Příšerná nuda a nekonečné čekání

379
4.1.11 12:58

Příšerná nuda a nekonečké čekání

Zdravím všechny těhulky
Najdu nějakou zpřízněnou duši která je taky na nemocneské a už neví co by nudou provedla?? Já jsem na nemocneské už od října teď už loňského roku :-) a opravdu už nevím coby většinu času strávím v ledničce a nebo u telky ale to není žádná zábava i přítel si ze mě dělá srandu že jediné světlo mého života je světlo z lednice :-D :-D :-D Proto se chci zeptat je tady na tom někdo podobně?? Poraďte čím se celé dny doma bavíte?? Krom úklidu a vaření to už dělám snad několikrát za den :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
4.1.11 13:09

Já si vždycky říkám: až budu mít čas, udělám si pořádek v digi-fotkách a natisknu si ty nejlepší vybrané do alba (práce na mnoho hodin), až budu mít čas budu se zabývat Genealogií - dělat si rodokmen (práce na mnoho dní až let), až budu mít chvilku, dopíšu konečně tu disertaci a dokončím si doktorát (to se dá udělat od počítače, pomocí internetu a knih z knihovny). Tož asi tak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
4.1.11 13:10

:lol: :lol: :lol: až mi slzy tečou, prý jediný světlo tvého života je v ledničce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sorry to je krááásný :palec: :pankac: :pankac: :pankac:

Radu mám, ale :oops: Přihlas se na FB a vyber si některou z nabízených her a pak nebudeš vědět kdy přestat. Vlastní zkušenost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.1.11 13:10

Jejda, téma pro mě jak vyšité. :mrgreen: Taky jsem na nemocenské, teprve měsíc a koušu se nudou. Bohužel doma se nijak nezabavím, protože mě prostě nic nenapadá. Takže jen uklízím, peru, žehlím a vařím, což není denně a hlavně je to na chvilku a jinak otvírám ledničku a sedím u telky a PC, jako ty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.1.11 13:12

Hry na FB hraju už dlouhooo, ale nějak mě to přestává bavit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566

Ahoj- to máš ještě dobré, můžeš se pohybovat!! :palec:
Já 2 měsíce ležela v Motole a pak mě teda pustili domů, ale ležet, ležet, ležet!! To se pak blbě dělá cokoliv, ale nejdříve jsem pročetla celou knihovnu, pak jsem zkusila pléct a háčkovat- tchýně mi sice nadávala, že kvůli nějaké pověře se to v těhu dělat nesmí, ale já byla ráda, že zaměstnám mozek a ruce čímkoliv jiným než jídlem. :lol: Ale nejlepší jsou bezva kamarádky a pokec!
Vydrž, vyplatí se to- našemu vyleženému štěstíčku už jsou 2roky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
lacenka píše: :lol: :lol: :lol: až mi slzy tečou, prý jediný světlo tvého života je v ledničce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sorry to je krááásný :palec: :pankac: :pankac: :pankac:Radu mám, ale :oops: Přihlas se na FB a vyber si některou z nabízených her a pak nebudeš vědět kdy přestat. Vlastní zkušenost :oops:

No já už na FB hraju ale nějak už mě to nebere na dva měsíce mě to zaměstnalo ale teď už potřebuju novou zábavu :-D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
4.1.11 13:14
gabi.design píše:
Hry na FB hraju už dlouhooo, ale nějak mě to přestává bavit. :mrgreen:

Tak tak už je to hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
4.1.11 13:14

Kecala jsem na podobných stránkách, prolízala diskuse o výbavičce, porovnávala a objedávala :lol:
Plus samozřejmě běžná starost o domácnost, občas kafčo s kamarádkou a ono to uteče ani se nenaděješ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
4.1.11 13:16
Hanulínek píše:
Ahoj- to máš ještě dobré, můžeš se pohybovat!! :palec:
Já 2 měsíce ležela v Motole a pak mě teda pustili domů, ale ležet, ležet, ležet!! To se pak blbě dělá cokoliv, ale nejdříve jsem pročetla celou knihovnu, pak jsem zkusila pléct a háčkovat- tchýně mi sice nadávala, že kvůli nějaké pověře se to v těhu dělat nesmí, ale já byla ráda, že zaměstnám mozek a ruce čímkoliv jiným než jídlem. :lol: Ale nejlepší jsou bezva kamarádky a pokec!
Vydrž, vyplatí se to- našemu vyleženému štěstíčku už jsou 2roky! :mavam:

Pohybovat se můžu to jsem ráda asi bych se opravdu zbláznila kdybych musela jen ležet ležet ležet :cry: :cry: ale už i ten pohyb není jako býval dofuním do obchodu a zpátky a jsem ráda že jsem to přežila :-D :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.1.11 13:18

No je fakt, že jsem taky ležela týden v nemocnici a po příchodu domů jsem doma pokračovala. To byli hrozný muka. Teď mám už i vycházky, tak když je to doma fakt neúnosné, tak jdu do krámu koupit třeba salám. :mrgreen: Jinak mě takhle courání samotnou nebaví, mezi lidma v obchodě se mi dělá slabo a domů pak funím jak po maratonci. Každopádně mým nejlepším kamarádem se stal notebook. Koukám všude možně a na věci, o které nemám zájem, jen abych se nenudila a dočkala se aspoň chlapa až přijde z práce.

Příspěvek upraven 04.01.11 v 13:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
4.1.11 13:18

Co knížky, ruční práce, samostudium nějakého cizího jazyka, filmy… Jejda, já bych se vyřádila, mít tolik času pro sebe :wink:
Jestli tě baví hry, zkus Farmeramu, docela dobrý žrout času :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24016
4.1.11 13:20

Jéje, co bych přečetla knih. Na riziku jsme jich přečetla tunu, zato teď už nneí kdy nebo síla soustředění :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
4.1.11 13:22
gabi.design píše:
No je fakt, že jsem taky ležela týden v nemocnici a po příchodu domů jsem doma pokračovala. To byli hrozný muka. Teď mám už i vycházky, tak když je to doma fakt neúnosné, tak jdu do krámu koupit třeba salám. :mrgreen: Jinak mě takhle courání samotnou nebaví, mezi lidma v obchodě se mi dělá slabo a domů pak funím jak po maratonci. Každopádně mým nejlepším kamarádem se stal notebook. Koukám všude možně a na věci, o které nemám zájem, jen abych se nenudila a dočkala se aspoň chlapa až přijde z práce.Příspěvek upraven 04.01.11 v 13:19

No vycházky mám taky vždyť jen odbyde 14:00 hodina mizím kolikrát z baráku a v 18:00 se vracím se sklopenou hlavou že jsem si to kafčo s kamoškou ani neužila a nebo že ty čtyři hoďky utečou jak voda člověk se na to celou dobu těší a dvakrát kukneš na hodinky a už musíš domů :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.11 13:23

A co nějaké vyrábění :think: ? Já nevím, někdo na to třeba není… Udělat si nějaký obrázky na zeď, novej ubrus (nemyslím zrovna vyšívání :mrgreen: , je spousta jinejch technik)… A nebo si trošku zacvičit, jen lehoučce, žádný přehánění :lol: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky