Příšerní sousedi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4239
18.1.11 14:59

Katko tohle jsem opravdu nevěděla :oops: :roll:
koukám, že jsem si na sebe upletla pěknej bič :mrgreen:
Požární směrnice jsem teda nikdy nečetla-to se přiznám…a nevím, jak to mají jednotlivé baráky…s těma odpadkama jsem to udělala-co by se dalo na jedný ruce spočítat a nešlo o to, že ona dotyčná by mě pomlouvala kvůli nějakým požárním předpisům, ale kvůli tomu-jako že jsem špína apodobně-je fakt, že už po těchto eskapádách jsem si dávala velkej pozor a odpadky radši vynášela poloprázdný každej den, když jsme šla s kočárkem ven…A je fakt, že znám víc lidí, kteří to dělají a nejsou to žádní blbci-asi je teda taky budu muset poučit :mrgreen: :jazyk:

A jen tak na okraj-co se týče požárních a bezpečnostních předpisů-Lidi dělají horší věci, který se nesmějí a nikomu to nevadí-což je pro mě s podivem :think:
Třeba u nás v baráku je na patře 5 partají-na jedné straně 2 byty na druhé straně 3 byty-zvlášť ve dvou chodbičkách -mezi nimi jsou dva výtahy a výslovně je v předpisech, že si lidi nemají mezi ty chodbičky dávat mříže-přesto je tady asi v 5ti patrech mají 8-o 8-o 8-o 8-o fakt nechápu :nevim:…tak to jen tak na okraj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.1.11 15:03

Dito, manzel je predseda vlastniku bytu, tak vim od neho hodne.....

To s tema pozarnimi predpisy.

Treba za vytahama- nesmi byt nic, skrine, papiry, odpadky, velke kytky, na oknech zaclonky a jine serepeticky- za prvni, kvuli pozaru- horlave veci a pak treba velke veci brani pruchodu k hydrantum…

Kocarky za vytahama- taky by nemeli byt.

Jo a nejlepsi je, ze kdyz treba nekdo tohle za vytahama ma a prijde kontrola od hasicu- muzou dostat pokutu do 50 000 na osobu- vlastnika, nebo i cely barak snad az 250 000

Treba kdyz chces nekomu zavarit a vis, ze tam ma, co byt nesmi, staci zavolat na hasice a oni uz to proveri- sousedi se budou divit.
Pokud se prokaze ze je to majetek majitele bytu- tak pokuta se vztahuje na nej, ale pokud se neprokaze- plati cely barak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.1.11 15:17

kvaček: No jo, máš pravdu. Aleto se snad dá říct i osobně, nebo když už, tak napsat nějak normálně. Ale tyhle urážky už beru jako napadání… Jo a teď jeden kluk z vedlejšího bytu zaškrtal ty vzkazy a napsal tam „blá blá blá“, tak jsem zvědavá, kdo mi bude nadávat, že jsem to napsala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.1.11 18:21

Ditto, no nic. Byla jsi napružená.. :mavam:

Jak to myslíte za výtahama..My bydlíme u výtahu a máme venku kočár, sáně a boby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Občas i ten pytel s odpadkama , který do několika hodin zmizí..
Ostatní mají nějaké ty koberečky, megakytky a jiné vychytávky..
Jsme v paneláku snad jediní „mladí“ s dětmi, takže eventuálně by na nás mohl být nátlak..ze začátku trochu byl kvůli úklidu, ale vyřešila to brigáda, která uklízí za celý dům a je klid.Vztahy jsou snad dobré, nebo alespon normální.
A dítě odroste nebude za dveřmi nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
20.1.11 10:38

Holky, to není o důchodcích. I člověk v nedůchodovém věku může být pěkný prudič a, s prominutím, pořádný kretén! U důchodců se dá pochopit, že chtějí mít klid (a co si budeme povídat, třeba takový puberťák dokáže pěkně zvednout mandle), já bych jim to tak nevyčítala.Když se člověk neumí slušně chovat a nechápe,že v domě nebydlí sám, tak je jedno, jestli mu je třicet nebo sedmdesát. Nad námi je mladá rodina a jsou to fakt bezohlední parchanti, jinak se to nedá napsat. Neustále od rána do večera rány, děti nechávají dělat, co se jim zamane, madam chodí v podpatkách. Když jim vběhla do bytu kočka od sousedů na jejich patře, tak se mohli zbláznit, jaký z toho měli hysterák. Nejhorší je, že s takovými lidmi není ani možná domluva. I když za nimi jdete se snahou se domluvit, nepochodíte, protože to zkráta nepochopí. Takže jo, důchodcí umí lézt pěkně na nervy, ale blbci jsou ještě horší! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
20.12.16 11:43
@ex.it píše:
Jo teď jsem se dívala a je tam dopsáno ještě: „Schody nemity 4 měsíce!!!!!!“ :-? Takže to není přece jen moje chyba… :mrgreen: :mrgreen:

Je ti dvacet, mas zkouškové ale nemyté s I me pobavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová