Příšerní sousedi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
17.1.11 10:45
merett píše:
na duchodce kašli, my jsme zase měli za dveřma papírek cosi že mlátíme dveřma a že to v baráku není zvykem a že máme zavírat klíčem aby se na nás lidi v baráku nedívali špatně :-D sice mám pocit že do té doby jsme dveřma nebouchali tak od doby papírku těma dveřma boucháme schválně :oops: a papírek jsem jim přišpendlili na nástěnku aby bylo vidět že je nám to fuk a to bys viděla tu rychlost jakou z nástěnky zmizel, asi se báli aby někdo nepoznal rukopis anonymu :twisted:

:-D Taky hezký… My už našli lísteček prohozený pod dveřma do bytu, kde stálo „Ať ten váš pes neštěká!!!!!!“, taky anonym :) Jenže co chceš od tříměsíčního štěněte :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
17.1.11 10:47

No sousedi jsou různí a hlavně v důchodu, my zase máme sousedku starou dole v ulici, a 3× mi ojela auto šlapkou od kola, že si troufáme stát na chodníku, jednou na nás volala policajty ať nás odtáhnou, že stojíme na chodníku taky. Policajti tehdy jen změřili šířku silnice a dali nám za pravdu, že přestupek neděláme, protože by kolem nás neprojelo žádné auto a muselo by jet po chodníku(máme úzkou ulici) :roll: takže starosta nám dal písemně, že blokujeme pouze svou část chodníku, a na průjezd kočárkem a průchod to stačí a můžeme. Jenže bába nelenila a ojela nám auto, škrábance z obou stran cca 1 cm široký dlouhý od předních až po zadní dveře u obou aut. 1× jsem nechala lakovat znova stálo mě to 15 000 musely se celé dveře, udělala do týdne znova :pocitac: a když jsme si stěžovali na policii, bylo nám řečeno, že dokud ji nechytíme při činu, máme smůlu a nemůžeme požadovat úhradu škody, není tohle na hlavu? :zed: uvažujeme o zřízení kamerového systému, neb nám došla trpělivost. Hele schody umyj jen v kdy ty sama můžeš, sděl jim to a víc se nezajímej, svůj úklid jsi udělala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.11 10:48

Jéé,my máme bábu vedle.To je echt něco :cert: Když jí dávám klíče od úklidu tak se nezapomene zeptat zda jsem uklidila :pocitac: :pocitac: A pak jí slyším jak jede dolů a po 5ti minutách nahoru :roll: A jednou jsem nezametla pod rohožkou a slyším jí jak říká,že jsme bordeláři.A pak jí slyším na chodbě u nás v patře jak říká další bábě,ať si poslechnu jak na malýho křičím :zed: :zed: No já za to nemůžu ,že ona nemá děti a že neví,že občas se na dítě houknout musí :roll: Věčně je vyvalená v okně a když jdeme ven tak nás pozoruje.

Miluju důchodce :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

u nás je to dost podobný. Uklidila jsem jako vždy v neděli v půl osmé a druhý den jsem tam zase vysela, že uklízím i další týden. To mě tak vytočilo, že mi bylo jedno, že je sedm ráno a zazvonila jsem na domovnici. Řekla jí, že jsem uklízela a víc to dělat nebudu! Odpoldne jsem šla z práce a už jsem tam nevysela a byl klid. Ale u nás se musí uklízet každý den, to mě rozčiluje nejvíc, proto raději zaplatím jedné důchodkyni a ona celý týden uklízí, pak jí to zaplatíme a máme klid :-)

Jinak k tvému problému, já bych tam asi napsala, když jsou hrdinové, ať mi to přijdou říct osobně, že na papíře je každej chytrej a odvážnej :-)
Já bych to buď přelepila nebo škrtla a tak!
Máte nějakého domovníka?

• Citovat
  • Upravit
merett

oni jsou unudění doma, místo aby šli na vycházku ven se trošku unavit tak dřepí doma a šmírujou co kdo kdy kde a uměle vyvolávají konflikty, taky jsem si říkala že jestli má něko se mnou problém at přijde osobně a ne nějaký anonymy, na to nejsem zvědavá. Vykašli se na to, udělala jsi co se mělo a že to jednou bylo jindy než je zvykem tak do toho nikomu nic není.

• Citovat
  • Upravit
33
17.1.11 10:49

Jo teď jsem se dívala a je tam dopsáno ještě: „Schody nemity 4 měsíce!!!!!!“
:-? Takže to není přece jen moje chyba… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
17.1.11 10:49

to taky znám.Sousedi na nás přišli,že mladej,má 12 strašně dupe,když jde po schodech a je to ruší.Ono v těžkých zimních botech je to těžké jít jak myška a i já jsem byla už panaroidní,že jsem našlapovala lehce,ale pak jsem se na to vyprdla,je den a já si můžu jít normálně,tak ať se odstěhují do baráku a mají klid.Ti samí napsali vzkaz na dveře v baráku ohledně rozneseného hovna po schodech.My ho máme a je starý a někdy má problém udržet to,ale tentokrát to náš pes nebyl a tak jsem šla za nimi,že uklízet to nebudu,protože regulérně někdo šlápl venku a roznesl to do baráku.Vždy si ty nehody uklízíme,nedalo by mi to nechat sr… na schodech a dělat,že se mě to netýká,když nemám úklid.Dále si stěžují,že jsme hluční,ale já si myslím,že se chováme normálně.Vstáváme v půl sedmé a jdeme spát v 11 ve 12,no a co.TV je na normálním zvuku a bavit se snad taky můžu.Oni mají ložnici pod našim obývákem,tak asi proto,ale to jim nepomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
17.1.11 10:52

tak jsi z obliga před tchánovci a jsou tam asi v maléru s tebou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
17.1.11 10:53
froggy22 píše:
to taky znám.Sousedi na nás přišli,že mladej,má 12 strašně dupe,když jde po schodech a je to ruší.Ono v těžkých zimních botech je to těžké jít jak myška a i já jsem byla už panaroidní,že jsem našlapovala lehce,ale pak jsem se na to vyprdla,je den a já si můžu jít normálně,tak ať se odstěhují do baráku a mají klid.Ti samí napsali vzkaz na dveře v baráku ohledně rozneseného hovna po schodech.My ho máme a je starý a někdy má problém udržet to,ale tentokrát to náš pes nebyl a tak jsem šla za nimi,že uklízet to nebudu,protože regulérně někdo šlápl venku a roznesl to do baráku.Vždy si ty nehody uklízíme,nedalo by mi to nechat sr… na schodech a dělat,že se mě to netýká,když nemám úklid.Dále si stěžují,že jsme hluční,ale já si myslím,že se chováme normálně.Vstáváme v půl sedmé a jdeme spát v 11 ve 12,no a co.TV je na normálním zvuku a bavit se snad taky můžu.Oni mají ložnici pod našim obývákem,tak asi proto,ale to jim nepomůžu.

včetně těch h.ven to je jak u nás :mrgreen: , a teď ještě běží drby že kluk nechodí do školy, ale za školu.Nemá ani jednu zameškanou hodinu :roll: fakt dementi :zed:

• Citovat
  • Upravit
27259
17.1.11 10:57

Holky já se bavím :D
My sice taky bydlíme v paneláku, ale máme kliku na sousedy. Jedna stará, hluchá pani, 4 rodinky, 2 mladý páry a jedna pani s úža psem. Úklid máme samozřejmně taky, ale už několikrát se stalo, že jsem prostě zapomněla. Člověk myslí celý týden na to, že musí v neděli uklidit a když přijde neděle…ale ještě mi nikdo lístečky nepsal. Tenhle týden budu uklízet v pátek a předpokládám, že to nikomu vadit nebude.
No ale teda náš dům má jednu mouchu a to jsou sousedi u nás na patře. Mají 2 děti a hodně kamarádů s dětma a když někam jdou, tak děti obvykle pošlou obouvat se půl hodiny dopředu a děcka na chodbě hulákaj, což teda mě třeba vadí, protože je to hodně slyšet i přes troje zavřený dveře do ložnice a navíc lomcujou se zábradlím, který je ukotvený do naší zdi. No ale zase na druhou stranu si říkám, že jsou to jenom děti…
Holky držte se, s důchodcema je to někdy boj, ale myslím, že my budeme stejní, akorát v tom důchodu nebudeme, takže nebudeme moct prudit celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.1.11 10:58

Ahojky,
upřímně tě lituju. Vím co to je. NEž jse se přestěhovali, tak jsme bydleli v patře, kde ani jeden ze sousedů neuklízel chodbu. KDyž na nás došla řada (museli jsme si to počítat), tak jsme zametli a vytřeli. Horší bylo to, že nás přitom nikdy nikdo neviděl. JEdnou si mě odchytla paní (důchodkyně), že to takhle nejde, že neuklízíme atd. Po chvíli se k ní přidal její manžel a pustili se do mě oba. Začali po mě řvát, tak jsem taky křičela. Odcházela jsem vytočená, nas.aná a ještě do toho mě vytočil chvíli předtím manžel. No poslala jsem důchodce někam a byl klid. Od té doby se neopovážili nic říct. Na ně se musí tvrdě. Sice si potom ještě stěžovali tetě, ale já měla svědomí čisté. No a to si představ, že po nás ješště chtěli, abychom hnusné, roztrhané lino leštili :zed: :zed:
Oni prostě nemají co dělat a tak se navážejí. NEjlepší by bylo zrušit nástěnku a posílat si třeba cedulku s úklidem. No a pokud něco chtějí, tak ať to řeknou do očí.

Jo a perlička nakonec. Kamarádka mi vyprávěla, že na ně jednou zvonila sousedka, že jim strašně vržou dveře v kuchyni a že jim je přišla namazat :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.eva
17.1.11 11:01

Moje mamka bývala dřív normální a teď taky šmíruje, kdo uklidil a kdo ne a vykládá mi to.
Naštěstí nikomu nepíše vzkazy.
To budem taky takoví?? 8-o :roll:
Je to věkem?
A s tím, že zakladatelku berou jako děcko ve dvaceti to znám taky.
Já jsem se sem ve dvaceti přistěhovala a protože tu znají manžela, tak mi někteří tykali. Minulý týden jsem jedné cizi paní na její „nazdar“ řekla „čáááu!“
A mám od ní klid, už dělá, že mě nevidí.

• Citovat
  • Upravit
merett
17.1.11 11:02
M-a-j-a píše:
Jo a perlička nakonec. Kamarádka mi vyprávěla, že na ně jednou zvonila sousedka, že jim strašně vržou dveře v kuchyni a že jim je přišla namazat :zed: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.11 11:05

Já šla jednou ve 23h se psem a ona zase šmírovala za oknem.Tak vyjedu na horu a ona už na mě čekala.A že má klíště a že by ho potřebovala vyndat 8-o 8-o 8-o No vandala jsem jí ho,ale ten odpor,že na ní mám hrábnout :poblion:

My uklízíme 2× týdně St,Ne :roll:

Lentil- my máme na patře taky rodnku se 4 dětma.Který mají milion kamarádů.Takže bouchání,řvaní a jěště se zouvají u výtahu,že se nedají ani otevřít dveře :roll: Vědět to když jsme se stěhovali tak jsem koupila dům na samotě u lesa.Nikdy před tím jsem v paneláku nebydlela.

• Citovat
  • Upravit
2613
17.1.11 11:05

jéé, mě taky soused podemnou přišel říct, že mi vržou dveře a jestli nestlumím televizi, tak začne kouřit na záchodě a půjde mi to do bytu :-) a to jsem tu televizi skoro neslyšela :-) no sranda.

na druhou stranu, máme taky panelák důchodců, ještě je to měga panelák, cca 60 bytů. No a na jejich obhajobu, máme stále v baráku uklizeno, klid a celkem i pohodu (teda, když hned na začátku člověk udělá jasno, pak už si netroufnou) A když mi vykradli auto, byli u toho první a volali policajty, takže nakonec policajt tahal z postele mě.

Ale jednoduchý to s nimi není, ale s některými z nás asi taky ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová