Příšerní sousedi

33
17.1.11 10:18

Příšerní sousedi

Žiju v bytě s rodiči a kromě nás je v baráku dalších 14 bytů a z toho asi ve 12 bydlí důchodci. Je to hrůza, protože dole na nástěnce se vedou anonymní hádky a přijde mi to jako u blbejch. Ale vždycky jsem se tomu jen smála a nezapojovala se.
Ale dnes… mám chuť něco rozbít!
Měli jsme teď v týdnu službu (úklid spodního patra a výtahu), no a naši jeli na hory. Já mám zkouškový, takže není moc čas a stačí, že musím několikrát denně se psem ven a uklízet ještě doma…
Takže jsem v pátek večer uklidila (zametla, umyla podlahu) a už to neřešila. A včera večer někdo na nástěnku napsal NEUKLIZENO… pak tam někdo připsal „svině špinavý“ a podobně… Naproto mě to vytočilo!!! Jen proto, že jsem uklidila v pátek a ne v neděli (je to přece týdenní služba) a že tam v neděli někdo nechal z venku nafoukat nějaký listí, tak se to tam teď na té nástěnce hezky řeší…
Mám chuť ty důchodce pozabíjet…!
Máte někdy podobný problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33
17.1.11 10:19

Potřebovala jsem si postěžovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
17.1.11 10:25

to jsi měla na nástěnku vyvěsit ,že tento týden uklízíš v pátek ne v neděli ,aby si to mohli důchodci překontrolovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.1.11 10:28

Já to tam samozřejmě napsala (píše se tam datum a podpis), ale oni jsou hrozní rejpalové… :-? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.eva
17.1.11 10:28

Tak to mě pobavilo, asi je to všude stejné.
Teš na mě klepala sousedka, aby mi předala úklid a ukázala na dveře naproti a říkala:
„zase nezametla tak kráva, navenek hogo-fogo a pod rohžkou bordel“
:lol: :lol: :lol: :lol:
No důchodci, nemají co dělat, tak se „starají“ o druhé :roll:

• Citovat
  • Upravit
33
17.1.11 10:31

nepřihl.eva: No jo, s tím nic nenaděláme… spíš ani nechci vědět, jak budou reagovat rodiče, až se vrátí :D Máma nechce mít problémy, takže se snaží vždycky na 110 %. Oni si stěžujou třeba v zimě, když sněží, že musí bejt permanentně očištěnej chodník, ale už je nezajímá, že je člověk taky někdy v práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
17.1.11 10:31

dobrý nápad :palec: oni to musejí mít černé na bílém a na důchodu se nudí, tak jim vadí kde co.Tak tam dopiš,že jsi uklízela v pátek a jestli ti bude někdo psát do sviní špinavých,tak to budeš řešit přes přestupkovou komisi,protože každý ví,že ten týden jste uklízeli vy a že ta urážka platí pro vás.Já taky vždy nestihnu uklidit a uklízím kolikrát až v pondělí večer a neřeším to,jen to řeknu sousedce,co má po mě úklid,ať nemá strach,že jsem ji nechala bordel za 14dnů,taky důchodkyně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.eva
17.1.11 10:33

U nás máme ještě takovou specialitu - ve třech bytech tu už víc jak 4 roky nikdo nebydlí a když na ně vyjde úklid, tak to domovník dá dalšímu v pořadí, že přece tady nebudou ti lidi jezdit kvůli úklidu 8-o
Tak my to děláme za ně a oni tu přijedou jen vybrat poštu a vyvětrat jednou za 2 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
33
17.1.11 10:35

Přestupková komise? To snad ani není nutný… Nejspíš je nejlepší to ignorovat.
Ale dopsala jsem pod to, že pokud mi chce někdo něco říct, tak ať mi to řekne osobně, nebo se alespoň podepíše. Stejně vím, kdo to dělá… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
17.1.11 10:35

To už bych vůbec neřešila,tak jestli si máte jako najmout brigádníka?Já když vidím,že není zameteno a má úklid někdo,kdo je v práci,tak udělám cestičku a je mi jedno,jestli úklid mám nebo ne.Tomu se říká normální lidský přístup.No,někdo to ale tak nemá a pak jsou problémy.S rodiči si nelam hlavu.Vše jim vysvětli a svědomí máš čisté.Hlavně v klidu,vždyť o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.1.11 10:38

No jo, mě to nejdřív hrozně vytočilo, ale teď se tomu spíš směju… i když se trochu bojím jít podívat dolů, co tam zase přibylo :lol: Už jsem si taky říkala, že příště na nástěnku vytisknu cedulku „Nestíhám uklidit, dám 100 Kč tomu, kdo to za mě udělá“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
17.1.11 10:40

Přestupkovou komisi jsem myslela tak,že když tak někdo rád píše,tak ať se i vyjádří veřejně,ne?Pomlouvat je jednoduché,ale řešit problém z oči v oči,to už je jiná.
Já jsem měla problém s ženskou a na tu přestupkovou jdu.Nenechám se urážet, přes celé náměstí mi nadávala z balkonu vulgárně,že si nemám před jejich barákem venčit psa.Ovšem nekadil,nečůral,byl na vodítku,tak jsem ji řekla ať toho nechá,že zavolám policajty,nepřestala,tak má co chtěla,jdu
30.1.a uvidím,co bude říkat tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
17.1.11 10:41

na duchodce kašli, my jsme zase měli za dveřma papírek cosi že mlátíme dveřma a že to v baráku není zvykem a že máme zavírat klíčem aby se na nás lidi v baráku nedívali špatně :-D sice mám pocit že do té doby jsme dveřma nebouchali tak od doby papírku těma dveřma boucháme schválně :oops: a papírek jsem jim přišpendlili na nástěnku aby bylo vidět že je nám to fuk a to bys viděla tu rychlost jakou z nástěnky zmizel, asi se báli aby někdo nepoznal rukopis anonymu :twisted:

• Citovat
  • Upravit
33
17.1.11 10:43

Tak je to taky řešení. Já se odtud naštěstí brzo budu stěhovat k příteli, takže už se do ničeho pouštět nechci. Nejhorší je, že mě berou jako děcko (je mi 20), protože jsou o dost starší. A tak se podle toho chovají.
A jak to s tou komisí vlastně je? Čeho se potom docílí (omluvy…?)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
17.1.11 10:43

Tak já tohle už neřeším taky jsem někdy neuklidila,protože jsem byla do večera v práci a za celý den jsem byla hrozně utahaná tak jsem to uklidila příští týden a sousedka já to uklízela,ale vy jste to neuklidila minulý týden tak jsem jí řekla,že jsem neměla čas a hotovo.Včera jsem taky zapomněla uklidit uspávala jsem malého tak to vytřu dnes večer,aby zase někdo neměl kecy,ale ignoruji to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová