Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Cvičit cvičím na baloně je to příjemné uvolní to záda a alespoň se zase na chvilku citím jako člověk a ne jako mašina
ale uvažovala jsem že plno předporodních kurzů, plavání atd.. Tak jsem si říkala že bych asi začla chodit ať se alespoň nějak zabavím ![]()
Ahoj, tak já jsem od poloviny září doma. První 3 týdny mi tedy nebylo dobře. Listopad a prosinec jsem stravila přípravami na Vánoce, hodně v poklidu a teď jsem se vrhla na výběr kočárků a vlastně všeho pro mimi. Vycházky mám 2×2 hodiny, takže vůbec nic moc, atk zatím vybírám jen po netu. Ale mám v plánu oprášit trochu cizí jazyk, aby mozek nezlenivěl a pak už se strašně dlouho chystám uplést košíky z pedigu. Jednou jsem byla na kurzu a docela mě to bavilo.
Já jsem byla doma od 5.měsíce, taky jsem žrala, vařila, seděla u PC, četla…ale čas od času jsem jela za holkama do práce, za kamarádkou, podívat se ke koním, atd. Blbý bylo, že pak napadaly tuny sněhu a všude led, a to už jsem fakt nevěděla, co dělat
Ale dopřávala jsem si masáže, tak to šlo..
Ale uteče to rychle, neboj
Jen ten poslední měsíc budeš počítat hodiny ![]()
Zacni delat rodokmen, jak uz tu nekdo psal
Je to tak navykove, ze mi vcera malem mrsklo kdyz mi doma nejel net ![]()
https://www.emimino.cz/…-pokec-rady/
Na nákupy se pomalu taky chystám. Už mám vyhlídnuto včetně kočárku, ale kočár ještě počká a na to ostatní čekám na velký UTZ. abych věděla, co to bude, zda jít radši pro modrou nebo pro růžovou. Takže internet vždycky zase zavřu a a řeknu si, že musím ještě chvilku vydržet.
A vycházky mám od 8 do 20hod., takže to bych zase mohla trajdat někde celý den, jenže na to nějak nemám sílu.
Kdybych měla takhle super vycházky tak si vůbec nestěžuju ale nějak mě tady zaujal ten cizí jazyk asi se na to mrknu a něco málo se přiučím…kočárek mám už vybraný jen se nedokážu rozhodnout pro barvu s tím budu muset otravovat přítele
nejhorší na tom je že mám doma spoustu knížek ale vůbec mě nebaví je číst prostě mě žádná nezaujme nevím čím to je a přemáhat se a nutit se k tomu se mi fakt nechce a ani to nemá smysl..Al co mě teda opravdu zabaví je vaření to mě teď baví o 100% víc než předtím hlavně když můžu mlsat nějraději dělám dorty
![]()
Ještě jsem si vzpomněla, jelikož ještě dolaďujeme dyt, tak už jsem ušila záclony a závěsy do ložnice a ještě mě čeká dětský pokoj ![]()
holky nezávidím vám, co jste na nemocenský, já jsem šla na mateřskou přesně 6 týdnů před porodem, teď už jsem doma skoro měsíc a nudou doslova šílím, ono se to hezky říká: udělám tohle a tohle, budu mít čas na tohle a tohle, jenže................koukat na telku mě baví tak hoďku, dvě, sedět věčně u PC je taky nuda, co tam pořád dělat. hrát hry? To taky není na celý den. A když už není co uklízet, kámošky jsou v práci, bydlíte na vesnici, kde chcíp pes..........a přítel celý týden v práci.........já teda nevím, ale já se zabavit fakt neumím, nuda je děsná, modlím se, aby už tu prcek byl ![]()
ctete, malujte, fotte a uzivejte si to
s detma uz NIKDY nebudete mit cas
Jsem doma už od června 2010, nejdřív s kolenem, pak na rizikovým. Já teda mám pořád co dělat, vařím, peču, uklízím, chodím s pejskem ven, jezdím po kamarádkách, pletu, PC, a když je fakt nejhůř, tak si vezmu osmisměrku
.
no jo asi je to na každé z nás jak se zařídí, někomu se to snáší líp, někomu hůř…já jsem bohužel ta druhá varianta a budete se divit, ale upřímě se děsím toho, že mi bude dítko věčně spát a já na tom budu stejně jako teď
jsem asi fakt divná ![]()
Pajinko,
tak je se takem laokdy doma nudim - mam dost konicku, domacnost take zabere dost casu, ale ver, ze az budes mit ditko budes se tesit na to az na chvilku usne a ty budes mit chvilku pro sebe klidne jen na to ,aby jsi si sedla do kresla a chvilku koukala do zdi ![]()
No a pokud budes mit ditko jako ja to prvni tak si jeho spantku opravdu moc nedockas. Cele noci nam proplakal a pres den toho take moc nenaspal a to jsme zase vyuzivala, abych se torhcu propsala na noc.
doufejme.................já se na to vyloženě těším. snad ta nuda nebude taková..............myslím, že teď je to hodně dané i tím počasím, na jaře se přece jen dá třeba chodit na procházky, v létě bych si taky užívala, že můžu na koupálko, místo toho abych šla do práce.....holt jsem na mateřskou nastoupila v tom nejblbějším období
![]()
Pajo,
fakt si uzivej. Ja jsem prvni tehotenstvi mela rizikove a vlastne jsem od 32 tt muslea jen lezet a to ver, ze byl des. Ze cteni me za chvilku bolelo za krkem a koukat na televizi se fakt nedalo. No an ic jineho jsme delat nemohla. Ver, ze jsem se tesila, ze konecne bde mimi a ja budu moct normlane fungovat a konecne bude neco na praci.
No pak jsme byla stastna, ze mam mimi, ale 10 mesicu jsme byla totalne nevyspala -cele noci proplakal. Kdyz chvilku ve dne spinkal (coz moe nebylo) tak jsem se snazila rychle stihnout vse co bylo potreba a treba i chvilku usnout.
Ne nencich te strasit - kazde ditko je jine. Druhe bylo docela spave a pohodove, ale to jsme si zase volna nauzila, nebot jsem se venovala vetsimu
Jen Ti chci rici, aby jsi si uzivala lenoseni a vsech svych konicku. Ono pak na vetsinu nebudes mit cas nebo tos mimi proste nepujde.
Jak pisi kazde ditko je jine a takek azda maminka je jinak akcni. Takze ja si treba do dneska moc nedovedu predstavit, ze bych s ditkem sla na koupaliste a poradne si to uzila. Kdyz byl mimi - tak by mi to tam prozval nebo bych mo musela nosit a to bych z toho nic nemela, pak zase ditko zacne lezt a vse zkoumat takze se od neho vlastne ani nehnes - takze na nejake lenoseni muzes zapomenout ![]()
Takze si pekne uzivej ty posledni dny klidu a tes se na mimi ![]()