Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To neni blbostí,ale jsi do nej stále zamilovaná i kdyz ti ublizuje a je tu taky ten prcek a když máma vidi,jak to dítě na tatinkovi visí,tak je mu to lito a snaží se omluvit neomluvitelné a vydržet ve vztahu,který možná nema budoucnost a stoji hodně slz ![]()
Zakladatelko, je mi to moc líto. Je to čerstvé, v první řadě si to srovnej ty, co vlastně chceš a co nechceš. Bude to těžké rozhodování, máš malé dítě. Mělo to být nejkrásnější období v tvém životě. Přeji Ti hodně síly.
tohle teda nechápu,jak může chlap prožívat nějaký poblouzněmí či zamilovanost k jiný ženský,když tady mu má rodit žena.je to fakt hnus,chce se mi z toho
navíc, tohle se může stát každý z nás,nedělám si žádný iluze,ikdyž teď si můžu myslet,že můj manžel mě nepodvádí,tak nikdy nevím,kdy mu tam „rupne“.věřím tomu,že sám by vyloženě nebyhledával,ale když nastane příležitost…
Rodině nebo kamarádkám bych to řekla,ty zkažené Vánoce máš,jim je nezkazíš,oni to za tebe žít a rozhodovat nebudou,ale můžou tě podržet když to potřebuješ.Není to poprvé,tak bych si velké iluze nedělala,že se to změní,tuhle opustí,po čase potká jinou............akorád se s tebe stane semetrika,co mu šmejdí v mobilu,mailech,a váš vztah to stejně neslepí.To jestli mu to odpustíš,a půjdeš dál je na tobě,ale někomu to řekni,ty se nemáš za co stydět,to on!!!!!!!!!!!!
Obhajoba pro nevěru neexistuje. Snad jen, že by byl nymfoman.
Je spousta důvodů, proč vztahy nefungují, ale žádný z těch důvodů není omluvou ani přímým důvodem nevěry . Nevěra je vždy o rozhodnutí jednotlivce. Nenech si namluvit, že ti byl nevěrný protože.....doplň i co chceš. Byl ti nevěrný, protože se k tomu rozhodnul a rozhodoval se protože…a teď je namístě ten důvod.
O budoucnosti vašeho vztahu se musíš rozhodnout ty, mám ale obavy, že pokud to není poprvé, tak bude i potřetí, počtvrté. Navíc je tu stav, že tys mu na to došla a on místo toho škoku a sypání popela na hlavu tráví čas milenkou. skoro to působí, jako kdyby se mu vlasně ulevilo, že už nemusí situaci tajit řešit a čeká, co uděláš ty.
ještě malý dovětek, jaks psala, že má sklon k depresím. Osobně si myslím, že hledá tu zamilovanost a bude ji hledat neustále, protože jemu láska nestačí.
Ale to už je spíše na léčbu u psychologa.
Příspěvek upraven 25.12.11 v 20:51
dada1511 píše:
Rodině nebo kamarádkám bych to řekla,ty zkažené Vánoce máš,jim je nezkazíš,oni to za tebe žít a rozhodovat nebudou,ale můžou tě podržet když to potřebuješ.Není to poprvé,tak bych si velké iluze nedělala,že se to změní,tuhle opustí,po čase potká jinou............akorád se s tebe stane semetrika,co mu šmejdí v mobilu,mailech,a váš vztah to stejně neslepí.To jestli mu to odpustíš,a půjdeš dál je na tobě,ale někomu to řekni,ty se nemáš za co stydět,to on!!!!!!!!!!!!
Já to stejně dloho nevydržím a našim to řeknu. Jsme si hodně blízcí, bydlíme v jednom domě (2 domácnosti).Myslela jsem už dnes, když odjel, ale nedokázala jsem to.
No,jestli s vašima bydlíte,tak nemá cenu něco hrát,akorát ti bude hůř a hůř,tím že to dusíš před ostatními tak ho v tom vlastně podporuješ,tak mu to aspoň neusnadňuj,obzvlášť když má čas si „odskočit“.
Sany80s píše:
Je spousta důvodů, proč vztahy nefungují, ale žádný z těch důvodů není omluvou ani přímým důvodem nevěry . Nevěra je vždy o rozhodnutí jednotlivce. Nenech si namluvit, že ti byl nevěrný protože.....doplň i co chceš. Byl ti nevěrný, protože se k tomu rozhodnul a rozhodoval se protože…a teď je namístě ten důvod.
O budoucnosti vašeho vztahu se musíš rozhodnout ty, mám ale obavy, že pokud to není poprvé, tak bude i potřetí, počtvrté. Navíc je tu stav, že tys mu na to došla a on místo toho škoku a sypání popela na hlavu tráví čas milenkou. skoro to působí, jako kdyby se mu vlasně ulevilo, že už nemusí situaci tajit řešit a čeká, co uděláš ty.ještě malý dovětek, jaks psala, že má sklon k depresím. Osobně si myslím, že hledá tu zamilovanost a bude ji hledat neustále, protože jemu láska nestačí.
Přesně tak jsem to myslela, že možná tu zamilovanost vyhledává a tímto debilním způsobem si léči depresi - což ho ale neomlouvá!Na psychologa je to určitě, i bez té nevěry, ale s tím jsem do toho vztahu šla (jsem asi magor).
Anonymní píše:Sany80s píše:Přesně tak jsem to myslela, že možná tu zamilovanost vyhledává a tímto debilním způsobem si léči depresi - což ho ale neomlouvá!Na psychologa je to určitě, i bez té nevěry, ale s tím jsem do toho vztahu šla (jsem asi magor).
O budoucnosti vašeho vztahu se musíš rozhodnout ty, mám ale obavy, že pokud to není poprvé, tak bude i potřetí, počtvrté. Navíc je tu stav, že tys mu na to došla a on místo toho škoku a sypání popela na hlavu tráví čas milenkou. skoro to působí, jako kdyby se mu vlasně ulevilo, že už nemusí situaci tajit řešit a čeká, co uděláš ty.ještě malý dovětek, jaks psala, že má sklon k depresím. Osobně si myslím, že hledá tu zamilovanost a bude ji hledat neustále, protože jemu láska nestačí.
Tak to jseš teda hodně odvážná. Mě by s prominutím sralo to, že s náma není a je úplně jedno, jestli má depky, jezdí s kamarády na vejlety, dělá neplacený přesčasy nebo je se ženskou.
Z toho tvýho psaní nechápu jak on se k tomu staví. Sice zamilovanost, poblouznění, ale chce teda s tebou zůstat nebo nechce, chce jít za tou ženskou? A ty jeho depky, to byste měli řešit, má on vůbec zájem chodit k psychologovi/psychiatrovi, bere andtidepresiva? Jako kdybych viděla nějakou snahu, dala bych mu šanci, ale já nejsem ty, já už bych ho vykopla dávno kvůli těm „depresím“. a do toho vztahu vůbec nešla, páč ženská je problém pouze přidružený. ![]()
Rodině,tedy alespon rodičům bych to určitě řekla. Zavčas, než by se to mohlo ještě špatně obrátit. Já osobně bych nemohla žít dál s někým u koho vím, že mě podvádí, podvedl a ne jen jednou. S dětma je to určitě jiné a jiný pohled na svět. Bphužel já jsem typ člověka, který by měl nevěru neustále v hlavě a nedokázala bych už nikdy tomu člověku věřit.
Ale každý jsme jiná nátura a každý se s tím vyrovnáváme jinak.
Jediná „pozitivní“ věc se mi zdá, že alespon nezapíral, nehrál ti divadýlko a řekl pravdu.
Ještě mi pak dvakrát lhal v tom, že se s ní ani nebaví. Pořád jsem ho kontrolovala, což se dá chápat, to asi každá ženská pak kontroluje ať se ujistí zda s ní není pořád v kontaktu. Takže to chce trpělivost, oni ti chlapi rádi lžou hlavně ať je doma klid. I teď kolikrát si řikám, že kdo ví jestli nejsou třeba kamarádi, je to totiž ženská z firmy, ikdyž prý v jiné hale…no to už nebudu řešit. Já se toho strachu asi už nezbavím a mám někdy pocity, že nejsem tak dobrá, prostě tohle s člověkem zamává a i se sebedůvěrou, aspoň u mě ano. No a ta láska, už to není jako dřív, ta touha…a tak mě to mrzí a chtěla bych aby to bylo jako dřív, jenže po tom to nějak nejde…A to byl pro mě dřív příklad skvělého MUŹE, do kterého bych tohle neřekla že by zradil svou ženu
Všude jsem ho jen vychvalovala když někdo mluvil o chlapech jací jsou to hajzlíci…O to víc to pak bolí. Je to hnus když se žena doma stará o malinké děti a muž si za zády jde na „kafíčko“ s jinou. Ta doba pro mě bylo dost těžká, dala jsem svým dětem všechno, kojila jsem je což mi dělalo problém se sexuálním životem a spravilo se to až jak jsem kojit přestala, jenže to už bylo pozdě a já přišla na to že je zamilovaný do JINÉ.
Gina108 píše:Anonymní píše:Tak to jseš teda hodně odvážná. Mě by s prominutím sralo to, že s náma není a je úplně jedno, jestli má depky, jezdí s kamarády na vejlety, dělá neplacený přesčasy nebo je se ženskou.Sany80s píše:Přesně tak jsem to myslela, že možná tu zamilovanost vyhledává a tímto debilním způsobem si léči depresi - což ho ale neomlouvá!Na psychologa je to určitě, i bez té nevěry, ale s tím jsem do toho vztahu šla (jsem asi magor).
Z toho tvýho psaní nechápu jak on se k tomu staví. Sice zamilovanost, poblouznění, ale chce teda s tebou zůstat nebo nechce, chce jít za tou ženskou? A ty jeho depky, to byste měli řešit, má on vůbec zájem chodit k psychologovi/psychiatrovi, bere andtidepresiva? Jako kdybych viděla nějakou snahu, dala bych mu šanci, ale já nejsem ty, já už bych ho vykopla dávno kvůli těm „depresím“. a do toho vztahu vůbec nešla, páč ženská je problém pouze přidružený.
U psychiatra byl kdysi dávno a léky ho hrozně tlumili, tak je nebere. Jedna z mých verzí v hlavě je, že pokud bychom měli pokračovat, pujde k psychiatrovi, ale dnes je hrozně těžké narazit na dobrého psychiatra, takže i když se odhodlá a půjde, může narazit na nějakého nekňubu, který mu jen předepíše léky jako ten minulý. Dle mého by potřeboval mluvit.Jeho verze je, že „ta ženská není vůbec důležitá, že s ní nebude a že zůstane sám se svýma šračkama, aby mi už neubližoval“
A rodičům jsem to řekla hned, musela jsem, byla jsem na dně, něco předstírat by u mě teda nešlo.
Anonymní píše:Sany80s píše:Přesně tak jsem to myslela, že možná tu zamilovanost vyhledává a tímto debilním způsobem si léči depresi - což ho ale neomlouvá!Na psychologa je to určitě, i bez té nevěry, ale s tím jsem do toho vztahu šla (jsem asi magor).
je to slaboh,taky jsem trpěla depresemi a nikdy jsem neměla potřebu to takhle řešit.spíš jsem se stranila lidí.nemyslela jsem,že by byla nějaká omluva na nevěru, ale zajímala mě ta „výmluva“
Regy a když jste to slepili, tak to te´d funguje? a jak dlouho vám to trvalo?