Příšerná nuda a nekonečné čekání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
4.1.11 13:26

Cvičit cvičím na baloně je to příjemné uvolní to záda a alespoň se zase na chvilku citím jako člověk a ne jako mašina :-D :-D :-D ale uvažovala jsem že plno předporodních kurzů, plavání atd.. Tak jsem si říkala že bych asi začla chodit ať se alespoň nějak zabavím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
4.1.11 13:50

Ahoj, tak já jsem od poloviny září doma. První 3 týdny mi tedy nebylo dobře. Listopad a prosinec jsem stravila přípravami na Vánoce, hodně v poklidu a teď jsem se vrhla na výběr kočárků a vlastně všeho pro mimi. Vycházky mám 2×2 hodiny, takže vůbec nic moc, atk zatím vybírám jen po netu. Ale mám v plánu oprášit trochu cizí jazyk, aby mozek nezlenivěl a pak už se strašně dlouho chystám uplést košíky z pedigu. Jednou jsem byla na kurzu a docela mě to bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.1.11 13:52

Já jsem byla doma od 5.měsíce, taky jsem žrala, vařila, seděla u PC, četla…ale čas od času jsem jela za holkama do práce, za kamarádkou, podívat se ke koním, atd. Blbý bylo, že pak napadaly tuny sněhu a všude led, a to už jsem fakt nevěděla, co dělat :lol: Ale dopřávala jsem si masáže, tak to šlo..
Ale uteče to rychle, neboj :wink: Jen ten poslední měsíc budeš počítat hodiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
4.1.11 13:53

Zacni delat rodokmen, jak uz tu nekdo psal ;-) Je to tak navykove, ze mi vcera malem mrsklo kdyz mi doma nejel net :pocitac:
 https://www.emimino.cz/…-pokec-rady/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.1.11 13:54

Na nákupy se pomalu taky chystám. Už mám vyhlídnuto včetně kočárku, ale kočár ještě počká a na to ostatní čekám na velký UTZ. abych věděla, co to bude, zda jít radši pro modrou nebo pro růžovou. Takže internet vždycky zase zavřu a a řeknu si, že musím ještě chvilku vydržet. :-D A vycházky mám od 8 do 20hod., takže to bych zase mohla trajdat někde celý den, jenže na to nějak nemám sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
4.1.11 14:01

Kdybych měla takhle super vycházky tak si vůbec nestěžuju ale nějak mě tady zaujal ten cizí jazyk asi se na to mrknu a něco málo se přiučím…kočárek mám už vybraný jen se nedokážu rozhodnout pro barvu s tím budu muset otravovat přítele :-D nejhorší na tom je že mám doma spoustu knížek ale vůbec mě nebaví je číst prostě mě žádná nezaujme nevím čím to je a přemáhat se a nutit se k tomu se mi fakt nechce a ani to nemá smysl..Al co mě teda opravdu zabaví je vaření to mě teď baví o 100% víc než předtím hlavně když můžu mlsat nějraději dělám dorty :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
4.1.11 16:12

Ještě jsem si vzpomněla, jelikož ještě dolaďujeme dyt, tak už jsem ušila záclony a závěsy do ložnice a ještě mě čeká dětský pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
6.2.11 19:50

holky nezávidím vám, co jste na nemocenský, já jsem šla na mateřskou přesně 6 týdnů před porodem, teď už jsem doma skoro měsíc a nudou doslova šílím, ono se to hezky říká: udělám tohle a tohle, budu mít čas na tohle a tohle, jenže................koukat na telku mě baví tak hoďku, dvě, sedět věčně u PC je taky nuda, co tam pořád dělat. hrát hry? To taky není na celý den. A když už není co uklízet, kámošky jsou v práci, bydlíte na vesnici, kde chcíp pes..........a přítel celý týden v práci.........já teda nevím, ale já se zabavit fakt neumím, nuda je děsná, modlím se, aby už tu prcek byl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
6.2.11 19:53

ctete, malujte, fotte a uzivejte si to

s detma uz NIKDY nebudete mit cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
6.2.11 19:56

Jsem doma už od června 2010, nejdřív s kolenem, pak na rizikovým. Já teda mám pořád co dělat, vařím, peču, uklízím, chodím s pejskem ven, jezdím po kamarádkách, pletu, PC, a když je fakt nejhůř, tak si vezmu osmisměrku :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
6.2.11 20:09

no jo asi je to na každé z nás jak se zařídí, někomu se to snáší líp, někomu hůř…já jsem bohužel ta druhá varianta a budete se divit, ale upřímě se děsím toho, že mi bude dítko věčně spát a já na tom budu stejně jako teď :mrgreen: jsem asi fakt divná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
6.2.11 20:34

Pajinko,
tak je se takem laokdy doma nudim - mam dost konicku, domacnost take zabere dost casu, ale ver, ze az budes mit ditko budes se tesit na to az na chvilku usne a ty budes mit chvilku pro sebe klidne jen na to ,aby jsi si sedla do kresla a chvilku koukala do zdi :-)
No a pokud budes mit ditko jako ja to prvni tak si jeho spantku opravdu moc nedockas. Cele noci nam proplakal a pres den toho take moc nenaspal a to jsme zase vyuzivala, abych se torhcu propsala na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
6.2.11 20:41

doufejme.................já se na to vyloženě těším. snad ta nuda nebude taková..............myslím, že teď je to hodně dané i tím počasím, na jaře se přece jen dá třeba chodit na procházky, v létě bych si taky užívala, že můžu na koupálko, místo toho abych šla do práce.....holt jsem na mateřskou nastoupila v tom nejblbějším období :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
7.2.11 11:35

Pajo,
fakt si uzivej. Ja jsem prvni tehotenstvi mela rizikove a vlastne jsem od 32 tt muslea jen lezet a to ver, ze byl des. Ze cteni me za chvilku bolelo za krkem a koukat na televizi se fakt nedalo. No an ic jineho jsme delat nemohla. Ver, ze jsem se tesila, ze konecne bde mimi a ja budu moct normlane fungovat a konecne bude neco na praci.
No pak jsme byla stastna, ze mam mimi, ale 10 mesicu jsme byla totalne nevyspala -cele noci proplakal. Kdyz chvilku ve dne spinkal (coz moe nebylo) tak jsem se snazila rychle stihnout vse co bylo potreba a treba i chvilku usnout.
Ne nencich te strasit - kazde ditko je jine. Druhe bylo docela spave a pohodove, ale to jsme si zase volna nauzila, nebot jsem se venovala vetsimu :-) Jen Ti chci rici, aby jsi si uzivala lenoseni a vsech svych konicku. Ono pak na vetsinu nebudes mit cas nebo tos mimi proste nepujde.
Jak pisi kazde ditko je jine a takek azda maminka je jinak akcni. Takze ja si treba do dneska moc nedovedu predstavit, ze bych s ditkem sla na koupaliste a poradne si to uzila. Kdyz byl mimi - tak by mi to tam prozval nebo bych mo musela nosit a to bych z toho nic nemela, pak zase ditko zacne lezt a vse zkoumat takze se od neho vlastne ani nehnes - takze na nejake lenoseni muzes zapomenout :-)
Takze si pekne uzivej ty posledni dny klidu a tes se na mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí