Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
merett píše:
na duchodce kašli, my jsme zase měli za dveřma papírek cosi že mlátíme dveřma a že to v baráku není zvykem a že máme zavírat klíčem aby se na nás lidi v baráku nedívali špatněsice mám pocit že do té doby jsme dveřma nebouchali tak od doby papírku těma dveřma boucháme schválně
a papírek jsem jim přišpendlili na nástěnku aby bylo vidět že je nám to fuk a to bys viděla tu rychlost jakou z nástěnky zmizel, asi se báli aby někdo nepoznal rukopis anonymu
Taky hezký… My už našli lísteček prohozený pod dveřma do bytu, kde stálo „Ať ten váš pes neštěká!!!!!!“, taky anonym
Jenže co chceš od tříměsíčního štěněte ![]()
No sousedi jsou různí a hlavně v důchodu, my zase máme sousedku starou dole v ulici, a 3× mi ojela auto šlapkou od kola, že si troufáme stát na chodníku, jednou na nás volala policajty ať nás odtáhnou, že stojíme na chodníku taky. Policajti tehdy jen změřili šířku silnice a dali nám za pravdu, že přestupek neděláme, protože by kolem nás neprojelo žádné auto a muselo by jet po chodníku(máme úzkou ulici)
takže starosta nám dal písemně, že blokujeme pouze svou část chodníku, a na průjezd kočárkem a průchod to stačí a můžeme. Jenže bába nelenila a ojela nám auto, škrábance z obou stran cca 1 cm široký dlouhý od předních až po zadní dveře u obou aut. 1× jsem nechala lakovat znova stálo mě to 15 000 musely se celé dveře, udělala do týdne znova
a když jsme si stěžovali na policii, bylo nám řečeno, že dokud ji nechytíme při činu, máme smůlu a nemůžeme požadovat úhradu škody, není tohle na hlavu?
uvažujeme o zřízení kamerového systému, neb nám došla trpělivost. Hele schody umyj jen v kdy ty sama můžeš, sděl jim to a víc se nezajímej, svůj úklid jsi udělala ![]()
Jéé,my máme bábu vedle.To je echt něco
Když jí dávám klíče od úklidu tak se nezapomene zeptat zda jsem uklidila
A pak jí slyším jak jede dolů a po 5ti minutách nahoru
A jednou jsem nezametla pod rohožkou a slyším jí jak říká,že jsme bordeláři.A pak jí slyším na chodbě u nás v patře jak říká další bábě,ať si poslechnu jak na malýho křičím
No já za to nemůžu ,že ona nemá děti a že neví,že občas se na dítě houknout musí
Věčně je vyvalená v okně a když jdeme ven tak nás pozoruje.
Miluju důchodce ![]()
u nás je to dost podobný. Uklidila jsem jako vždy v neděli v půl osmé a druhý den jsem tam zase vysela, že uklízím i další týden. To mě tak vytočilo, že mi bylo jedno, že je sedm ráno a zazvonila jsem na domovnici. Řekla jí, že jsem uklízela a víc to dělat nebudu! Odpoldne jsem šla z práce a už jsem tam nevysela a byl klid. Ale u nás se musí uklízet každý den, to mě rozčiluje nejvíc, proto raději zaplatím jedné důchodkyni a ona celý týden uklízí, pak jí to zaplatíme a máme klid ![]()
Jinak k tvému problému, já bych tam asi napsala, když jsou hrdinové, ať mi to přijdou říct osobně, že na papíře je každej chytrej a odvážnej ![]()
Já bych to buď přelepila nebo škrtla a tak!
Máte nějakého domovníka?
oni jsou unudění doma, místo aby šli na vycházku ven se trošku unavit tak dřepí doma a šmírujou co kdo kdy kde a uměle vyvolávají konflikty, taky jsem si říkala že jestli má něko se mnou problém at přijde osobně a ne nějaký anonymy, na to nejsem zvědavá. Vykašli se na to, udělala jsi co se mělo a že to jednou bylo jindy než je zvykem tak do toho nikomu nic není.
Jo teď jsem se dívala a je tam dopsáno ještě: „Schody nemity 4 měsíce!!!!!!“
Takže to není přece jen moje chyba…
![]()
to taky znám.Sousedi na nás přišli,že mladej,má 12 strašně dupe,když jde po schodech a je to ruší.Ono v těžkých zimních botech je to těžké jít jak myška a i já jsem byla už panaroidní,že jsem našlapovala lehce,ale pak jsem se na to vyprdla,je den a já si můžu jít normálně,tak ať se odstěhují do baráku a mají klid.Ti samí napsali vzkaz na dveře v baráku ohledně rozneseného hovna po schodech.My ho máme a je starý a někdy má problém udržet to,ale tentokrát to náš pes nebyl a tak jsem šla za nimi,že uklízet to nebudu,protože regulérně někdo šlápl venku a roznesl to do baráku.Vždy si ty nehody uklízíme,nedalo by mi to nechat sr… na schodech a dělat,že se mě to netýká,když nemám úklid.Dále si stěžují,že jsme hluční,ale já si myslím,že se chováme normálně.Vstáváme v půl sedmé a jdeme spát v 11 ve 12,no a co.TV je na normálním zvuku a bavit se snad taky můžu.Oni mají ložnici pod našim obývákem,tak asi proto,ale to jim nepomůžu.
tak jsi z obliga před tchánovci a jsou tam asi v maléru s tebou. ![]()
froggy22 píše:
to taky znám.Sousedi na nás přišli,že mladej,má 12 strašně dupe,když jde po schodech a je to ruší.Ono v těžkých zimních botech je to těžké jít jak myška a i já jsem byla už panaroidní,že jsem našlapovala lehce,ale pak jsem se na to vyprdla,je den a já si můžu jít normálně,tak ať se odstěhují do baráku a mají klid.Ti samí napsali vzkaz na dveře v baráku ohledně rozneseného hovna po schodech.My ho máme a je starý a někdy má problém udržet to,ale tentokrát to náš pes nebyl a tak jsem šla za nimi,že uklízet to nebudu,protože regulérně někdo šlápl venku a roznesl to do baráku.Vždy si ty nehody uklízíme,nedalo by mi to nechat sr… na schodech a dělat,že se mě to netýká,když nemám úklid.Dále si stěžují,že jsme hluční,ale já si myslím,že se chováme normálně.Vstáváme v půl sedmé a jdeme spát v 11 ve 12,no a co.TV je na normálním zvuku a bavit se snad taky můžu.Oni mají ložnici pod našim obývákem,tak asi proto,ale to jim nepomůžu.
včetně těch h.ven to je jak u nás
, a teď ještě běží drby že kluk nechodí do školy, ale za školu.Nemá ani jednu zameškanou hodinu
fakt dementi ![]()
Holky já se bavím ![]()
My sice taky bydlíme v paneláku, ale máme kliku na sousedy. Jedna stará, hluchá pani, 4 rodinky, 2 mladý páry a jedna pani s úža psem. Úklid máme samozřejmně taky, ale už několikrát se stalo, že jsem prostě zapomněla. Člověk myslí celý týden na to, že musí v neděli uklidit a když přijde neděle…ale ještě mi nikdo lístečky nepsal. Tenhle týden budu uklízet v pátek a předpokládám, že to nikomu vadit nebude.
No ale teda náš dům má jednu mouchu a to jsou sousedi u nás na patře. Mají 2 děti a hodně kamarádů s dětma a když někam jdou, tak děti obvykle pošlou obouvat se půl hodiny dopředu a děcka na chodbě hulákaj, což teda mě třeba vadí, protože je to hodně slyšet i přes troje zavřený dveře do ložnice a navíc lomcujou se zábradlím, který je ukotvený do naší zdi. No ale zase na druhou stranu si říkám, že jsou to jenom děti…
Holky držte se, s důchodcema je to někdy boj, ale myslím, že my budeme stejní, akorát v tom důchodu nebudeme, takže nebudeme moct prudit celý den.
Ahojky,
upřímně tě lituju. Vím co to je. NEž jse se přestěhovali, tak jsme bydleli v patře, kde ani jeden ze sousedů neuklízel chodbu. KDyž na nás došla řada (museli jsme si to počítat), tak jsme zametli a vytřeli. Horší bylo to, že nás přitom nikdy nikdo neviděl. JEdnou si mě odchytla paní (důchodkyně), že to takhle nejde, že neuklízíme atd. Po chvíli se k ní přidal její manžel a pustili se do mě oba. Začali po mě řvát, tak jsem taky křičela. Odcházela jsem vytočená, nas.aná a ještě do toho mě vytočil chvíli předtím manžel. No poslala jsem důchodce někam a byl klid. Od té doby se neopovážili nic říct. Na ně se musí tvrdě. Sice si potom ještě stěžovali tetě, ale já měla svědomí čisté. No a to si představ, že po nás ješště chtěli, abychom hnusné, roztrhané lino leštili
![]()
Oni prostě nemají co dělat a tak se navážejí. NEjlepší by bylo zrušit nástěnku a posílat si třeba cedulku s úklidem. No a pokud něco chtějí, tak ať to řeknou do očí.
Jo a perlička nakonec. Kamarádka mi vyprávěla, že na ně jednou zvonila sousedka, že jim strašně vržou dveře v kuchyni a že jim je přišla namazat
![]()
Moje mamka bývala dřív normální a teď taky šmíruje, kdo uklidil a kdo ne a vykládá mi to.
Naštěstí nikomu nepíše vzkazy.
To budem taky takoví??
![]()
Je to věkem?
A s tím, že zakladatelku berou jako děcko ve dvaceti to znám taky.
Já jsem se sem ve dvaceti přistěhovala a protože tu znají manžela, tak mi někteří tykali. Minulý týden jsem jedné cizi paní na její „nazdar“ řekla „čáááu!“
A mám od ní klid, už dělá, že mě nevidí.
M-a-j-a píše:
Jo a perlička nakonec. Kamarádka mi vyprávěla, že na ně jednou zvonila sousedka, že jim strašně vržou dveře v kuchyni a že jim je přišla namazat![]()
Já šla jednou ve 23h se psem a ona zase šmírovala za oknem.Tak vyjedu na horu a ona už na mě čekala.A že má klíště a že by ho potřebovala vyndat
No vandala jsem jí ho,ale ten odpor,že na ní mám hrábnout ![]()
My uklízíme 2× týdně St,Ne ![]()
Lentil- my máme na patře taky rodnku se 4 dětma.Který mají milion kamarádů.Takže bouchání,řvaní a jěště se zouvají u výtahu,že se nedají ani otevřít dveře
Vědět to když jsme se stěhovali tak jsem koupila dům na samotě u lesa.Nikdy před tím jsem v paneláku nebydlela.
jéé, mě taky soused podemnou přišel říct, že mi vržou dveře a jestli nestlumím televizi, tak začne kouřit na záchodě a půjde mi to do bytu
a to jsem tu televizi skoro neslyšela
no sranda.
na druhou stranu, máme taky panelák důchodců, ještě je to měga panelák, cca 60 bytů. No a na jejich obhajobu, máme stále v baráku uklizeno, klid a celkem i pohodu (teda, když hned na začátku člověk udělá jasno, pak už si netroufnou) A když mi vykradli auto, byli u toho první a volali policajty, takže nakonec policajt tahal z postele mě.
Ale jednoduchý to s nimi není, ale s některými z nás asi taky ne ![]()