšité.
Taky jsem na nemocenské, teprve měsíc a koušu se nudou. Bohužel doma se nijak nezabavím, protože mě prostě nic nenapadá. Takže jen uklízím, peru, žehlím a vařím, což není denně a hlavně je to na chvilku a jinak otvírám ledničku a sedím u telky a PC, jako ty. ![]()
Ahoj- to máš ještě dobré, můžeš se pohybovat!! ![]()
Já 2 měsíce ležela v Motole a pak mě teda pustili domů, ale ležet, ležet, ležet!! To se pak blbě dělá cokoliv, ale nejdříve jsem pročetla celou knihovnu, pak jsem zkusila pléct a háčkovat- tchýně mi sice nadávala, že kvůli nějaké pověře se to v těhu dělat nesmí, ale já byla ráda, že zaměstnám mozek a ruce čímkoliv jiným než jídlem.
Ale nejlepší jsou bezva kamarádky a pokec!
Vydrž, vyplatí se to- našemu vyleženému štěstíčku už jsou 2roky! ![]()
lacenka píše:![]()
![]()
až mi slzy tečou, prý jediný světlo tvého života je v ledničce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sorry to je krááásný
![]()
![]()
![]()
Radu mám, ale
Přihlas se na FB a vyber si některou z nabízených her a pak nebudeš vědět kdy přestat. Vlastní zkušenost
No já už na FB hraju ale nějak už mě to nebere na dva měsíce mě to zaměstnalo ale teď už potřebuju novou zábavu
![]()
gabi.design píše:
Hry na FB hraju už dlouhooo, ale nějak mě to přestává bavit.
Tak tak už je to hrozné
Kecala jsem na podobných stránkách, prolízala diskuse o výbavičce, porovnávala a objedávala ![]()
Plus samozřejmě běžná starost o domácnost, občas kafčo s kamarádkou a ono to uteče ani se nenaděješ ![]()
Hanulínek píše:
Ahoj- to máš ještě dobré, můžeš se pohybovat!!
Já 2 měsíce ležela v Motole a pak mě teda pustili domů, ale ležet, ležet, ležet!! To se pak blbě dělá cokoliv, ale nejdříve jsem pročetla celou knihovnu, pak jsem zkusila pléct a háčkovat- tchýně mi sice nadávala, že kvůli nějaké pověře se to v těhu dělat nesmí, ale já byla ráda, že zaměstnám mozek a ruce čímkoliv jiným než jídlem.Ale nejlepší jsou bezva kamarádky a pokec!
Vydrž, vyplatí se to- našemu vyleženému štěstíčku už jsou 2roky!
Pohybovat se můžu to jsem ráda asi bych se opravdu zbláznila kdybych musela jen ležet ležet ležet
ale už i ten pohyb není jako býval dofuním do obchodu a zpátky a jsem ráda že jsem to přežila
![]()
No je fakt, že jsem taky ležela týden v nemocnici a po příchodu domů jsem doma pokračovala. To byli hrozný muka. Teď mám už i vycházky, tak když je to doma fakt neúnosné, tak jdu do krámu koupit třeba salám.
Jinak mě takhle courání samotnou nebaví, mezi lidma v obchodě se mi dělá slabo a domů pak funím jak po maratonci. Každopádně mým nejlepším kamarádem se stal notebook. Koukám všude možně a na věci, o které nemám zájem, jen abych se nenudila a dočkala se aspoň chlapa až přijde z práce.
Příspěvek upraven 04.01.11 v 13:19
Co knížky, ruční práce, samostudium nějakého cizího jazyka, filmy… Jejda, já bych se vyřádila, mít tolik času pro sebe ![]()
Jestli tě baví hry, zkus Farmeramu, docela dobrý žrout času ![]()
Jéje, co bych přečetla knih. Na riziku jsme jich přečetla tunu, zato teď už nneí kdy nebo síla soustředění ![]()
gabi.design píše:
No je fakt, že jsem taky ležela týden v nemocnici a po příchodu domů jsem doma pokračovala. To byli hrozný muka. Teď mám už i vycházky, tak když je to doma fakt neúnosné, tak jdu do krámu koupit třeba salám.Jinak mě takhle courání samotnou nebaví, mezi lidma v obchodě se mi dělá slabo a domů pak funím jak po maratonci. Každopádně mým nejlepším kamarádem se stal notebook. Koukám všude možně a na věci, o které nemám zájem, jen abych se nenudila a dočkala se aspoň chlapa až přijde z práce.Příspěvek upraven 04.01.11 v 13:19
No vycházky mám taky vždyť jen odbyde 14:00 hodina mizím kolikrát z baráku a v 18:00 se vracím se sklopenou hlavou že jsem si to kafčo s kamoškou ani neužila a nebo že ty čtyři hoďky utečou jak voda člověk se na to celou dobu těší a dvakrát kukneš na hodinky a už musíš domů ![]()
A co nějaké vyrábění
? Já nevím, někdo na to třeba není… Udělat si nějaký obrázky na zeď, novej ubrus (nemyslím zrovna vyšívání
, je spousta jinejch technik)… A nebo si trošku zacvičit, jen lehoučce, žádný přehánění
.