Příšerní sousedi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27259
17.1.11 11:07
Anonymní píše:
Lentil- my máme na patře taky rodnku se 4 dětma.Který mají milion kamarádů.Takže bouchání,řvaní a jěště se zouvají u výtahu,že se nedají ani otevřít dveře :roll: Vědět to když jsme se stěhovali tak jsem koupila dům na samotě u lesa.Nikdy před tím jsem v paneláku nebydlela.

Jojo my teda nemáme výteh, ale oni mají byt u schodiště a občas je teda masakr projít tam těma x rozházenýma botama. Já vždycky měla strach, že třeba zakopnu, když jsem nesla Vítka co by miminko. Jo a strašně vtipný to je v létě, když jejich prcci zlobí a ona na ně křičí, půl sídliště ví, že Románek bude večer bez animáčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.11 11:09

Jo a jěště perla.

Zateplovali nám v létě barák+dělali výtah.Bydlíme až nahoře a měli jsme úklid.Tak si říkám,moc bordel tam není a nebudu se rvát s kýblem vody tolik pater.Tak jsem zametla a bábě to předávám,že jsem jen zametla.

Za hodinu přiletěla domovnice,co si to jako dovoluju,že se roznáší bordel.A samo,že bába šlav vytřít a ten kýbl nesla.Někdy si říkám kdy si jí pán bůh povolá a my budeme mít klid :roll: :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1648
17.1.11 11:15

ex.it bych tam dopsala: tak vy taky nemyjete? No to je vaše ostuda!!!! Já umyla i za vás! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
17.1.11 11:23
nepřihl.eva píše:
Moje mamka bývala dřív normální a teď taky šmíruje, kdo uklidil a kdo ne a vykládá mi to.
Naštěstí nikomu nepíše vzkazy.
To budem taky takoví?? 8-o :roll:
Je to věkem?
A s tím, že zakladatelku berou jako děcko ve dvaceti to znám taky.
Já jsem se sem ve dvaceti přistěhovala a protože tu znají manžela, tak mi někteří tykali. Minulý týden jsem jedné cizi paní na její „nazdar“ řekla „čáááu!“
A mám od ní klid, už dělá, že mě nevidí.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobrý, to se mi líbí :-) Holky, já se tady tak bavím, ještě, že nebydlím v paneláku… :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
17.1.11 11:30

:mrgreen: :mrgreen: taky bydlíme v paneláku a takovou super perlu máme přímo pod sebou :roll: s úklidem mě teda neotravuje,ale už jsem byla 2× na přestupkový komisi na městě,asi 6× u nás byla policie za rušení nočního klidu-jednou jsem se dokonce s policajtama potkala u výtahu,když odjížděli a u nás doma nikdo nebyl :roll: :zed: ,no a ve finále jsme skončili až u soudu 8-o kterej jsme samosebou vyhráli :pankac: bábě je 84 a je to čipera teda :pocitac: o lístečkách co mi nechávala za dveřma ani nemluvim :roll: u soudu se ohrazovala tím,že chodím v podpatkách,věším ven mokré prádlo a když fouká vítr tak jí to sem tam ukápne na okno,které ona týden předtím čistila no děs běs,jednou k nám byli policajti zavolaný i na Silvestra :zed: ale to ani nezazvonili a řekli,že tohle není rušení,že nás sedí 6-8 u TV a normálně se bavíme :pankac: a to podotýkám,že opravdu žádné pařby a nic nepořádáme,vedle nás sousedi s dětma od nás nikdy nic neslyší,ale bába pod náma má pořád něco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.1.11 11:34
Anonymní píše:
Já šla jednou ve 23h se psem a ona zase šmírovala za oknem.

To mi připomíná jednu sousedku, která taky neustále šmíruje z okna. Mají s manželem (taky jsou důchodci) starou Felicii, opečovávají ji jako oko v hlavě, ale jedou s ní jednou za měsíc… No a když jsem si dělala řidičák a začala jezdit vlastním autem, čuměla pokaždé z okna, jak parkuju. A stalo se, že jsem zaparkovala, vyjela výtahem a ona na mě čekala před bytem (a to musela sejít dvě patra!!!), aby mě sprdla,jestli nejsem blbá parkovat tak blízko jejich auta, že jim ho odřu. Odpověděla jsem jí na to, že stojím mezi vyznačenými čárami a pokud se jí něco nelíbí, tak ať se s manželem naučí parkovat taky mezi čáry. (protože on přečuhoval do mýho místa, takže jsem schválně zaparkovala tak, abych byla těsně vedle něho - z jeho strany u spolujezdce).
To ji tak odrovnalo, protože nepočítala s tím, že se umím hádat, že teď když čumí z okna a parkuju, zastavím auto uprostřed parkoviště, vystoupím, dívám se na ni a ona zaleze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.1.11 11:36
rohlice píše: :mrgreen: :mrgreen: taky bydlíme v paneláku a takovou super perlu máme přímo pod sebou :roll: s úklidem mě teda neotravuje,ale už jsem byla 2× na přestupkový komisi na městě,asi 6× u nás byla policie za rušení nočního klidu-jednou jsem se dokonce s policajtama potkala u výtahu,když odjížděli a u nás doma nikdo nebyl :roll: :zed: ,no a ve finále jsme skončili až u soudu 8-o kterej jsme samosebou vyhráli :pankac: bábě je 84 a je to čipera teda :pocitac: o lístečkách co mi nechávala za dveřma ani nemluvim :roll: u soudu se ohrazovala tím,že chodím v podpatkách,věším ven mokré prádlo a když fouká vítr tak jí to sem tam ukápne na okno,které ona týden předtím čistila no děs běs,jednou k nám byli policajti zavolaný i na Silvestra :zed: ale to ani nezazvonili a řekli,že tohle není rušení,že nás sedí 6-8 u TV a normálně se bavíme :pankac: a to podotýkám,že opravdu žádné pařby a nic nepořádáme,vedle nás sousedi s dětma od nás nikdy nic neslyší,ale bába pod náma má pořád něco :roll:

To rušení nočního klidu mi připomíná… :mrgreen: Netýká se to nás, ale nad náma bydlí lidi, kteří tam často nejsou (ale taky důchodci) no a nad nima takový hrozní rejpalové… a ti si stěžovali, že právě ti pod nima ruší noční klid, napsali to na nástěnku a po týdnu se jim tam dostala odpověď: „Právě jsme se vrátili z dovolené, omlouváme se, vysvětlíme příště rybičkám, že nemají pořádat večírky takhle pozdě.“ :mrgreen: Setřeli je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.1.11 11:41
rohlice píše: :mrgreen: :mrgreen: taky bydlíme v paneláku a takovou super perlu máme přímo pod sebou :roll: s úklidem mě teda neotravuje,ale už jsem byla 2× na přestupkový komisi na městě,asi 6× u nás byla policie za rušení nočního klidu-jednou jsem se dokonce s policajtama potkala u výtahu,když odjížděli a u nás doma nikdo nebyl :roll: :zed: ,no a ve finále jsme skončili až u soudu 8-o kterej jsme samosebou vyhráli :pankac: bábě je 84 a je to čipera teda :pocitac: o lístečkách co mi nechávala za dveřma ani nemluvim :roll: u soudu se ohrazovala tím,že chodím v podpatkách,věším ven mokré prádlo a když fouká vítr tak jí to sem tam ukápne na okno,které ona týden předtím čistila no děs běs,jednou k nám byli policajti zavolaný i na Silvestra :zed: ale to ani nezazvonili a řekli,že tohle není rušení,že nás sedí 6-8 u TV a normálně se bavíme :pankac: a to podotýkám,že opravdu žádné pařby a nic nepořádáme,vedle nás sousedi s dětma od nás nikdy nic neslyší,ale bába pod náma má pořád něco :roll:

Tý jo, tak to je teda mazec. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.1.11 11:44

ex.it až budete mít nějakou achůzi, tak tu nástěnku zrušte. Ta dělá zlo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
17.1.11 11:46
M-a-j-a píše:
Tý jo, tak to je teda mazec. :pocitac:

To teda je.
Na mě jednou přišla sousedka, že jí kape z našeho balkonu na její balkon voda. Zrovna jsem prala věci, který se nesmí ždímat a prostě nemám v koupelně šňůry, abych to tam nechala okapat, tak jsem to v pověsila na balkon, podotýkám, že bylo léto a nějakých 25st. No uznala jsem, že teda voda z toho opravdu kape, že pod to dám teda hadry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.1.11 11:59

M-a-j-a: Bohužel oni tou nástěnkou žijí :) Jen tak by to nezrušili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.1.11 12:04
ex.it píše:
M-a-j-a: Bohužel oni tou nástěnkou žijí :) Jen tak by to nezrušili.

No a proto je potřeba ji zrušit. Třeba by se našlo více lidí komu to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.1.11 12:08

Možná… zkusím říct rodičům, ať to navrhnou (já se schůzí nezúčastňuju).
Každopádně za chvíli musím se psem ven, tak jsem zvědavá, co tam zase uvidím. Už ale reagovat nebudu. I když některý napadání mi už trochu vadí (nebo spíš mrzí). Když tam někdo napsal to „Svině špinavý“, tak se mi chvilku chtělo i brečet… my, takoví čistotní zrovna… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
17.1.11 12:13
ex.it píše:
Možná… zkusím říct rodičům, ať to navrhnou (já se schůzí nezúčastňuju).
Každopádně za chvíli musím se psem ven, tak jsem zvědavá, co tam zase uvidím. Už ale reagovat nebudu. I když některý napadání mi už trochu vadí (nebo spíš mrzí). Když tam někdo napsal to „Svině špinavý“, tak se mi chvilku chtělo i brečet… my, takoví čistotní zrovna… :cry:

Nezbývá než to prostě ignorovat, protože když zareaguješ, tak oni zase odpoví a tak to bude pořád dokola. Lísteček bych vzala a buď jim ho hodila do schránky a nebo roztrhala a vyhodila. Popřípadě sehnala nějaký hezký obrázky ze starých kalendářů třeba a nástěnku obohatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.1.11 12:18

Zkus to říct rodičům. Tohle anonymní napadání není dobré a bude hůř.
Pokud má někdo problém, tak at to řekne dané osobě do očí.
Jinak to musíš ignorovat a at vaši na schůzi řeknou, že urážky tohoto typu nejsou vhodné a at se nad sebou zamyslí. ¨Myslím že by nebylo na škodu dát najevo, že vás to mrzí a taky jim pohrozit. Jestli se to bude opakovat, tak to nahlásíte jako urážku. No a uvidíte co se bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová