Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to my když jsme bydleli v Praze měli jsme 2 psi štěňata a když jsme nebyli doma tak štěkali,ale doma jsme byli skoro pořád tak zůstávali doma max 1× do měsíce a dole na nástěnce jsme vyseli,že v tomhle bytě štěkají psi a,že to tady není jako zvěřinec,že by jsme si za chvilku mohli chovat psata na chodbě a takový kecy no hrůza.Že si na nás bude stěžovat,že to nejde,aby si tady každý měl nějaký zvíře apod. No hrůza zamindrákovaný důchodce co neměl co dělat.Tak mu tam manžel něco odepsal ,protože to napsal s chybami tak to potom zmizelo. ![]()
A tady kde ted bydlíme tak z každý strany důchodce a hrůza poslouchají nás za dveřmi co si s manželem říkáme minule jí manžel nachytal tak hodnem zabouchla dveře
si člověk nevybere. Čekám kdy si k nám příjde někdo ztěžovat,že v noci občas brečí dítě.
A s věšením prádla na balkóně jsme taky vyseli na nástěnce,že jim teče voda od nás na jejich balkón a,že to je určitě od psů apod. samozřejmě to od psů nebylo ty na balkóně nebyli věšela jsem tam prádlo a z něho kapala voda tak jsem tam potom musela dávat hadry,aby jim to tam nekapalo fakt děs.A to,že když prší a teče jim tam voda je v pohodě. ![]()
Já bych na nástěnku napsala lísteček: POKUD SE NUDÍTE, JEDTE DO PELHŘIMOVA, JE TAM KREMATORIUM, AT VÍTE DO ČEHO JDETE..
( trochu černého humoru nezaškodí..)
Lizbeth píše:
Já bych na nástěnku napsala lísteček: POKUD SE NUDÍTE, JEDTE DO PELHŘIMOVA, JE TAM KREMATORIUM, AT VÍTE DO ČEHO JDETE..
Lizbeth píše:
Nedá mi to .......hlášku od domorodkyně Lizbeth bych tam šla hned napsat.
Tak my bydlíme v přízemí domu, kde je 10 bytů. A konkrétně mě taky vadí že třískaj lidi dveřma. Jsou totiž od nás jen pár schodů..
Kdybych bydlela nahoře, tak mi to asi taky nevadí.. No asi budu muset navrhnout, aby tam po x-letech vrátili BRANO ZAVÍRÁ SAMO
Ale je teda fakt, že ikdyž se dveře musí dovírat růčo, že nikdy nezůstávají otevřené..takže nějaký vykrádání sklepů, jako je to v sousedním vchodě u nás zas tolik není ![]()
Jinak si nemůžeme stěžovat. Bydlím tady od mala s důchodcema a je to perfekt. Nástěnku máme, ale na ní jsou prostě po týdnu rozepsané služby pro každý byt. A každý uklízí jen patro kde bydlí + před domem.
Jen co se bojím, až tu ti důchodci nebudou co se sem nastěhuje
Je to žádaná lokalita takže rodiny s dětma.. a to bude asi teprve čoro
viz. děti řvoucí na chodbě ![]()
U nas jsem pindala na uklid vetsinou ja- ale tady je duchodcu jen 2 partaje.
Kdyz mela sluzbu ja, tak prvni uklid trval hodinu- vytah, za vytahem a schadiste do sklepa......bordel nad bordel, sem tam rozslapane hovna a od predchozich uklidu zameten bordel do sklepa…
takze jsem vynasela lopatky plne pisku a prachu
No a letaky taky byli vsude.
Od lonska jsme si prosadili Domovnika- stara se o uklid a vse spojene s domem, dostava 3 tisice na vchod/ mesic a je uklizeno a hlavne kliiiiiiid.....
Jo a predtim jsem musela uklidit alespon 5× tydne aby to bylo videt ![]()
Bože jak to tady čtu tak se mi vybavilo předchozí bydlení
ale teď už se jen směju
taky jsme tam měli většinu důchodců a na patře takové echt dlubalisty, co neměli nic na práci. Když jsem měla úklid chodby tak jsem měla nasypaný na schodech cukr, nebo sůl, někdy i strouhanku, suché kvítka apod
a když mě neviděli uklízet tak podle nich prostě uklizeno nebylo. Alr pak už mě to fakt sralo tak uklízet přítel a šel vytírat třeba v 6 ráno, naschvál si i přivstal a než začal tak na ně zvonil tak dlouho dokud je nepobudil aby jim řekl, že jde vytírat a ať si to pak zkontrolují
a od té doby dali pokoj. Ti staří se prostě nudí, naši sousedi vždycky věděli, kdy jdeme do práce, kdy se vracíme z práce, no prostě všechno, ale nejsou všichni stejní.
Lizbeth píše:
Když oni se flákají doma a neuvědomují si, že ostatní jsou zaneprázdnění nečím důležitějším. Už se tu taky hlasovalo o najmutí nějaké brigádnice na úklid, ale důchodcům bylo líto dávat o stovku měsíčně víc…
Jééé, merett… Není vedle vás v Žabinách volný byt??? Hned bych se tam nastěhoval, s důchodcema mám nevyřízené účty ještě z minulého bydliště. Asi bych si doma zřídil odpolední a večerní hlídání dětí, ve spolupráci s kamarádkama, to by si blahobytní důchodci teda užili… A doktor Chocholoušek by měl třeba zajištěný stálý přísun pacientů.
Liz, už jsem ti chtěl napsat, že v Pelhřimově krematorium není… Ale oni ho tam už od loňska mají!
Tak pokud se sem ještě někdo podíváte, mám novinky - někdo tam připsal dlouhý vzkaz, jaký jsem prase a tak, že nebylo umytý zrcadlo ve výtahu a tak dál… Přiznám se, že zrcadlo mě vážně vypadlo z hlavy :/
No a taky tam někdo dopsal, že náš pes sere na záhonek před domem a já to tam nechám… což mě rozesmálo, protože to je její první místo, kam při venčení běží, ale vždycky dělá jen loužičku. Jinak samozřejmě bobky sbírám, nejsem sebevrah - vím, že neustále někdo zírá z okna a kontroluje.
Mám z toho pěkně zdeptanou náladu, nejhorší ale je, že moje máma takovou ostudu asi nesnese a hezky to schytám ![]()
ex.it píše:
Tak pokud se sem ještě někdo podíváte, mám novinky - někdo tam připsal dlouhý vzkaz, jaký jsem prase a tak, že nebylo umytý zrcadlo ve výtahu a tak dál… Přiznám se, že zrcadlo mě vážně vypadlo z hlavy :/
No a taky tam někdo dopsal, že náš pes sere na záhonek před domem a já to tam nechám… což mě rozesmálo, protože to je její první místo, kam při venčení běží, ale vždycky dělá jen loužičku. Jinak samozřejmě bobky sbírám, nejsem sebevrah - vím, že neustále někdo zírá z okna a kontroluje.
Mám z toho pěkně zdeptanou náladu, nejhorší ale je, že moje máma takovou ostudu asi nesnese a hezky to schytám
tak to je mazec
asi budeš muset i loužičku na trávníku utírat
néé promiň nechci blbě rejpat,jen mě to už teď rozesmívá všechno po tom co máme za sebou my jak jsem psala
všude se nějaký k…i najdou to si nevybereš a snad budou vaši rozumní a když jim vysvětlíš jak to všechno bylo tak pochopí ne? ![]()